6. mar, 2019

Veckans DRAK-TAROT onsdag 6 mars

Nu kommer jag att lägga in lite kort de närmaste veckorna så får jag se när det blir dags för de lite mer krävande Horoskopen igen.

 

Veckans Drake kommer från sviten med Välståndets Drakar som har följande budskap.

 

"Vi är moder Jords förstfödda och vi känner till hennes hemligheter. Vi vaktar Skatterna och vi håller vakt utan att sova, i djupa underjordiska passager, dit vacklande krigare kommer för att utmana vår vrede. Dessa försök att stjäla kommer att omintetgöras. De som inte är rädda för att se in i våra ögon kommer att upptäcka den största prakten av alla, och det är inte guld utan snarare den av inre rikedom."

 

Trygghet kan nu vara på väg visar kortet på. Det handlar främst om pengar men tryggheten kan också handla om känslor och din egen inre resa. Det kan även innebära en viss framgång inom arbetsområdet.


Ha nu ordning och reda på det materiella och gå igenom det du har. Du har nu uppnått en viss materiell trygghet men omge dig inte med prylar du inte behöver. Om du sätter hela din tillvaro och din glädje på det materiella kommer det att bli en börda och kännas betungande för dig. Här kan du nu behöva utmana dina egna principer och regler.


Kortet kan också antyda att du försökt kontrollera andra för att få känna dig trygg, men i stället kan motsatt verkan ha blivit resultatet. För mycket kontroll kan få det du vill ha att i stället stötas bort. Det kan handla om att du har svårt att slappna av, våga chansa och leva livet fullt ut utan den hårda kontrollen.


❤Fånga dagen - lev i nuet - dela med dig - och den största glädjen blomstrar i ditt hjärta.❤     Kram