13. mar, 2019

Veckans DRAKE onsdag 13 mars

 

Här kommer veckans DRAKTAROT kort och den här Draken hör hemma i Skymningslandet.

 

 

"Skymningsdraken kommer från Skuggorna och landet däremellan som är bebott av spöken och rastlösa själar. Här är den mäktigaste kung och den lägsta slav likvärdiga. Har du någon gång haft mardrömmar och där sett skugglika vingar (skepnader) och brottats med skräck?   

När dessa drakar genomtränger din kropp genom att andas kall eld mot dig så öppnas ditt sinne upp till förståelse för Universum och skuggbilderna kommer att stråla av ljus."

 

 

Något som är viktigt för dig kan du nu komma att möta och kämpa för. Du vill kanske erövra något och försöker hålla det på lagom nivå men känslor och tankar kommer påverka dig starkt. Så det är bäst att tänka över dina ord innan du yttrar dem så att du inte sårar någon i onödan. Ta heller inte allt någon säger på fullaste allvar. Det är en bra tid att vara lite avvaktande med att fatta beslut eller att röra sig framåt.

Energin från detta kort passar bättre för att stanna upp och betrakta omgivningen och sig själv utan att döma andra eller dig själv.


Plötsligt så finns där lösningar som en blixt från en klar himmel. Det kan också innebära en helt ny livsstil, nya tankemönster och en ny frihet och ljuset finns där framför dig. Du kommer nå framgång trots att du upplever motstånd på vägen.

 

❤Ha en fantastisk vecka i ljus och glädje❤

      Kram