20. mar, 2019

Veckans DRAKE onsag 20 mars

 

Här kommer ett magnifikt kort från Drak-Tarot leken. 

 

Kortet visar hur en smekning lugnar och försonar ilskan som har terroriserat hela dalen. Där krigare i rustningar har misslyckats, har en barfota jungfru lugnat monstret genom att se in i dess ögon och däri känt igen sig själv. Rädslan är övervunnen, den mörka kraften som fanns i männens hjärta höjs så att de kan se ljuset.


Det här är Draken som representerar de fyra kreativa energierna, Jord, Eld, Vatten och Luft. Den är redo att anta rollen som din guide, men finns också vid din sida då du gör dina egna val och tar fullt ansvar för dem. Detta är en varelse med kraftfull fysik, den är eldig men också intelligent och känslig och svävar i skyn med stora vingar.


Även om du just nu kanske utsätts för jobbiga eller tuffa situationer så har du inom dig styrkan att ta dig igenom dessa, och då finns chans till både framgång och belöning. I relationer kanske det nu kan vara lite problem eller turbulens, det ser dock ut som att ni kan lösa de eventuella problem ni har med varandra och modigt ta er vidare framåt.


Din inre styrka växer, du har ingenting att skämmas för längre. Med den insikten kommer en starkare känsla av mod, frigörelse och kraft och en möjlighet att nå bortom egot. Du bör lyssna på dina instinkter och tro på dig själv. Ta ansvar och stå upp för den du är. Kortet visar på att det blir bättre, men det är viktigt att du har tålamod.

 

❤Ha en helt magisk och framgångsrik vecka❤

       Kram