27. mar, 2019

Veckans DRAKE onsdag 27 mars

 

Här kommer veckans Drak-kort. Bilden visar Drakens öga och med det vill den visa att vi måste våga öppna upp oss och se in i vår egen själ vad vi egentligen håller på med eller vad vi vill och därmed rensa ut och rannsaka oss för att kunna gå vidare med lätt hjärta och öppet sinne för att nå våra mål.

 

DRAKE från GRYNINGEN

"Vi kommer från dagarna före dagarna, i en tid när Världen var en dröm, och människan ännu var en själ. Vi har svävat över kristallhav och vi har varit nere i de djupaste avgrunder. Sökandet är nu klart. Själens bägare finns nu i människans hjärta. Hjältarnas era har börjat."

 

Ta några minuter att sjunka in i Drakens öga och lägg märke till de känslor du får.


Känner du Rädsla eller Skuld så finns det nog något i ditt förflutna som hindrar dig från att gå vidare. Då är det dags att ta upp detta i ljuset och om möjligt ställa till rätta om du gjort något fel eller förlåta dig själv för det som varit för att kunna gå framåt mot ditt mål.


Känner du misstro kan det bero på att du har negativa energier runt dig, kanske från andras påverkan som du tror är dina egna tankar. Försök analysera varför du känner så och frigör dig från dessa för att kunna hitta din egen inre väg att gå vidare på.


Känner du glädje, hopp och framtidstro är det nog så att din själ är renad från negativ påverkan. Men se till att den dröm du har verkligen är din egen och inget som andra ingjutit i ditt sinne. Tänk att din dröm redan är verklighet och att den tanke och känsla du då ska känna är ren och äkta rakt igenom.

 

❤Ha en positiv vecka med glädje och framtidstro❤

         Kram