3. apr, 2019

Veckans DRAKE onsdag 3 april

Här kommer veckans budskap från Drak-Tarot 

 

Kampens Drake

 

"Vårt hem är krigets flammande hjärta, där larmet från våra vingar dränker skriken från krigarna och klangen från när hundratusen svärd korsas. Inget slott kan stå emot vår eld, ingen kedja kan betvinga oss. Det här är facklan som tänds av vår eld. Det är upp till dig att använda den till att förstöra eller för att skapa."

 

 

Liksom Draken har du kanske också kämpat med något som nu troligen är fullbordat eller på gång att avslutas. Nu har du tid över för att njuta i hemmet och pyssla om dig själv och bara slappna av eller bara ta det lugnt med din familj. Det kan hända att du också har en flytt i tankarna eller planerar en liten semester och känner dig glad och uppspelt inför detta.


Du upplever nu ett lugn och en harmoni, en skön känsla efter allt slit eller turbulens som du har gått igenom. Om du nyligen träffat någon som har med kärlek att göra så var inte rädd för att öppna upp dig och följa ditt hjärtas röst.


Det är nu tid att njuta av det som du har åstadkommit innan nästa fas tar vid. Se till att ha roligt så du får den extra energi du behöver för arbete som kommer framöver.

 

❤Önskar dig en vecka fylld av glädje och kärlek❤
       Kram