7. apr, 2019

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-15

Här kommer veckans Horoskop med Tarotkort för perioden 8 april - 14 april

 

 

Väduren (21/3-19/4):
Du verkar nu ha kämpat dig igenom vissa hinder och står framför en expansion i din personliga utveckling. Om du trots allt känner dig hindrad av någon person så kan det nu bli en fridfull upplösning på problemet. Du närmar dig ditt mål och känner dig nöjd och stolt över vad du åstadkommit.
Jobb: Framstegen är tydliga på jobbet. Du har gjort ett bra jobb hittills och du kan vänta dig en bättre position i framtiden. Om du inte är helt nöjd med ditt jobb kanske du nu söker nya möjligheter.
Kärlek: Din parner och du verkar nu komma bra överens med varandra inom alla områden och ni kan nu göra upp planer för framtiden.
Ekonomi: Du kanske känner att du har mer pengar att röra dig med just nu, men var på din vakt och håll noggrann kontroll så du inte handlar över dina tillgångar nu.
Turnummer: 5-8-15-22-25-32-34

 

Oxen (20/4-20/5) :
Positiva förändringar kan nu komma att inträffa i ditt liv. Förvänta dig och njut av förmånliga nya möjligheter när de dyker upp. Det här är en optimal tid att göra stora och små förändringar. Ta steget med vetskapen om att allt kommer att gå bra för dig. Om gamla händelser minskar din tillit kommer du nu att se att de faktiskt var positiva för dig. Kan bli en riktigt tursam period nu.
Jobb: Lite osäkerhet kanske du känner i jobbet, du vet inte riktigt hur det kommer att bli framöver.
Kärlek: Relationen verkar vara i balans nu och det råder samförstånd mellan er.
Ekonomi: Du bygger grunden till en framtid som kommer att ge dig ökade vinster. Just nu är förbättringen i inkomsterna liten, men den kommer att bli allt större.
Turnummer: 6-9-13-19-24-25-27

 

Tvillingarna (21/5-21/6):
Har du hamnat i en situation som inte känns bra för dig så är det dags att göra något åt detta. Det finns massor av möjligheter att frigöra dig från den här situationen på ett hälsosamt och harmoniskt sätt. Först måste du dock känna dig mer trygg i dina kunskaper. Tro på dig själv och tänk positiva tankar just nu. Nyckeln till frihet och framgång nu är att se sanningen i situationen och sedan agera med tillit.
Jobb: På jobbet kan förändringar komma att äga rum. Antigen får du förändrade arbetsuppgifter eller uppgifterna kräver ett nytt sätt att tänka.
Kärlek: Kanske dags för lite egentid för att parterna inte ska nöta på varandra.
Ekonomi: Se till att alla räkningar blir betalda innan du gör andra inköp som kan spoliera din ekonomi.
Turnummer: 3-4-6-16-19-22-26

 

Kräftan (22/6-22/7):
Nu har du all anledning till att ha hopp och positiva förväntningar! Tro på dina drömmar och se på din framtid med optimism, spänning och tillförsikt. Du lämnar nu utmaningar bakom dig och kan tro på de ljusare stunder som ligger framför dig. Gör långsiktiga planer. Nu är det tid att visualisera ditt liv som du vill att det ska vara och att ta steg mot det. Lita på och följ din intuition.
Jobb: På jobbet verkar atmosfären väldig bra och angenäm. Du och dina arbetskollegor jobbar tillsammans som en grupp.
Kärlek: Om du befinner dig i en relation, ser det ut som att du och din partner nu konstruerar era framtidsplaner och att ni är seriösa. Om du inte befinner dig i en relation, så känner du dig nu redo att inleda en stabil varaktig relation, men att du ännu inte hittat någon.
Ekonomi: Din ekonomi blir lite bättre framöver. Om du söker en lösning på ett ekonomiskt problem, vänta dig en sen lösning.
Turnummer: 5-15-20-24-28-34-35

 

Lejonet (23/7-22/8):
Nu kanske du ska vara förberedd på ett oväntat besök från någon du beundrar. Du kanske är en känslig person och kan lätt bli sårad och ser inte alltid det som finns framför näsan. Kom ihåg, en drömmare som kan balansera mellan drömmar och verklighet, åstadkommer mest. Du kan vara med om en trevlig utflykt tillsammans med någon du bryr dig väldigt mycket om. Sök balans i tillvaron.
Jobb: Har du haft en tid av besvikelse på jobbet, kommer det nu en ljusning.
Kärlek: Du kan vänta dig en tid av lycka på kärleksområdet.
Ekonomi: Du löser bäst din ekonomi efter eget huvud och söker lösningar själv.
Turnummer: 6-9-11-16-17-24-27Jungfrun (23/8-22/9):
Korten antyder att det nu finns stora förväntningar på något. Risken finns att negativa tankar dyker upp som kan blockera det du hoppas på. Så att se fram med tillförsikt och tro på att allt kommer att bli så som du vill är det bästa du kan göra. Skulle det inte bli som du tänkt just nu, så kommer det rätta tillfället lite längre fram.
Jobb: Mycket kan hända i snabb takt på jobbet nu. Missa inte något viktigt telefonsamtal rörande ditt arbete.
Kärlek: Kanske du och din vän nu gör en resa tillsammans som stärker er relation.
Ekonomi: Dina eventuella ekonomiska problem kan lösas. Kanske måste du kontakta hjälpsamma personer i din närhet.
Turnummer: 1-5-6-7-22-29-34

 

Vågen 23/9-22/10):
Den här veckan kanske du måste vara lite mer flexibel och göra lite förändringar i din vardag. Det gäller ju att kunna balansera sina uppgifter och inte lägga all kraft på en sak. Kanske kan det bli en del förändringar som gör att du måste omprioritera och se över dina rutiner. Men allt talar för att du kommer att fixa det här till glädje för alla inblandade.
Jobb: Se upp på jobbet, risk att dina vänner kan vara oärliga och svika dig. Lita inte på någon.
Kärlek: Allmänt verkar det som relationen är harmonisk och inga större problem den här veckan.
Ekonomi: Dina ekonomiska mål kan nu uppfyllas och allt löser sig.
Turnummer: 14-19-23-25-27-30-32

 

Skorpionen (23/10-21/11):
Du kan få en befordran, löneförhöjning eller oväntade pengar. Om du startar ett nytt företag kommer satsningen sannolikt att lyckas. Grunden till välstånd är väl lagd. Det är också en bra tid för att göra en investering. Överväg alla möjligheter noggrant. Du kan snart få ta emot några viktiga juridiska dokument, kontrakt eller brev.
Jobb: I ditt jobb, gäller det att bli betraktad som någon som andra kan lita på. Dina chefer kommer att ge dig alltmer ansvar om du lyckas övertyga dem om att du är pålitlig.
Kärlek: Är du singel kan du nu kanske träffa på en något äldre person som är mycket stabil i sina relationer.
Ekonomi: Ekonomin verkar balanserad och du har det mesta du behöver. Dina ekonomiska mål kommer att uppfyllas.
Turnummer: 3-4-14-18-20-21-31

 

Skytten (22/11-21/12):
Du arbetar kanske för hårt och har lagt ner för många timmar. Det är nödvändigt att hitta en balans mellan ditt yrkes- och privatliv. Du försöker att göra för mycket. Ett bra första steg är att acceptera hjälp från andra. Det finns hopp om en framgångsrik lösning av din situation eller arbetsuppgift. Det är dock bäst om du skär ner på onödiga eller betungande aktiviteter på ditt schema. Sakta ner till en mer bekväm nivå
Jobb: Du känner nu kanske ett behov över att tänka över vad du verkligen vill inom din jobbsituation. Så ta beslut och tala med någon om hur du vill gå vidare inom jobbet.
Kärlek: Det verkar råda lugn och harmoni i relationen just nu.
Ekonomi: Dina ekonomiska mål kan nu bli uppfyllda. Det känns bra när allt är i balans.
Turnummer: 2-6-8-18-22-28-32

 

Stenbocken (22/12-19/1):
Korten visar på möjligheter till en lovande framtid. Men saker kommer inte lättvindigt så det finns en del att kämpa med för att öppna de dörrar som behövs. Det gäller att hitta ny inspiration för att allt ska bli riktigt bra. Det kan behövas lite egen tid i lugn och ro, gärna stärka kropp och själ med promenader i naturen så mycket som möjligt för att komma vidare.
Jobb: Om du är arbetslös kommer snart ett tillfälle för dig som du väntat på länge, att få drömjobbet. Det betyder dock inte att jobbet är ditt, utan att chansen är ganska stor att du får det.
Kärlek: Nya drömmar, nya mål, nytt hopp infinner sig på kärleksområdet. Även dina relationer verkar bli allt bättre.
Ekonomi: Ekonomin kan bli bättre, men det räcker inte bara att önska sig saker. Det är dags att handla nu, medan du fortfarande känner dig positiv och inspirerad.
Turnummer: 2-17-20-22-29-34-35

 

Vattumannen (20/1-18/2):
Du kanske möter någon som du känner dig dragen till nu. Men ha i så fall inte för bråttom med att inleda någon relation, det kanske visar sig att det trots allt bara är vänskap ni känner, så det är inte rätt tidpunkt att fatta några beslut just nu. Det är inte heller rätt tidpunkt för att ge sig in i diskussioner om vissa problem som du kan ha, utan avvakta lite till och undersök hur du bäst kan lösa dessa.
Jobb: På jobbet kan det uppstå vänskap med en person, men låt det stanna vid det ännu ett tag. Ha inte för bråttom just nu.
Kärlek: Om du känner det som att din partner inte tycker om dig längre eller det finns svartsjuka mellan er bör du stärka din självkänsla och veta inom dig att du är så fin och duger som du är. Ta sen ett ärligt samtal med din partner.
Ekonomi: Du kanske tar hjälp av någon att granska din ekonomi om du är orolig för att den inte ska räcka till. Försök slappna av, det finns lösningar.
Turnummer: 2-4-5-20-21-22-34

 

Fiskarna (19/2-20/3):
Oftast dyker de här korten upp under en period av ekonomiska problem, då man får hjälp av någon annan, men korten kan också innebära ett meddelande om att man kommer att ha tillräckligt med pengar eller för att företaget kommer att gå med vinst. Så perioden kan betyda att du antingen får eller att du själv hjälper någon i en ekonomisk situation. I båda fallen känner du en stor tillfredsställelse.
Jobb: På jobbet är atmosfären väldig bra och angenäm. Du och dina arbetskollegor jobbar bra tillsammans.
Kärlek: Du kan nu vara förälskad i någon eller du blir uppvaktad av någon som har ett genuint intresse för dig.
Ekonomi: Du kan nu komma att ta reda på något som är viktigt rörande ekonomin.
Turnummer: 1-2-3-4-7-25-29