14. apr, 2019

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-16

Här kommer veckans Horoskop för 15 april - 21 april.

 

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

 

 

Väduren (21/3-19/4):
Du har nu kommit långt, men det finns kanske ett eller två problem att lösa innan du uppnår ditt mål. Fortsätt på den inslagna vägen! Var dock beredd på att det blir en hel del jobb framöver. Var inte rädd för att satsa på det du tror på. Du siktar högt och känner dig väl förberedd att bemöta kommande motgångar och slåss för det du tror på. Se framåt på dina möjligheter och allt positivt som detta för med sig.
Jobb: Allt står inte stilla, även om det kan kännas så, och du rör dig sakta men säkert mot lugnare vatten.
Kärlek: Just nu kanske du inte känner för att inleda någon relation. Ta det bara lugnt din tid kommer.
Ekonomi: Du gör kanske inte stora vinster just nu men du lyckas i alla fall betala dina räkningar och kanske kan du ändra lite i dina prioriteringar.
Turnummer: 2-3-13-18-20-22-33

 

Oxen (20/4-20/5) :
Vissa veckor är det bara så, att allt känns enformigt och tråkigt. Men så behöver det ju inte alls vara. Allt är upp till dig själv om du vill komma ur den sinnesstämningen. Ge dig ut och promenera i naturen, lyssna till uppiggande musik och se hur mycket det finns som kan skänka dig glädje och få ditt humör att stiga. Se upp för bedragare den här veckan.
Jobb: Lite av samma känsla kanske infinner sig på jobbet. Men sök de små ljuspunkterna i vardagen. Försök pigga upp stämningen för glada skratt kan göra underverk.
Kärlek: Gräset är inte alltid grönare på andra sidan är väl något att tänka på nu. Vadagsrutiner är till för att brytas, så pigga upp relationen med att hitta på något kul tillsammans.
Ekonomi: Även om ekonomin inte är på topp för tillfället så tro på att allt kommer att bli mycket bättre framöver om du har full kontroll över din budget.
Turnummer: 4-9-12-25-26-30-34

 

Tvillingarna (21/5-21/6):
Du ser nu möjliga sammanhang och blir klar över hur saker och ting hänger ihop. Du har lätt för att dra slutsatser, vara objektiv och du gör bra analyser av läget. När du ser saker som de är så hjälper det dig framåt. Se också saker ur andras synvinkel utan att förlora din egen. Det sätt som du tänker på nu är fritt, kreativt och okonventionellt. Stanna inte där utan se framåt, lyssna till andra och åstadkom bra förändringar. Lita på din intuition.
Jobb: Om du är arbetslös kommer snart ett tillfälle för dig som du väntat på länge, eller en chans till att få drömjobbet.
Kärlek: Allmänt så känner du dig nu tillfreds med kärlekslivet och dina relationer.
Ekonomi: Du söker kanske nu efter ny inspiration och nya lösningar på hur du bäst ska hantera din ekonomi.
Turnummer: 2-13-14-16-18-24-28

 

Kräftan (22/6-22/7):
Håll i dig! för nu går saker och ting på högvarv. Tidigare förseningar är över och dina planer manifesteras snabbt och med energi. Du kan känna dig överrumplad när frenetiska aktiviteter tar över. Det är uppiggande och lite överväldigande men det känns bra att se sina drömmar uppfyllas. Plötsligt har du många saker på gång. För många bollar i luften? Se till att stå stadigt på jorden.
Jobb: Arbetsuppgifterna kan innebära en utmaning i sig men se framåt mot nästa ledighet.
Kärlek: Är du singel så kanske du inte vågar ge dig in i någon relation - eftersom du tror att alla sviker eller lurar dig. Stärk ditt självförtroende för du kan om du vill.
Ekonomi: Finns det tendens till ekonomiska problem så kan du inte blunda för dem. Ta tag i situationen så kommer det att lösa sig till det bästa.
Turnummer: 1-2-11-12-13-14-24

 

Lejonet (23/7-22/8):
Kanske är det dags att skapa ett sparkonto eller se över dina spendervanor. Det är också möjligt att du är för ekonomiskt försiktig. Du har nu även en möjlighet att donera tid eller pengar till välgörenhet eller aktningsvärda ändamål. Ditt hårda arbete betalar sig men var vaken för nya möjligheter. Förändring är oundviklig och kan skapa nya källor av överflöd. Var öppen för nya och spännande möjligheter.
Jobb: Du och dina arbetskollegor jobbar bra tillsammans nu.
Kärlek: Någon kanske blandar sig i ditt kärleksliv och ställer till förtret.
Ekonomi: Du söker ny inspiration och nya lösningar.
Turnummer: 1-2-6-7-9-15-35

 

Jungfrun (23/8-22/9):
Frukterna av ditt arbete fortsätter att växa och skörd är nära förestående. Tålamod är väsentligt när du pausar för att planera dina nästa steg. Du kan tycka att du har långt att gå men glöm inte hur långt du redan har kommit. Granska och bekräfta dina framsteg från ett vidare perspektiv. Oro angående den nuvarande situationen är ogrundad.
Jobb: Kanske är du orolig över att du inte får arbete om du är arbetslös eller, om du redan har ett jobb så är du orolig över uppsägning eller för att göra fel. Ta det lugnt allt kommer att lösa sig bättre än du tror.
Kärlek: Kanske är det planering för framtiden på gång mellan dig och partnern. Ni verkar komma väl överens och har samma mål.
Ekonomi: Just nu är du inte så intresserad av ekonomin, men då kan det komma surt efter. Fortsätt hålla koll på inkomster och utgifter så det finns balans där.
Turnummer: 5-11-17-18-20-22-27

 

Vågen 23/9-22/10):
Veckan ser ut att gå din väg fullt ut. Allt du gör nu kommer att ge dig belöningar längre fram. Det kan vara någon hobby eller ett speciellt arbete som du håller på med. Så lägg in högsta växeln på det här stora intresset nu när du verkligen har flytet med dig.
Jobb: Du känner dig trygg i ditt jobb och har sinne för det vackra i livet. Inte fel att unna sig något extra för att förgylla vardagen. Är du arbetslös så går den här veckan trots allt ihop bättre än du själv trodde.
Kärlek: Du känner att du har tillräcklig med självförtroende i din relation. Allmänt så känner du dig tillfreds med kärlekslivet och dina relationer.
Ekonomi: Din ekonomi är stabil. Du kan nu njuta av din nyvunna ekonomiska självständighet
Turnummer: 3-4-5-17-21-22-29

 

Skorpionen (23/10-21/11):
Mycket möjligt att du nu kommer in i en period av reflektion och eftertanke. Kanske har något gått snett och du känner dig besviken över resultatet. Då är det bästa att dra sig undan och fundera på vad du gjorde och vad som var anledningen till att det blev så här. Det finns hopp i denna situation och det viktigaste är att inte ge upp dina drömmar och visioner. Se hur du vill ha det med saker och ting i fortsättningen.
Jobb: Dels vill du byta jobb, dels vill du stanna kvar. Du känner en viss svårighet i att fatta beslut just nu.
Kärlek: Det kan finnas en viss frustration i ditt förhållande. Tig inte still utan tala om hur du känner det så kanske allt ordnar upp sig ändå.
Ekonomi: Din ekonomi kan nu befinna sig under granskning, antingen av dig själv eller av någon annan.
Turnummer: 4-5-9-15-26-27-33

 

Skytten (22/11-21/12):
Du kan få en befordran, löneförhöjning eller oväntade pengar. Om du startar ett nytt företag kommer satsningen sannolikt att lyckas. Grunden till välstånd är väl lagd. Det är också en bra tid för att göra en investering. Överväg alla möjligheter noggrant. Du kan snart få ta emot några viktiga juridiska dokument, kontrakt eller brev.
Jobb: Du har kanske fastnat mentalt, och kan inte hitta nya lösningar. Du känner att det inte finns några utvägar, men det är bara att öppna ögonen eftersom de finns där.
Kärlek: I relationer kan det nu vara så att man omvärderar sin relation, och vilket värde det har för dig.
Ekonomi: Du löser din ekonomi efter eget huvud och söker lösningar själv.
Turnummer: 1-8-10-19-20-27-33

 

Stenbocken (22/12-19/1):
En önskan du haft under en längre tid har nu möjlighet att gå i uppfyllelse! Så nu kan det finnas stor anledning till firande, lycka och framgång. Korten kan också innebära en ny dimension i livet - känsla av lycka och förhoppning, ibland födelse av ett barn. Det kan också vara något som lyckligt har fått ett avslut. Korten symboliserar även healing och uppmuntran eller lindring såväl som uppfyllelse och fullbordan.
Jobb: Du har gjort ditt bästa och nu väntar du på resultatet, för att se om ditt arbete har lönat sig eller inte, om du är på rätt spår eller inte.
Kärlek: Du känner dig kanske blockerad i en viss relation eller utanför en viss relation. Tig inte still utan tala ut med vederbörande, kanske allt är ett missförstånd.
Ekonomi: Din ekonomi kan vara växlande men dina inkomster och utgifter bör jämna ut varandra.
Turnummer: 3-4-6-13-16-29-34

 


Vattumannen (20/1-18/2):
Någon kan känna ångest på grund av att något bra tar slut och detta sker mot ens vilja. Se det i så fall som att detta är början på något nytt som kan visa sig vara ännu bättre. Du kommer att klara alla förändringar och problem som du möter med glans och kommer dessutom att ha roligt.
Jobb: Kanske har din anställning upphört eller du har fått stor kritik på arbetet. Då är det läge att se positivt på vad för jobb du kan söka. Kanske är det dags för en utbildning för att förbättra möjligheterna på arbetsmarknaden.
Kärlek: Är det kris i relationen kan det vara här som du behöver söka nya marker. Det finns alltid något som är bättre även om det inte känns så just nu.
Ekonomi: Har du förlorat en inkomstkälla eller hindrats i ditt projekt. Dags att ta nya tag. Det är inte lönt att grubbla över det som har varit. Ekonomin kommer att balanseras upp ganska fort ändå.
Turnummer: 4-9-11-23-24-25-29

 

Fiskarna (19/2-20/3):
En spännande ny möjlighet dyker upp i ditt liv. Kreativa och inspirerande karriärmöjligheter kommer i sikte. Nu är det dags att helt och fullt ta emot nya äventyr som dyker upp. Ge dig hän! Utvecklande idéer bör ivrigt eftersträvas. Det här är en tid god som någon för att ta risker för att följa dina drömmar. Om du vill förändra ditt liv, gör det nu!
Jobb: För den som jobbar den här perioden kan det kännas lite tungt att gå till jobbet. Men se framåt snart är det din tur att koppla av.
Kärlek: Snart kanske du träffar någon som du känner dig attraherad av. Ni tycker om varandra och chansen är stor att ni inleder ett varaktigt förhållande.
Ekonomi: Dina eventuella ekonomiska problem kommer att lösa sig men du kan nog räkna med resor för ekonomins skull.
Turnummer: 5-15-17-20-22-30-33

❤Ha en magisk och härlig vecka❤

        Kram