17. apr, 2019

Veckans DRAKE onsdag 17 april

Här kommer Veckans Drake som vill ge dig följande budskap

 

"Från nattens dunkla hjärta sänker sig den Svarta Draken ner till den undre världen av sin själ. Han vet att vägen till avgrunden är märkt med drömmar och illusioner, men också att det leder till självkännedom. Det spelar ingen roll hur viktig resan till djupet av det undermedvetna kan vara, att återvända är precis lika viktigt."

 

 

Det kan nu bli en lite känslosam vecka då du kanske brottas med drömmar, fantasier och annat som ligger dolt under ytan. Det är bäst att ge akt på hur du reagerar i vissa situationer då du styrts av dina känslor. Försök gå till djupet för att förstå varför du reagerat som du gjort i vissa situationer för att kunna lägga det åt sidan och få en klarare insikt.


Perioden kommer också att utveckla din intuition och mediala förmågor så att meditera en stund varje dag kan ge dig en mycket större förståelse för din livsväg. Du måste våga tro på dig själv och gå din egen väg som du känner är rätt för dig.


Just nu är du på väg mot en större utveckling och du märker snart att allt blir mycket lugnare och klarare för dig själv och känner hur din kreativitet kommer att öka.

 

* Själv tar jag nu lite påskledigt och återkommer i nästa vecka *


❤Ha en helt magisk Påsk och var rädd om dig❤
         Kram