28. apr, 2019

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-18

Här kommer veckans TarotHoroskop för 29 april - 5 maj 

"Kom ihåg att veckan blir vad du själv gör den till. Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

 

Väduren (21/3-19/4):
Om du känner ett tomrum i ditt liv, fyll det med hälsosamma saker! En omplacering eller förändring i ditt arbete eller i relationer är möjlig nu. Kanske är det nu rätta tidpunkten att lämna en smärtsam situation. Är det något från det förflutna som tynger dig bör du ta upp det till ytan, granska vad som hände och sedan kasta det ifrån dig, det gamla ska bort för din tid är NU!
Jobb: Om du nyss sökt jobb, har du nu chansen att få det. Om du är företagare kommer ditt företag att visa sig lönsamt.
Kärlek: Du och din partner trivs mycket bra tillsammans och relationen fördjupas.
Ekonomi: Din ekonomiska situation borde nu se bättre ut än du väntat dig.
Turnummer: 4-14-15-24-30-33-35

 

Oxen (20/4-20/5) :
Nu kan det bli en helt ny början i känslomässig mening eller en ny känslomässig resa. Korten vill också tala om att detta även kan stå för nya relationer, ett bra socialt liv och en tid av känslomässig lycka. Eller en begynnande kreativitet samt att du är i harmoni med din omgivning. Så perioden innebär en tid av lycka och välmående, där du finner stor gemenskap med vänner, gamla som nya, och eventuellt kan en spirande romans vara på gång. Inte omöjligt att turen står vid din sida nu.
Jobb: Du arbetar för framtiden och det du gör har även andra glädje av. Framgångarna är små, men stabila och långsiktiga.
Kärlek: Om du är i en relation får du inte glömma bort din partner genom att vara för upptagen med andra åtaganden.
Ekonomi: Du verkar kunna hantera din ekonomi på ett bra sätt nu.
Turnummer: 4-6-11-12-18-21-27

 

Tvillingarna (21/5-21/6):
Kan det vara så att du har fastnat i ett tankesätt och detta ger dig någon form av problem, och du tycker att du har rätt i någon fråga. Då kan det nu vara dags att se problemet ur annan synvinkel. Kanske behöver du dra dig tillbaka i lugn och ro för att fundera, meditera, över situationen. Ofta kan man då se det hela ur ett annat perspektiv och du kanske förstår att du var för fastlåst i ditt tankesätt.
Jobb: Känns det stressigt på jobbet och du tycker att det inte kommer att bli till det bättre? Sluta oroa dig det gör inte saken bättre utan se dig om ifall något annat arbete kan vara lämpligare för dig.
Kärlek: Du kanske behöver stärka din självkänsla, genom meditation eller liknande, för att kunna ta plats i din relation. Oroa dig inte du klarar det här bättre än du tror
Ekonomi: Det finns något i din ekonomi som du inte vill se eller som du förbiser. Kanske har du lärt dig att tro att inga lösningar finns. Försök se allt från en ny synvinkel.
Turnummer: 13-17-20-23-31-32-35

 

Kräftan (22/6-22/7):
Om problem dyker upp så gäller det att ta tag i dem och inte som strutsen sticka huvudet i sanden och hoppas att det löser sig självt. Du har förmågan att nå dina målsättningar genom att diskutera fram en lösning som gynnar alla inblandade.
Jobb: Du tycker kanske att det inte händer så mycket inom ditt arbete. Men om du öppnar upp ditt sinne och ser dig om efter möjligheter så har du alla chanser till att bli framgångsrik.
Kärlek: Det behövs kanske lite kompromissande inom relationer nu för att uppnå lugn och ro i samlivet. Är du singel bör du nu se upp så ingen utger sig för att vara något som inte är sant.
Ekonomi: Om du anser att du har ekonomiska problem så bör du inte blunda för dem nu utan ta tag i det hela. När du inser att det faktiskt går att göra något åt situationen kommer din ekonomi att klart förbättras.
Turnummer: 2-3-20-23-29-30-34

 

Lejonet (23/7-22/8):
Den här veckan kan det vara på sin plats att ta hand om dina resurser. Kanske är det dags att se över dina spendervanor. Det kan också gälla att donera tid eller pengar till välgörenhet eller andra ändamål. Ditt hårda arbete betalar sig men var vaken för nya möjligheter. Förändring är oundviklig och kan skapa nya källor av överflöd. Var öppen för nya och spännande möjligheter.
Jobb: Det kan hända att du befinner dig i de inledande faserna av ett nytt arbete. Du får ständigt ny uppmuntran och ny vägledning och du lär dig mer och mer varje dag.
Kärlek: Du känner dig kanske blockerad i en viss relation eller utanför en viss relation. Det enda botemedlet är att tala ut om hur du känner det.
Ekonomi: Saker och ting förbättras inte på kort sikt. Bättre tider kommer sedan.
Turnummer: 1-6-8-9-11-16-32

 

Jungfrun (23/8-22/9):
Saker och ting ljusnar och det värsta ligger nu bakom dig. Det finns äntligen ljus i slutet av tunneln och stress och ansträngning försvinner från ditt liv. Förändringens vindar blåser - och det är en gynnsam vind. Det här är en bra tid för att göra förändringar i din karriär, ditt hem ... eller i din framtidsplanering. Det kan också vara så att en resa ligger inom räckhåll.
Jobb: Kanske granskas du nu på jobbet av någon i högre ställning så gör ditt bästa.
Kärlek: Du kanske känner dig blockerad i en viss relation eller utanför en viss relation. Ha tålamod allt uppenbaras snart.
Ekonomi: Har du haft en tid av ekonomiska problem, inser du snart att situationen kan lösas om du bara tar tag i det och inte ger upp.
Turnummer: 9-13-17-19-30-32-33

 

Vågen 23/9-22/10):
En spännande ny möjlighet kan komma i din väg! Goda nyheter och din intuition vägleder dig till att helhjärtat omfamna den här nya utmaningen. Det kan verka som en utmaning men det är en som du är redo för. Det kan gälla en kreativ arbetssituation, och du behöver bara tro fullt och fast på din egen förmåga för att lyckas. Blända människor med din originalitet och din uppfinningsrikedom!
Jobb: Du finner nöje i att alltid vara sysselsatt. Ditt arbete kan också innebära flera helt olika arbetsuppgifter. Kanske har du för tillfället flera bollar i luften.
Kärlek: Om det "knakar i fogarna" gentemot din partner så bör du efter moget övervägande tala ut lugnt och sakligt för att få en lösning på er situation.
Ekonomi: På det ekonomiska området, kan du nu uppleva framgångar och du hittar nya sätt att expandera för att förbättra din ekonomi.
Turnummer: 12-14-16-28-29-32-33

 

Skorpionen (23/10-21/11):
Kanske känner du av lite orättvisor eller konflikter i någon situation. Du vet inte riktigt hur du ska hantera detta och kanse drar fel slutsatser i frågan. Korten vill mena att du egentligen inte har något att oroa dig över utan slappna av så kanske allting faller på plats och du ser saken ur ett annat perspektiv. En överenskommelse kan leda till en stor förbättring.
Jobb: Försök vara lite mer kreativ på ditt arbete för att få till stånd en bättre situation för dig själv. Den som inget vågar vinner inget.
Kärlek: Har du en partner kan korten betyda att ni har vissa problem och oenigheter och att ni kompromissar för att få lugn och harmoni i relationen.
Ekonomi: Du behöver kanse bli mer realistisk beträffande din ekonomi eller din ekonomiska situation. Se över så att inkomster och utgifter är i balans.
Turnummer: 6-11-15-17-20-27-29

 

Skytten (22/11-21/12):
Du kanske nu känner dig trött och missnöjd. Risk finns för isolering från omvärlden. Korten uppmanar till att ta itu med problemet och inte skylla på någon annan. Försök ta reda på vilka känslor eller vad som dränerar dig på energi. Det kan hända att du måste ta ett beslut att lämna en dålig situation bakom dig och söka nya horisonter, nya relationer eller nya perspektiv.
Jobb: Kanske mår du dåligt på jobbet möjligen har din anställning upphört eller du har fått stor kritik på arbetet.
Kärlek: Du och din partner verkar komma väl överens och ni är redo att göra planer inför framtiden.
Ekonomi: Mycket energi kanske läggs ner på att lösa problem som ständigt dyker upp. Gör en hållbar budget och följ den så slipper du dessa bekymmer.
Turnummer: 7-9-13-15-19-26-27

 

Stenbocken (22/12-19/1):
Kanske känner du dig lite vilsen och oförmögen att ta tag i vissa situationer just nu. Försök att slappna av och ge dig ut i naturen om du har möjlighet. Lugn och ro tillsammans med frisk luft kan få dina tankar att klarna och ge dig kraft och nya infallsvinklar att lösa dessa.
Jobb: Det kan vara lite oro på jobbet och falska beskyllningar mot någon kan förekomma. Håll dig lugn och rannsaka dig själv om vad du kan göra för att förbättra situationen.
Kärlek: Lite tumult inom kärleksrelationen kan förekomma nu. Är du singel kanske du behöver tänka om i ditt förhållande till den stora kärleken, om dina drömmar är för högtflygande så kanske du missar den rätta som finns närmare än du tror.
Ekonomi: Lite rörigt på det ekonomiska planet nu kanske. Men försök att få lite klarhet över vad du kan göra för att få debet och kredit att gå ihop, det finns lösningar men det gäller att se dem också.
Turnummer: 2-3-19-29-31-33-35

 

Vattumannen (20/1-18/2):
Det viktigaste budskapet från korten den här veckan är att du tar dig tid för återhämtning. Lugn och ro med promenader i naturen och gärna meditation till mjuk musik kommer att stärka ditt sinne och ladda batterierna. Kanske har det skett en del förändringar som gör att du måste anpassa dig till något nytt så det är viktigt att du är i balans.
Jobb: Har du ett arbete med många olika arbetsuppgifter och känner press för att klara utmaningarna är det dags att ta semester eller mindre ledighet för att komma i balans.
Kärlek: Är du i en relation kanske ni nu behöver lite ensamtid var och en för sig så att ni därefter kan få en nytändning i er relation.
Ekonomi: Ekonomin ser ut att vara i balans, men det gäller att ha noggrann koll på inkomster och utgifter för det är lätt att vara för spendersam ibland.
Turnummer: 5-11-14-15-21-24-28

 

Fiskarna (19/2-20/3):
Nu kan det troligen komma positiva resultat på något som du nyligen åstadkommit. Det kan vara inom något arbete eller studier. Kanske prov eller tester som har genomförts. Korten visar också på lugn och harmoni, en tid att reflektera över sitt liv och kanske ta beslut om hur du vill gå vidare.
Jobb: Är du klar över dina mål på arbetet och använder din kreativitet så väntar nu framgång oavsett yrke.
Kärlek: Genom att diskutera med din partner, och erkänna eventuella misstag, kan du vänta dig en starkare och mer kärleksfull relation.
Ekonomi: Det gäller nu att betala sina eventuella skulder. Din ekonomi har alla möjligheter att blomstra. Var inte rädd för att använda dig av hela din kreativa potential för att finna rätt lösning.
Turnummer: 1-9-13-18-22-31-35

❤Ha en helt fantastiskt bra vecka❤

       Kram