1. maj, 2019

Veckans DRAKE onsdag 1 maj

Här kommer veckans Draktarot kort som ger dig följande budskap:

 

Draken av välstånd.

"Vi är moder Jords förstfödda och vi känner till hennes hemligheter. Vi vaktar Skatterna och vi håller vakt utan att sova, i djupa underjordiska passager, dit vacklande krigare kommer för att utmana vår vrede. Dessa försök att stjäla kommer att omintetgöras. De som inte är rädda för att se in i våra ögon kommer att upptäcka den största prakten av alla, och det är inte guld utan snarare den av inre rikedom."

 

 

Kortet visar att nu är porten till "Kungariket" öppen! En tid av välbefinnande och tacksamhet över det man uppnått i livet borde nu infinna sig. Allt i livet består av energier, det gäller även pengar och materiella ting, så nu är tid att lägga kraft och energi på positivt tänkande både om dig själv och ditt liv med allt du vill det ska innehålla.


Att ge omsorg och omtanke till andra är detsamma som att ge det till sig själv. Så glöm inte bort att vårda dina relationer som ger dig så mycket energi tillbaka. Tänk på att rikedom är så mycket mer än pengar. Använd bara positiva ord och tankar om dig själv och ditt liv för att stärka dina positiva energier.


Det kan nu också dyka upp en gåva från något oväntat håll. Var inte rädd för att använda dig av dina kreativa talanger och förmågor den här perioden eftersom det lyfter upp dig från negativt tänkande.

Rikeom är så mycket mer än det materiella såsom att ge sig ut i naturen och insupa dess överflödande gåvor ger dig stor rikedom i ditt hjärta och sinne.

 

❤Ha en fin vecka full av positiv energi❤
         Kram