5. maj, 2019

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-19

Här kommer Veckans Horoskop för perioden 6 maj-12 maj

 

Väduren (21/3-19/4):
Är du på väg att fatta ett beslut i någon fråga, då är det rätta tiden att göra det nu. De beslut som fattas inom kort menar korten på att det blir helt rätt. Detta kan leda till framgång eller stora belöningar. Hemmet verkar uppta en hel del tid den här veckan och du har det ganska bekymmersfritt.
Jobb: Kanske har du det tufft på jobbet just nu. Lite oroligt och du känner att du saknar självförtroende för att våga säga ifrån vad du tycker är fel. Försök att gaska upp dig, våga tro på dig själv och säg vad du tycker, annars kommer det fortsätta som det är.
Kärlek: Du behöver kanske tala ut med din partner om allt inte känns rätt i er relation. Kommunikation mellan er kan lösa eventuella problem.
Ekonomi: Det finns en chans till att du nu får pengar som du borde fått för länge sen eller du får pengar av någon bekant.
Turnummer: 2-4-5-8-17-34-35

 

Oxen (20/4-20/5) :
Har du haft det stressigt eller känt dig eländig sista tiden så måste du tillåta dig att göra dig av med all mental stress, så att stressen inte börja manifestera sig på fysisk nivå i form av en sjukdom. Det är nu tid för att vila, både mentalt och fysiskt, för att kunna återhämta dig ordentligt. Låt högre makter eller livets gång ta hand om problemen. Du kan ta hand om dig själv och din hälsa i stället.
Jobb: Du kanske känner ett behov av att tänka över vad du verkligen vill, om du verkligen vill fortsätta där du är eller söka dig till något nytt som bättre passar dig.
Kärlek: Efter en tid av problem, väntar du helt enkelt på bättre tider. Det ger dig tid att tänka över ganska mycket.
Ekonomi: Kanske väntar du på ett beslut om pengar eller så tycker du att pengarna inte kommer så fort som du önskat.
Turnummer: 1-10-26-27-28-34-35

 

Tvillingarna (21/5-21/6):
Nu är det kanske dags för en del att plocka fram den kreativa sidan för att kunna lösa eventuella problem eller konflikter som kan gälla materiella ägodelar eller liknande. Det måste till lite egna initiativ för att kunna behålla det man har. Men allt går att lösa så tänk positivt på situationen så kommer de rätta idéerna.
Jobb: Är du arbetslös eller känner det motigt på jobbet, så vill det även här till att plocka fram sin kreativa sida. Med lite nya idéer och infallsvinklar ser du möjligheter där du trodde inga fanns.
Kärlek: I kärlekslivet kan du nu kanske känna en starkare relation med din partner. Och för en del kan nu vänskapsband stärkas.
Ekonomi: Använd även din kreativitet vad det gäller ekonomin. Med rätt inställning och idéer har den alla möjligheter att blomstra, även om läget känts tufft ett tag.
Turnummer: 4-5-8-14-21-23-26

 

Kräftan (22/6-22/7):
En situation har kanske inte lösts på det sätt du hade hoppats, men du kan försöka igen. Din kraft ligger inte i hur saker och ting faller ut, utan i hur du hanterar dig själv när du går framåt. Du kan nu känna att priset för den här satsningen är för högt. Värdera noga varför olika händelser har inträffat för att få värdefull lärdom för din framtid.
Jobb: Du kan få löneförhöjning eller få dina varor sålda. Dina affärer går bra. Om du sökt arbete, har du nu chans att få det.
Kärlek: Det finns en sann manlig vän i din närhet. Vårda relationer.
Ekonomi: Du behöver kanske se över dina inkomster och utgifter liksom tänka ut nya lösningar.
Turnummer: 4-20-26-27-29-30-34

 

Lejonet (23/7-22/8):
Kanske befinner du dig nu i en jobbig period, där du har massor av saker på gång eller sånt som bara måste göras. Viktigt är då att du inte stressar runt och gör lite här och lite där. Varva ner och fokusera på en sak i taget. När den är klar så ge dig ut på en promenad i naturen eller slå dig ner och lyssna på inspirerande musik och slå bort tankarna på det som är kvar att göra. När du känner kraften återvända så ta tag i nästa uppgift och gör den klar utan att tänka på resten.
Jobb: Kan det vara så att det är på jobbet som du stressar för att hinna med allt. I så fall gäller samma sak här att fokusera på en sak i taget och emellan uppgifterna blunda några minuter och andas djupt ner i magen.
Kärlek: Någon i din omgivning kanske sviker ett förtroende och du känner dig sårad.
Ekonomi: Din ekonomi kanske är trygg och stabil, men ändå är du rädd för att förlora allt du har. Försök slappna av lite. Pengar är inte allt här i livet.
Turnummer: 2-5-6-23-24-33-34

 

Jungfrun (23/8-22/9):
Du har kommit långt i din personliga utveckling. Men kanske åtestår ännu några problem att lösa. Det är viktigt att inte dra sig undan och isolera sig från problemen, utan försöka att resonera sig fram till bra beslut och glädjen kommer att återkomma för dig, du har förmågan så tveka inte.
Jobb: Du kanske inte känner glädje i ditt arbete längre utan ser det som ett nödvändigt ont för att få en inkomst. Du har alla möjligheter att söka nya arbetsuppgifter på ditt nuvarande jobb eller söka ett helt nytt.
Kärlek: Här säger korten att det kan vara en ny romans på gång. Kanske en helt ny peson dyker upp eller att romansen blommar upp i ett etablerat förhållande.
Ekonomi: Din ekonomi är trygg och stabil, men ändå är du rädd för att förlora allt du har. Försök slappna av lite. Pengar är inte allt här i livet.
Turnummer: 7-10-11-12-27-29-32

 

Vågen 23/9-22/10):
Något helt nytt kanske inträffar nu, något som också kommer att leda till personlig utveckling. Det kan också vara så att det dyker upp oväntade chanser, tillfällen och möjligheter som öppnar vägen för det nya och obekanta. Meditation och promenader i naturen kan hjälpa dig på vägen.
Jobb: Om det varit lite struligt på jobbet en tid, kan det nu finnas möjligheter för dig att ta en chans och komma närmare det mål du önskar.
Kärlek: För några kan det dyka upp en tillfällig romans under veckan. För andra blir veckan lugn inom det romantiska området.
Ekonomi: Håll koll på din ekonomi nu. Om du gör allting rätt nu så kan det leda till förändringar till det bättre längre fram.
Turnummer: 8-13-14-16-19-25-30

 

Skorpionen (23/10-21/11):
Det kan nu vara så att du har all anledning att ha hopp och positiva förväntningar! Tro på dina drömmar och se på din framtid med optimism, spänning och tillförsikt. Utmanande tider ligger nu bakom dig och ljusare stunder ligger framför dig. Gör långsiktiga planer. Nu är det dags att visualisera ditt liv som du vill att det ska vara och att ta ett steg mot det.
Jobb: Om du är arbetslös och sökt jobb verkar det som att du får vänta på besked ännu en tid.
Kärlek: Om du befinner dig i en relation kan du vänta dig passion och resor med din partner. Men det kan också bli frågan om små oenigheter.
Ekonomi: Oroa dig inte så mycket över ekonomin. Gör allt du kan för att balansera inkomster och utgifter så kommer det att vända framöver.
Turnummer: 1-16-20-21-24-28-33

 

Skytten (22/11-21/12):
Du kanske arbetar för hårt, då är det nödvändigt att hitta en balans mellan ditt yrkes- och privatliv. Du försöker att göra för mycket. Ett bra första steg är att acceptera hjälp från andra. Det finns hopp om en framgångsrik lösning av din situation eller arbetsuppgift. Det är dock bäst om du skär ner på onödiga eller betungande aktiviteter på ditt schema. Sakta ner till en mer bekväm nivå.
Jobb: Du är omtyckt på jobbet och alla dina planer är fulländade.
Kärlek: Går du och drömmer om kärlek? Var då uppmärksam på att om du har för höga ideal så kanske du har svårt att hitta den rätta.
Ekonomi: Du verkar lösa din ekonomi efter eget huvud och söker lösningar själv.
Turnummer: 1-7-10-12-17-18-31

 

Stenbocken (22/12-19/1):
Din klara förmåga att fatta beslut är nödvändig just nu. Det finns kanske anledning till att "rensa i röran" inom det område som inte känns rätt för dig just nu. Se igenom alla dolda agendor. Det är dags att ta bort något eller någon från ditt liv vilkens närvaro inte längre tjänar ditt bästa. Försök ändå att se den underliggande humorn i situationen, allt är inte så allvarligt som det först kan tyckas.
Jobb: På jobbet går allt lättare nu och personer i din omgivning tycker om att umgås och arbeta med dig. Du kan också få tillfälle att möta nya människor via jobbet.
Kärlek: Om du är singel, kan du behöva sömn och vila på grund av stress eller av andra orsaker. Du kan också behöva en tid av återhämntning efter en period av problem.
Ekonomi: Du löser din ekonomi efter eget huvud och söker lösningar själv.
Turnummer: 2-4-5-9-12-20-29

 

Vattumannen (20/1-18/2):
Drömmar och visioner är väl bra, men man bör alltid se till vad som är realistiskt att kunna utföra inom en snar framtid och koncentrera sig på den biten för att undvika att irra in sig på orealistiska drömmar. Ett bra sätt är att koppla av, meditera i lugn och ro för då brukar svaren på dina ibland förvirrande frågor dyka upp.
Jobb: På jobbet råder det kanske osäkerhet och du vet inte riktigt hur situationen kommer att bli framöver. Det kan hända att det nu är dags att söka sig till något nytt. I alla fall är det bäst att inte fundera eller bekymra sig så mycket. Allt löser sig med tiden.
Kärlek: Relationen har kanske varit ansträngd av en eller annan orsak men du orkar inte bry dig längre. Det kan gälla små oenigheter som du accepterar nu, men det kan också röra sig om en relation som du nu inser måste avslutas, för bådas skull.
Ekonomi: Vill du få dina ekonomiska mål att gå i uppfyllelse så är det nu dags att se mer realistiskt på din situation. Ta tag i det hela och se noga över dina utgifter för att få det att gå ihop.
Turnummer: 2-5-7-8-25-28-31

 

Fiskarna (19/2-20/3):
Glada minnen präglar den här perioden. Det kan hända att du kommer att möta personer från ditt förflutna, t ex gamla kamrater eller barndomsvänner. Kanske blir det ett möte med någon du inte träffat på länge och ni ska diskutera något tillsammans. Här utspelar sig en känslomässig frid och harmoni. Korten visar på mycket glädje och fina stunder tillsammans med någon eller på en plats som betyder mycket för dig.
Jobb: På jobbet kan du komma att stå väldigt nära en viss person som du känner gemenskap med.
Kärlek: I din relation tar du och ger. Du kan också få viktig hjälp av någon som tycker om dig.
Ekonomi: Vad gäller ekonomin så finns det kanske ett behov av att granska sina papper och räkningar. Har du förbisett något?
Turnummer: 1-3-6-8-17-19-22

❤Ha en riktigt fin vecka och var rädd om dig❤

        Kram