8. maj, 2019

Veckans DRAKE onsdag 8 maj

Här kommer veckans Drake från Draktarot-leken.

 

Skymnings Drake

 

"Skymningsdraken kommer från Skuggorna och landet däremellan som är bebott av spöken och rastlösa själar. Här är den mäktigaste kung och den lägsta slav likvärdiga. Har du någon gång haft mardrömmar och där sett skugglika vingar (skepnader) och brottats med skräck?        När dessa drakar genomtränger din kropp genom att andas kall eld mot dig så öppnas ditt sinne upp till förståelse för Universum och skuggbilderna kommer att stråla av ljus."

 

Följer man med i Drakens flygturer så är den nu framme vid uppdraget att följa sin intuition som kan hjälpa till att lyfta upp dig till nya höjder!


För att uppnå detta så är det nu tid för vila och avkoppling. Dina "världsliga" tankar behöver få ro. Ta dig tid till att meditera i det tysta så kommer du snart att känna vilken väg som du ska ta. Det är ditt inre som vet vad som är rätt och riktigt för dig, inte dina påtvingade tankar.
Kanske har du haft mycket i tankarna ett tag och eventuellt legat vaken och grubblat på nätterna.

Stanna upp och återskapa kontakten med dig själv. Du har ägnat så mycket tid åt det som pågår utanför dig att du inte hör din inre röst. Så stanna upp ett tag och lyssna inåt. Låt ditt hjärta tala och försök att lägga alla tankar åt sidan.


Trots eventuella problem så har du ändå en stabil grund att utgå ifrån. Så ta en paus och ge dig själv chansen att återställa den inre balansen och komma i kontakt med dina inre känslor. Det kommer att stärka dig och lyfta dig till nya höjder.

 

❤Ha en fantastisk och upplyftande vecka❤
        Kram