11. maj, 2019

Helgens ORAKELKORT ...

Helgens Orakelkort kommer den här gången från Energikorten

 

TEMPELVÄGEN

Det här kortet representerar din egen andliga utveckling. Den krokiga vägen du går på leder till ett välsignat tempel i en underbar trädgård, vilket symboliserar det andliga Öde som din själ har haft i åtanke för den här livstiden.


Det här kortet vill tala om att det som du nu går igenom är en del av din själs process. Du är nu på din karmiska väg och har vänt dig i rätt riktning, valen som du nu gör är viktiga för din personliga utveckling och dina livsläxor.


Ljusen runt templet representerar den andliga världen - dina familjemedlemmar och vänner, änglar och guider - alla de kärleksfulla andliga hjälpare som längtar efter att få assistera dig. Kalla på dem och var öppen för deras visdom och inspiration.


Det här är en underbar tid för livsutveckling, så kom ihåg dina personliga prioriteringar liksom ditt själsliga samband. Att följa dina högre intentioner kommer att hjälpa dig framåt i livet på ett otroligt sätt och genom att ansluta dig till den andliga världen och ditt eget högre jag, kommer det att ge dig ett underbart inflytande över allt som du upplever.


Affirmation:
"Jag öppnar mitt hjärta till min andliga sanning och fördjupar kontakten med min själ. Guidning och inspiration kommer frivilligt och lätt till mig nu,"

 

❤Ha en helt fantastisk och magisk vecka❤
        Kram