12. maj, 2019

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-20

Här kommer veckans Horoskop för 13 maj - 19 maj

 

 

Väduren (21/3-19/4):
Du verkar ha all anledning att ha hopp och positiva förväntningar! Tro på dina drömmar och se på din framtid med optimism, spänning och tillförsikt. Gör långsiktiga planer. Nu är det dags att visualisera ditt liv som du vill att det ska vara och att ta ett steg mot det. Förväntningarna du skapar planteras i bördig jord. Lita på och följ din intuition eftersom den är mitt i prick.
Jobb: Har du fastnat mentalt, och inte kan hitta nya lösningar. Öppna ögonen och se dig om för det finns lösningar närmare än du tror.
Kärlek: Relationer ser ut att vara stabila nu. Om du är singel, kan du när som helst möta någon spännande person.
Ekonomi: Dina eventuella ekonomiska problem kommer att lösa sig.
Turnummer: 1-3-11-13-14-23-33

 

Oxen (20/4-20/5) :
Din önskan kan nu gå i uppfyllelse! Det som du har bett om har slutligen manifesterats. Din oro borde nu försvinna när dina ansträngningar blir belönade. Finansiella förhoppningar blir nu förverkligade. Turen förföljer dig! De enkla nöjena i livet finns nu i överflöd. Lyx och materiell bekämlighet kommer till dig. Du är omgiven av skönhet, lycka och belåtenhet.
Jobb: Du kan nu få löneförhöjning eller får dina varor sålda. Dina affärer går bra. Om du sökt arbete, har du nu chansen att få det. Jobbet kommer att visa sig vara lönsamt.
Kärlek: Kanske har det uppstått lite missförstånd i relationen. Tala ut med varandra och det kanske måste till lite kompromisser för att få lugn och ro i förhållandet.
Ekonomi: Det kan uppstå ett ekonomisk problem, som kräver ovanliga lösningar.
Turnummer: 4-5-7-9-11-12-18

 

Tvillingarna (21/5-21/6):
Korten visar på någon form av förändring i veckan, kan vara en resa eller flytt till annan ort. Det finns tecken på en helt ny början. Däremot kan materiella ägodelar vara något av ett bekymmer nu, kan vara så enkelt att man kanske har för mycket av dessa och man har svårt att hitta en bra lösning.
Jobb: På jobbet uppnår du dina mål, du har fått eller får allt som du kämpat för.
Kärlek: Om det är så att du har känt dig utanför så borde förändringen ske nu för kärlekslivet kunde inte bli bättre än det är nu.
Ekonomi: Om du har eller haft ekonomiska problem finns nu alla möjligheter till en balanserad ekonomi och du kan få allt du behöver.
Turnummer: 4-10-11-16-21-24-31

 

Kräftan (22/6-22/7):
Korten visar på en del motsatser den här veckan. Det kan vara så att du just nu känner stor oro eller depression över något i ditt liv. Då finns en uppmaning till dig att meditera över att det här kommer att lösa sig. Känn att du verkligen tror på en bättring så kommer den till dig. För en del finns det nu möjligheter att sätta igång med ett projekt du funderat över som kommer att visa sig lönsamt.
Jobb: Du kanske är i början på ett nytt jobb och du lär dig mer för varje dag. Känns det inte bra på ditt arbete beror det nog mer på en inre konflikt än på själva jobbet.
Kärlek: Du kan behöva jobba med din självkänsla om det inte känns bra i din relation. Andra har nu fullt upp med framtidsplaner tillsammans med sin partner.
Ekonomi: Känns ekonomin jobbig? försök se förbi din oro för det finns lösningar om du bara söker dem. En del kan nu få ökade inkomster genom gjorda investeringar eller lönehöjning.
Turnummer: 3-4-7-15-18-20-24

 

Lejonet (23/7-22/8):
Det ser ut som du kommit över de största hinder i ett projekt eller en situation och att du nu kommit många steg vidare. Även om ännu en tid av väntan kan äga rum, så har du kommit ganska nära ditt mål. Just nu är en bra tid till att se sig om efter möjligheter till att komma vidare genom att studera vad som krävs för att ta dig hela vägen fram. Det kan också hända att du ger dig ut på en resa för att få mer erfarenhet.
Jobb: Det är möjligt att du få ett trevligt meddelande från någon som uppskattar dig för ditt arbete, kanske ett tack.
Kärlek: Kärlekslivet kunde inte bli bättre än det är nu.
Ekonomi: Du visar självförtroende, optimism och kompetens vad gäller ekonomin. Du är på rätt väg.
Turnummer: 3-8-16-17-27-30-34

 

Jungfrun (23/8-22/9):
Kan det vara så att du just nu fokuserar allt för mycket på materiella saker i livet. Givetvis har du som alla andra materiella behov. Men risken finns att mängden ägodelar kommer ur balans. Omvärdera varför du vill skaffa dessa saker. Kanske försöker du fylla ett känslomässigt tomrum, vilket materiella saker aldrig kan göra. Vad du verkligen längtar efter är inre frid och harmoni i livet. Sök gärna efter kurser som intresserar dig.
Jobb: Det finns risk för att du är helt uppslukad av ditt arbete och att du inte har tid för annat i ditt liv. Att pausa och göra något helt annat borde nu prioriteras.
Kärlek: Relationer verkar nu vara lugna och harmoniska. Singelpersoner har nu möjlighet att träffa någon spännande person.
Ekonomi: Är du inte helt klar över din ekonomiska situation bör du inte ta några avgörande beslut nu. Ta hjälp med att granska ekonomin.
Turnummer: 6-7-15-17-18-27-33

 

Vågen 23/9-22/10):
Det är viktigt att skapa disciplin och ordning just nu. Fast dina drömmar och visioner är bra, behöver de fortfarande riktlinjer och organisering för att kunna manifesteras ordentligt. Gör en detaljerad plan för hur du ska fortsätta och håll dig sedan till denna. Tro på din förmåga att vara en positiv och diplomatisk ledare.
Jobb: Om du har ett jobb kan du komma att känna dig utanför på något sätt. Eller kan det vara så att din hälsa är svag. Viktigt att du tar hand om dig själv, kanske ta ledigt ett tag.
Kärlek: Det kan kanske behövas lite kompromisser med partnern just nu för att få lugn och ro i er relation.
Ekonomi: Det verkar som ekonomin är i balans och det finns kanske lite utrymme till att unna dig något extra.
Turnummer: 4-6-7-19-22-25-29

 

Skorpionen (23/10-21/11):
Den här veckan har du kraft att klara av vilka utmaningar som helst. Bara du inte ger upp i första taget så kommer du fixa det som behövs och ditt självförtroende stärks. Om du behöver försvara det som är ditt så kommer du att nå framgång den här veckan.
Jobb: Kanske känner du dig lite stressad i ditt arbete, men bara försök slappna av för du kommer trots allt klara av veckan utan några större hinder.
Kärlek: Lite motigt i kärleksrelationer nu kanske. Men försök tala ut med din partner istället för att vika undan och ta emot kritik. Allt kanske bara är ett missförstånd på grund av bristande kommunikation.
Ekoomi: Du lägger kanske väl mycket energi på att lösa ev. ekonomiska problem nu. Försök att se allt ur ett annat perspektiv så kan du tackla det hela på ett annorlunda sätt, allt går att lösa med lite god vilja.
Turnummer: 7-13-14-18-22-26-27

 

Skytten (22/11-21/12):
En risk för att du vägrar se det uppenbara, eller engagera dig i en relation eller i ett problem som kan vara jobbigt. I stället blundar man inför orättvisor, problem, m.m. Det finns en oförmåga att veta vad man bör göra och därför väljer man att göra ingenting - för fredens, eller diplomatins skull. Här är du rätt så passiv gällande det som sker i ditt liv, är kanske lite avvaktande och behöver få fundera i lugn och ro.
Jobb: Om du har ett jobb kan du nu kanske känna dig utanför eller utesluten i gruppen. Försök hålla en positiv attityd ändå så löser det sig ganska fort.
Kärlek: Det kan nu göras upp planer på att flytta ihop eller till och med bröllop på gång, ditt eller någon nära anhörigs.
Ekonomi: Det kan dyka upp ett ovanligt ekonomiskt problem, som kräver ovanliga lösningar.
Turnummer: 4-6-7-12-19-22-31

 

Stenbocken (22/12-19/1):
Det kan mycket väl hända att turen står på din sida den här perioden. Har du haft en tid av stort eller tungt ansvar så lättar bördan när du inser att det finns något sätt som är bättre. Det kan bli en omvälvande tid då allting förändras på ett mycket positivt sätt. Ta gärna tid till att umgås med familj och vänner då det får dig på riktigt gott humör.
Jobb: Har det varit tungt på jobbet så verkar det nu ljusna betydligt. Kanske läggs dina arbetsuppgifter om på ett sätt som passar dig bättre.
Kärlek: De som haft svårigheter i sin relation bör nu kunna se mycket ljusare på framtiden tillsammans.
Ekonomi: Ekonomin ser nu ut att bli allt bättre så länge du inte spenderar över dina tillgångar. Kanske lite extra tur i spel eller en löneförhöjning.
Turnummer: 7-20-25-27-30-33-35

 

Vattumannen (20/1-18/2):
Betydande överflöd kan komma till dig nu. Du kan få en befordran, löneförhöjning eller oväntade pengar. Om du startar ett nytt företag kommer satsningen sannolikt att lyckas. Grunden till välstånd är väl lagd. Det är också en bra tid för att göra en investering. Överväg alla möjligheter noggrant. Du kan snart få ta emot några viktiga juridiska dokument, kontrakt eller brev. Det kan också vara en gåva.
Jobb: På jobbet har du lyckats få allas respekt. Du är omtyckt av arbetskamrater.
Kärlek: I kärlek står korten för jämvikt i sin relation och en känsla av harmoni kan infinna sig.
Ekonomi: Din ekonomi kan påverkas av ditt förflutna; kanske dyker pengar som du borde ha fått för länge sedan upp eller du får pengar av en gammal bekant.
Turnummer: 2-4-5-26-27-31-34

 

Fiskarna (19/2-20/3):
Det är nödvändigt att hitta en balans mellan ditt yrkes- och privatliv. Du försöker att göra för mycket. Ett bra första steg är att acceptera hjälp från andra. Det finns hopp om en framgångsrik lösning av din situation eller arbetsuppgift. Det är dock bäst om du skär ner på onödiga eller betungande aktiviteter på ditt schema. Sakta ner till en mer bekväm nivå.
Jobb: På jobbet kan det nu råda osäkerhet. Du vet inte hur situationen blir för dig.
Kärlek: Du kan nu träffa en gammal kärlek och diskutera gamla minnen. Bryt gamla mönster om du vill träffa en ny kärlek.
Ekonomi: Just nu är förbättringen i inkomsterna liten, men den kommer att bli allt större.
Turnummer: 3-7-10-16-17-22-24

 

❤Ha en härlig vecka i sol och värme❤

         Kram