15. maj, 2019

Veckans DRAKE onsdag 15 maj

Här kommer veckans Draktarot kort 

 

Drakar från Gryningen


"Vi kommer från dagarna före dagarna, i en tid när Världen var en dröm, och människan ännu var en själ. Vi har svävat över kristallhav och vi har varit nere i de djupaste avgrunder. Sökandet är nu klart. Själens bägare finns nu i människans hjärta. Hjältarnas era har börjat."

 

Drakens flygtur är nu framme vid nästa stopp. Kanske är den inte där den trodde att den skulle landa, men det här är vad den behöver för att uppnå en ny nivå av medvetenhet. Och detta gäller även dig.


Nu kan det bli en lite nostalgisk vecka med tillbakablickar på det som varit. Det som varit i det förflutna är den som du är idag! Allt har en mening för att fullfölja din livscykel. Så gå tillbaka och tänk på vad som påverkat dig mest, av både glädje och sorg. Gör dig själv medveten om vad som ännu påverkar dig negativt i din vardag.

Försök förstå och förlåt både dig själv och andra. Kom till insikt om att allt som hänt trots allt är en del av ditt lärande i detta liv och när du väl inser detta kan du släppa allt ifrån dig för det har då uppnått sitt syfte.


Du kan därefter känna en känslomässig frid och harmoni som lyfter upp din medvetenhet till en ny nivå. Nya möjligheter kommer in, var beredd att handla. Gamla vänner eller oväntade gåvor kan överraska dig nu.

 

❤Ha en fantastisk vecka i en helt ny medvetenhet❤
          Kram