18. maj, 2019

Helgens ORAKELKORT ...

Här kommer Helgens fina budskap från Ärkeängel Ariel:

 

VÄLSTÅND -- FRAMGÅNG

Ärkeängel Ariel: "Dina materiella behov blir tillgodosedda --- om du följer din intuition och manifesterar dina drömmar till verklighet"


Meddelande: "Jag häller ett ymnighetshorn av Välstånd o Framgång över dig och ditt liv, och ber dig att öppna upp dina armar för att ta emot. 
Några av skatterna kommer att komma i form av briljanta idéer, och några som möjligheter. Vi kommer att arbeta tillsammans för att förverkliga dina högsta drömmar och jag vill att du ger mig alla dina bekymmer. Den Högste och jag älskar dig så mycket och vi är glada över att kunna hjälpa dig på detta sätt. Vi vet att du kommer att dela med dig av ditt överflöd till andra."


Ariel är involverad i Gudomlig magi, vilket innebär omedelbar manifestation av den högsta viljan. Ariel hjälper dig att locka till dig det högsta stöd som behövs för ditt livsuppdrag.


Ariel's aura är blekrosa och om du bär eller håller i en rosa kristall (ex rosenkvarts) kommer ditt hjärta att öppnas upp än mer för att ta emot Ariel's gudomliga kärlek. Be henne om vad du vill och hon guidar dig i enlighet med detta.

❤Ha en fantastisk helg❤

       Kram