19. maj, 2019

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-21

Här kommer Horoskopet för 20 maj - 26 maj 

 

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

 

 

Väduren (21/3-19/4):
Har du en tid känt dig lite nere på grund av någon situation eller relation så är det nu dags att släppa alla tankar och funderingar angående detta. Den här veckan kan ge dig så mycket positiv energi som du bara tillåter och gamla oförätter blåser bort i vinden. Ta emot all den glädje som veckan kan erbjuda dig.
Jobb: Även på arbetet bör du kunna känna av den positiva glädjande energi som nu verkar omge tecknet. Var öppen för förslag och idéer från arbetskamrater.
Kärlek: Lite kompromisser kanske behövs för den som är i en relation, det ger en känsla av samhörighet nu. För den som är singel finns det möjlighet att finna glädje och kärlek tillsammans med någon.
Ekonomi: Har du problem med ekonomin så får du inte längre blunda inför detta. Ta tag i din situation och försök hitta lösningar. De finns inom räckhåll nu. En del har bättre ekonomi än förväntat just nu!
Turnummer: 9-19-20-28-29-30-35

 

Oxen (20/4-20/5) :
Du har gjort ett utmärkt arbete och förberett för den här tiden i ditt liv. Detta har gjort det möjligt för dig att ta det lugnt och njuta av lite lyx. Du sätter värde på ditt eget sällskap. Du finner frid och förnöjsamhet i din tysta ensamtid. Du söker en djupare mening i livet så du går inåt för inspiration. Nu kan du ha oväntad ekonomisk tur och du kanske satsar på att göra förändringar i hemmet.
Jobb: Framgångarna är små, men stabila och långsiktiga. Du bör i alla fall tänka på att göra annat då och då. Det finns en risk för isolering.
Kärlek: Om det finns lite problem i kärleksrelationen så ta det lugnt och dra inga förhastade slutsatser.
Ekonomi: Du hanterar din ekonomi på ett bra sätt. Du visar självförtroende, optimism och kompetens.
Turnummer: 2-3-4-11-27-29-33

 

Tvillingarna (21/5-21/6):
Har det tornat upp sig en del problem på sista tiden, som verkar svårlösta? Det kan gälla någon familjemedlem, arbete eller inom det sociala livet. Då menar korten att det nu kan komma stora positiva förändringar. Inget kommer dock lättvindigt utan du lär få kämpa och visa dig stark, men du klarar ut det hela.
Jobb: Även på jobbet kan det bli tal om förändringar. Har det varit tungt på arbetet en period borde läget bli till det bättre inom kort.
Kärlek: Problem i relationen bör nu kunna lösas om ni bara talar ut med varandra. Inget löser sig av sig självt så ta mod till dig att förändra situationen till det bättre.
Ekonomi: Du behöver slappna av om du tänker negativt om din ekonomi. Positivt tänkesätt och försöka hitta lösningar gör att det kan bli stora förbättringar snart.
Turnummer: 4-6-8-23-27-28-33

 

Kräftan (22/6-22/7):
Lite hinder eller motstånd kan uppstå i någon situation nu. Men det är inte så allvarligt som du kanske först tror. Om du rannsakar dig själv finner du en lösning som blir riktigt bra för alla inblandade. Lyssna till ditt hjärta så blir valet rätt.
Jobb: Kanske känner du dig lite villrådig inom ditt arbete för tillfället. Ena stunden vill du byta jobb och i nästa stanna kvar. Bäst att inte tänka så mycket på det just nu utan vänta lite och se tiden an.
Kärlek: Det kan dyka upp någon konflikt i kärleksrelationen. Men se det inte som något allvarligt eller avgörande i ert förhållande, det kommer att lösa sig till det bästa.
Ekonomi: Kanske är det lite problem med ekonomin nu. Men om du ser över dina inkomster och utgifter ordentligt och ser vad du egentligen lägger dina pengar på kanske du finner en lösning på eventuella problem.
Turnummer: 7-15-19-21-31-32-35

 

Lejonet (23/7-22/8):
Saker och ting har kanske inte blivit precis så som du förväntade dig. Var försiktig så att du inte fokuserar för mycket på det negativa, då det finns något positivt i varje situation. Du kan missa ljusglimtarna. Att kämpa emot eller att försöka att ignorera förändring hjälper dig inte. Ha istället tillit till att allt händer av en orsak. Ta eventuellt hjälp av vänner, familj och kloka rådgivare för stöd om det känns rätt.
Jobb: Du kan nu få hjälp och stöd på ditt jobb (eller ditt arbetssökande) och detta känns mycket bra.
Kärlek: Kanske upplever ni svårigheter i relationen så kommer ni nog att kämpa mycket - och kanske kan ni ta er över eventuella problem.
Ekonomi: Känns ekonomin hopplöst i botten så är det verkligen dags att ta hjälp av någon professionell person.
Turnummer: 5-6-11-12-14-15-20

 

Jungfrun (23/8-22/9):
Du kan få ett erkännande eller ett pris för dina stora talanger och din skicklighet. Fokusera på arbete som är din passion och genomdriv det efter din bästa förmåga. Din kreativitet är rikt belönad. Du kan gå med i en grupp eller organisation. Det är viktigt att vara en lagspelare och samarbeta med andra i det här projektet. Det kan vara att skapa något vackert eller flytta uppåt i din karriär. Lära andra en färdighet.
Jobb: Du tar en chans eller en risk som gör att du kommer ett steg närmare ditt kall i livet.
Kärlek: Du kan få ett meddelande från någon som har ett intresse för dig, men kan även vara så att den du har börjat träffa inte riktigt är intresserad utan leker.
Ekonomi: Kanske du har problem med ekonomin och du väntar dig en kasatrof när som. Slappna av och fråga dig om det verkligen är nödvändigt att tänka så. Bättre tider kommer.
Turnummer: 1-2-6-8-9-15-16

 

Vågen 23/9-22/10):
Just nu är det inte läge att ta impulsiva beslut eller steg. Ta istället den måttfulla och balanserade vägen i den här situationen. Du kommer att uppleva bättre resultat genom att omvärdera dina nuvarande omständigheter och ändra ditt tillvägagångssätt. Om du handlade impulsivt i ditt förflutna kan du hela och rätta till saker i efterhand. Är det större livsförändringar på gång så ska du närma dig de förändringarna långsamt och metodiskt.
Jobb: Ditt arbete kan kännas monotont, men du kan också trivas med det ganska mycket. Du är trygg i dig själv och fungerar bra i arbetet.
Kärlek: Vänta dig inte att något speciellt skall hända i ditt kärleksliv. Du behöver kanske en paus för att hitta dig själv i lugn och ro.
Ekonomi: Kanske idé att granska sina papper och räkningar. Har du förbisett något?
Turnummer: 9-20-23-24-32-33-35

 

Skorpionen (23/10-21/11):
En positiv och förnöjsam vecka väntar de i Skorpionens tecken. Korten siar om någon form av ekonomiskt uppsving. Kanske i form av löneökning eller vinst av något slag. Det kan dock tyda på att man behöver kompromissa i någon fråga. Familjebanden stärks under veckan och det kan bli en del trevligheter tillsammans med familj eller vänner nu.
Jobb: Har du nyligen sökt jobb finns det en chans till att du nu kan få det. Har du jobb flyter det på bra just nu och du har trevligt tillsammans med arbetskamrater.
Kärlek: Är du singel finns det nu möjlighet att du träffar på någon intressant person, kanske på en fest eller tillställning. För er som är i en relation verkar det råda harmoni.
Ekonomi: En ökning av din ekonomi ser ut att finnas inom räckhåll. Kanske kan du unna dig något extra framöver.
Turnummer: 4-5-10-17-19-32-33

 

Skytten (22/11-21/12):
Du kan nu känna dig riktigt otålig, något viktigt är på väg att hända! Det finns stora förväntningar med i denna händelse. Tiden är inne för att göra det du länge funderat på. Du sätter igång händelser och det går med rasande fart. Nu har du stora möjligheter att lyckas med det du vill. Tro på dig själv och satsa på det som är viktigt för dig då du har stor chans att lyckas. Kan också gälla en resa, nya vänner och nya erfarenheter. Det som sker sker snabbt och till din fördel.
Jobb: Har du funderat på att starta något eget så är det en gynnsam period nu.
Kärlek: I relationer kan korten betyda att man omvärderar sin relation, och vilket värde den har för dig.
Ekonomi: Kanske dyker pengar som du borde ha fått för länge sedan upp eller du får pengar av en gammal bekant.
Turnummer: 1-4-6-8-15-18-26

 

Stenbocken (22/12-19/1):
Har du känt dig lite stressad eller trött sista tiden, bör du nu lugna ner dig och försöka få lite egen tid till vila och ladda upp batterierna. Du kommer då att känna dig mycket starkare och lyckligare i din vardag.
Jobb: Har du möjlighet så kan några dagars semester göra susen nu för ditt välmående. Det kan då uppenbara sig nya möjligheter och allt blir bättre i dina arbetsrelationer.
Kärlek: För den som är singel kan det snart vara så att den stora kärleken dyker upp och det kan vara början till en fin relation. För den som är i en relation kan kärlekslivet nu kännas som det går lite på tomgång.
Ekonomi: Det gäller att hålla i slantarna så de inte rinner mellan fingrarna. Kanske kan du be någon om hjälp med ekonomin om du har svårt att själv få grepp om den.
Turnummer: 5-6-14-17-27-34-35

 

Vattumannen (20/1-18/2):
Håll i dig! för nu kan du bli överrumplad när frenetiska aktiviteter tar över. Tidigare förseningar är över och dina planer manifesteras snabbt och med energi. Det är uppiggande och lite överväldigande men det känns bra att se sina drömmar uppfyllas. Plötsligt har du många saker på gång. Stå stadigt på jorden även om du nu kan uppnå en oväntad nivå av framgång.
Jobb: På jobbet kommer du att - eller har du - uppnå ditt mål, kanske får de arbetsuppgifter som du velat ha eller får din befordran.
Kärlek: Om du befinner dig i en relation, kanske du fått en känsla av att du har fastnat i fel relation. Just nu har du så mycket annat i görningen så du fattar inga beslut nu.
Ekonomi: Kanske dyker pengar, som du borde ha fått för länge sedan, upp eller du får oväntat pengar av en gammal bekant.
Turnummer: 1-4-7-27-29-31-32

 

Fiskarna (19/2-20/3):
Du har underskattat dig själv och dina talanger. Tro på att du kan göra och fullborda allt du vill. Du kommer att på ett naturligt sätt attrahera andra människor som kan hjälpa dig. Hävda ditt oberoende och din kreativitet och lyssna till din egen inre intuition och drivkraft. Lyssna gärna på andras råd men om de inte följer ditt eget hjärtas röst så låt det bara passera förbi.
Jobb: Mycket händer i snabb takt. Du får viktiga telefonsamtal eller brev.
Kärlek: Kanske kan bli lite dispyter med partnern. Men om du håller dig lugn och saklig så ebbar det hela ut och frid och harmoni kommer åter.
Ekonomi: Det kan hända att någon inte säger hela sanningen om ekonomin. Så var observant på utgifter och inkomster.
Turnummer: 5-7-8-10-33-34-35

 


❤Ha en riktigt fin och skön vecka❤

         Kram