22. maj, 2019

Veckans DRAKE onsdag 22 maj

Här kommer veckans Draktarot kort med budskap från Välståndets Drake.

 

"Vi är moder Jords förstfödda och vi känner till hennes hemligheter. Vi vaktar Skatterna och vi håller vakt utan att sova, i djupa underjordiska passager, dit vacklande krigare kommer för att utmana vår vrede. Dessa försök att stjäla kommer att omintetgöras. De som inte är rädda för att se in i våra ögon kommer att upptäcka den största prakten av alla, och det är inte guld utan snarare den av inre rikedom."

 

Positiva energier vill veckans Drake förmedla till dig.


Nu kanske nya möjligheter kommer att öppnas upp för dig och du kan komma att känna trygghet i ditt liv. Vad dessa möjligheter ger dig kan vara allt från att du får pengar, presenter, vinster eller något du länge kämpat för som nu verkar inom räckhåll.


Har du tidigare känt dig begränsad och upplevt en tung period så borde de energier som nu finns runt omkring dig öppna upp och du kan se alla möjligheter som finns för att förverkliga dina önskningar. Ta dig an alla utmaningar du har på din väg och lita på att de goda energierna finns med dig.


Du lyckas genom dina egna ansträngningar och behöver inte förlita dig på andras åsikter om vad du bör göra. Gör det du önskar på ditt eget sätt och var ödmjuk och tacksam över det du redan har och för allt som kommer i din väg framöver.


❤Önskar dig en positiv och energirik vecka❤

         Kram