26. maj, 2019

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-22

Här kommer Horoskopet för 27 maj - 2 juni

 

 

Väduren (21/3-19/4):
Utmaningar är till för att klaras av och du har styrkan och modet att ta dig igenom eventuella problem som dyker upp nu, det är inte fel att be andra om hjälp där det behövs. När detta är löst så finns stora förutsättningar för att kunna förbättra din situation i livet. Se upp med hälsan nu, frisk luft och motion bygger upp ditt immunförsvar.
Jobb: En möjlighet till en ny inkomstkälla kan dyka upp nu. Kanske är det ett nytt jobb på gång.
Kärlek: I relationen kan ni nu känna större gemenskap och förtroende för varandra. Kanske gör ni nu ett större inköp tillsammans. Någon träffar kanske en ny vän som kan leda till ett förhållande längre fram.
Ekonomi: Bra läge nu för att göra en investering som kan ge god avkastning i framtiden. Möjlighet till någon form av vinst finns det säger korten.
Turnummer: 6-9-10-16-17-30-33

 

Oxen (20/4-20/5) :
Att arbeta i grupp berikar dig just nu. Det kan därför vara dags för dig att vidga din vänkrets eller ansluta dig till en grupp. Du kanske till exempel vill skriva in dig i en skola eller gå en kurs. Det här är också en perfekt tid för att skaffa stödjande vänner som har integritet och en stark moral. Det är också dags att ifrågasätta och granska alla regler, begränsningar eller begränsad tilltro som har skapats runt din nuvarande situation (av dig eller andra) för att vara säker på att de är rättvisa för alla inblandade.
Jobb: Om du nyligen sökt arbete, finns nu chans att få det. Jobbet kommer att visa sig vara lönsamt.
Kärlek: Allmänt så känner du dig tillfreds med kärlekslivet och dina relationer.
Ekonomi: Du kanske behöver bli mer realistisk beträffande din ekonomi eller din ekonomiska situation.
Turnummer: 2-5-8-10-19-30-34

 

Tvillingarna (21/5-21/6):
En tid av väntan kan nu infinna sig. Det kan gälla att det just nu inte går att fullborda något som du hade tänkt utföra. Kan vara så att någon utifrån lägger sig i dina göranden och du blir hindrad på något sätt. Det är då dags att säga ifrån på allvar, det är du själv som bestämmer över vad du gör så se till att förmedla detta på ett sätt så att alla förstår att du menar allvar.
Jobb: Du har gjort vad du kan på ditt arbete och nu väntar du på resultatet för att se om det lönar sig eller inte.
Kärlek: Det kan vara så att er relation behöver pausas lite. Ge varandra utrymme till att utöva intressen på olika håll eller en tid av återhämtning var för sig.
Ekonomi: Det kan dyka upp något ovanligt ekonomiskt problem som troligtvis inte går att lösa utan att ta hjälp utifrån.
Turnummer: 2-5-11-12-18-24-33

 

Kräftan (22/6-22/7):
Den här veckan kan intuitionen och dina nattliga drömmar spela en stor roll i ditt liv, så försök komma ihåg dina drömmar för där finns kanske svaret på det du funderar på just nu. Det kan handla om att du går in i en ny tid i ditt liv och att något nytt tar sin början. Vakta ditt oberoende och låt inte andra påverka dig och dina beslut för mycket.
Jobb: Jobbet känns kanske mer inspirerande nu och du kommer till insikt om nya möjligheter.
Kärlek: På kärleksfronten känns det kanske som lite stillestånd nu, men ta det hela med ro, tids nog tänds lågan igen.
Ekonomi: Använd din intuition och hitta de svar som du behöver inom dig själv.
Turnummer: 4-10-16-17-18-19-31

 

Lejonet (23/7-22/8):
Det kan nu hända att du kommer att få ta emot ny information som medför en utmaning eller förseningar. Personen som framför detta talar kanske rakt på sak, utan eftertanke, så ta det inte personligt för så är det inte menat. Det viktiga är budskapets innehåll. Kanske kan detta gälla ett kontrakt, överenskommelse eller något juridiskt ärende.
Jobb: Du är mycket involverad i ditt arbete just nu och du gör framsteg hela tiden även om det inte går så fort som önskat. Glöm inte koppla av och roa dig emellanåt.
Kärlek: Kanske lite stiltje på kärleksfronten just nu då det inte händer så mycket.
Ekonomi: Affärerna verkar gå bra och du får dina varor sålda eller så blir det nu en löneförhöjning. En ökning av inkomsterna är i alla fall att vänta.
Turnummer: 8-10-11-12-24-27-31

 

Jungfrun (23/8-22/9):
Ibland kan man göra val som i efterhand kanske inte var så kloka, och situationen av detta har kanske inte lösts på det sätt du önskar. Du kan nu känna att priset för den här satsningen är för högt. Värdera noga varför olika händelser har inträffat för att få värdefull lärdom för din framtid. Någon i situationen är inte riktigt hederlig. Granska allas motiv (även ditt eget) och gör vad du kan för att främja en rättvis lösning.
Jobb: Du har fastnat mentalt, och kan inte hitta nya lösningar. Du känner att det inte finns några utvägar, men det är bara att öppna ögonen eftersom de finns där.
Kärlek: Kanske inte den bästa perioden för relationer nu. Men de som vet var de har varandra väntar ut tiden och snart känns allt bra igen.
Ekonomi: Dags att göra en ordentlig budget om du tycker att ekonomin känns helt hopplös nu. Att noga granska alla utgifter får dig kanske att se hur mycket onödiga inköp som gjorts.
Turnummer: 1-4-6-15-21-26-30

 

Vågen 23/9-22/10):
En spännande ny möjlighet dyker upp i ditt liv. Kreativa och inspirerande karriärmöjligheter kommer i sikte. Nu är det dags att helt och fullt ta emot nya äventyr som dyker upp. Ge dig hän! Utvecklande idéer bör ivrigt eftersträvas. Det här är en tid god som någon för att ta risker för att följa dina drömmar. Om du vill förändra ditt liv, gör det nu!
Jobb: På jobbet kan du njuta av en del framgångar du är omtyckt och gör ett bra jobb.
Kärlek: Du kommer kanske att möta någon som du redan känner och som du tycker om. Det kan vara fråga om djupare vänskap eller något mer.
Ekonomi: Dina ekonomiska problem kan vara så pass stora att oron tar över. Finns ingen annan väg att gå än att omgående fixa till en budget och ha stenkoll på utgifterna. Klarar du inte det själv så finns det experter att fråga om råd.
Turnummer: 3-5-6-8-20-33-34

 

Skorpionen (23/10-21/11):
Du har ditt hjärta i ditt arbete eller studier. Du har förbundit dig att lära dig saker om din karriär, yrke eller projekt. Du är definitivt på rätt spår. Ditt engagemang, skicklighet och dina talanger är uppskattade och blir snart belönade. Kanske skulle du nu överväga att ta lektioner som har med dina intressen eller ditt yrke att göra för att kunna utöka ditt område.
Jobb: På jobbet kan en känsla av osäkerhet infinner sig, kanske velar du lite om du ska stanna eller söka nytt.
Kärlek: Det ser ut som att du verkligen är förälskad i någon och ni har en hållbar relation.
Ekonomi: Det kan dyka upp lite oväntade utgifter så se till att ha en slant sparad till sådant.
Turnummer: 2-3-9-11-20-21-22

 

Skytten (22/11-21/12):
Kanske har du nu fattat ett beslut att lämna en dålig situation bakom dig och söka nya horisonter, nya relationer eller nya perspektiv. Korten bistår dig i ditt beslut och det ser ut som du gjort alldeles rätt. Detta kommer att gynna dig längre fram och du inser att du gjorde allt du kunde i den här situationen. Det som händer nu inser du sen att det var en lärotid för att ge dig möjlighet till framtida överflöd.
Jobb: Situationen på jobbet är kanske inte den bästa just nu. Men du kanske ska försöka hitta lite nya idéer om hur du kan ändra på det här. Det finns möjligheter om du bara ser dig om, kanske ett nytt jobb kan vara på gång.
Kärlek: Relationen kan ha varit lite ansträngd ett tag. Det måste till kommunikation mellan parter för att få till stånd en lösning. Eller kanske är det dags att avsluta det här kapitlet.
Ekonomi: Med lite ny inspiration och nya idéer kan du få din ekonomi att blomstra i framtiden. Men det är hög tid att sätta lite nya frön nu så de kan få gro och blomma ut.
Turnummer: 10-12-14-20-22-29-35

 

Stenbocken (22/12-19/1):
Det verkar som du nu har möjlighet och förmågan att fatta rätt beslut och att ta nödvändiga steg mot ett mål. Du kan senare njuta av framgångar och belöningar, vinster, trevliga överraskningar, och plötsliga förbättringar i ditt liv. Trygghet och självförtroende genomsyrar tecknet. Allt detta kan leda till en bekymmerfri tillvaro, en god hälsa och uppskattningen av det goda i livet
Jobb: Du är kanske besviken över något jobbrelaterat just nu, men tiden läker alla sår och förbättringar kommer.
Kärlek: Kanske möter du snart en självständig och mogen person, som är kärleksfull och passionerad. Men står inte ut med att du ljuger eller bedrar så var ärlig i dina avsikter.
Ekonomi: Du bör bli mer realistisk beträffande din ekonomi eller din ekonomiska situation och inse att den som spar den har.
Turnummer: 1-3-4-8-13-19-29

 

Vattumannen (20/1-18/2):
Du har ett tillfredsställande och givande familjeliv och det är stor harmoni bland dem runt omkring dig. Dina relationer är starka och pålitliga. Du känner dig välsignad och älskad. Dina behov (både materiella och emotionella) är alla tillgodosedda. Dina relationer med familj och vänner är genuina. Frid, glädje och ovillkorlig kärlek omger dig nu.
Jobb: Har du mer än ett arbete eller sysselsättning är det bäst att försöka balansera upp din tid så du inte blir stressad och orolig, även om du tycker arbetet är roligt.
Kärlek: Om det varit lite bråk eller missnöje i din relation ser det nu ut som att allt kommer att lösa sig till det bästa för alla parter.
Ekonomin: Känns det som att du har alltför stort ansvar i ekonomiska frågor bör du ta råd och hjälp från någon som du kan lita på.
Turnummer: 1-10-12-17-23-25-35

 

Fiskarna (19/2-20/3):
En tid där kreativiteten blommar för fullt. Du har kanske många drömmar och visioner om hur du vill ha det i framtiden och det är inget fel i det. Men det gäller ju att se realistiskt på det hela också och fokusera mer på det som är mest sannolikt att kunna genomföra inom den närmaste tiden. Det verkar vara en glädjefylld period med stor sammanhållning med familj och vänner, så njut av varje dag och se framåt med tillförsikt.
Jobb: Kan du lägga fram någon idé om förbättringar på ditt arbete så kommer du att väcka allas respekt och du har all anledning att känna dig hoppfull för framtiden.
Kärlek: Är du singel kan den här veckan bli då du träffar på en intressant person. Kärlek betyder mycket för dig just nu och den som har en partner verkar ha ett harmoniskt förhållande.
Ekonomi: Det verkar inte som du behöver oroa dig över din ekonomi just nu. Det finns chans att det blir mer klirr i kassan framöver.
Turnummer: 3-11-12-13-17-25-26

 


❤Ha en fantastiskt fin vecka❤

       Kram