29. maj, 2019

Veckans DRAKE onsdag 29 maj

Här kommer veckans tarotkort från Drakleken,

 

DEN RÖDA DRAKEN

 

"Från den branta klippan ser den Röda Draken allt: .. ära och skändligheter, lidelse och feghet. Hans blick genomborrar folkets hjärtan och inspirerar dem att ta ansvar för sina egna handlingar samt guidar dem till en inre förståelse för deras eget öde. Rättvisa är inte en fördömelse utan istället en möjlighet,"

 

Den Röda Draken vill ge dig modet att ta ansvar för dina handlingar och verktygen att motverka orättvisor i vardagen. Lär dig att väga dina beslut så att du kan backa upp dem och stå för dem. Kämpa för det som är rätt.


Kanske står du inför ett beslut och det visar på en situation där du behöver väga för och nackdelar. Det kan t ex vara ett beslut som gäller en stor förändring i livet, att man måste våga ta ett beslut som kanske känns tungt. Det handlar om att hitta en balans mellan din inre sanning och andras.


Du kommer oundvikligen att såra andra inte för att din avsikt var sådan utan för att andra hade förväntningar på dig, som kom från deras inre övertygelse – som inte hade med dig att göra egentligen. Men kom ihåg att du bär ansvaret för dig och dina val, inte hur andra väljer att reagera på dem.


Att tänka klart, att ta ansvar och stå för konsekvenserna är viktigt med detta kort.

 

❤Ha en helt underbar vecka❤
       Kram