2. jun, 2019

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-23

Här kommer Horoskopet för 3 juni - 9 juni

 

Väduren (21/3-19/4):
Veckan kan bli lite komplicerad på grund av andra människors inblandning i ditt liv. Det kan vara att du blir illa behandlad eller sviken av någon. Men korten ber dig vänta med att agera och det hela kommer att lägga sig av sig självt inom kort. Så låt inte ditt sinne upptas av eventuella negativa tankar, se framåt med tillförsikt så rinner allt ut i sanden.
Jobb: Det verkar som du behöver en hel del tålamod i ditt arbete då det kan kännas rätt monotont för tillfället. Framgångarna kommer sen sakta men säkert.
Kärlek: Är du rädd att förlora personen i din relation så kanske du behöver förändra dig själv och din inställning till en mer positiv attityd. Negativa tankar kan medföra att det blir precis så som du tänker.
Ekonomi: Den här veckan kanske du har råd med att spendera på något extra till dig själv.
Turnummer: 10-12-15-16-18-20-31

 

Oxen (20/4-20/5) :
Allmänt blir det nu en period då du lätt kan lyckas med det du företar dig utan större ansträngningar. Du känner dig bekväm i din vardag och har lättare för att koppla av. Kanske dags att se över kosten då det finns en risk för att gå upp i vikt med osunda matvanor eller mycket godis och snacks. Så lite extra motion skulle kanske vara på sin plats just nu.
Jobb: Dina förväntningar om något på jobbet har kanske inte infriats och du känner dig orättvist behandlad. Men bit ihop och visa din positiva sida, din tid kommer.
Kärlek: Just nu verkar det inte hända så mycket på kärleksfronten, men kan vara skönt att ta sig lite egentid och fundera över tillvaron.
Ekonomi: Någon form av ökade inkomster kan nu visa sig. Du får nog lite mer över efter att räkningarna är betalda.
Turnummer: 2-5-12-15-27-28-35

 

Tvillingarna (21/5-21/6):
Kanske kan det vara lite mycket omkring dig just nu och du känner att du inte hinner med allt du vill. Det gäller att balansera upp sin tid så det finns möjlighet för lite egen återhämtning också. Det är lätt att ta på sig för mycket även om du kanske tycker det är roligt det du gör. Men korten visar att situationen kommer att förbättras inom kort.
Jobb: Det verkar som du trivs väldigt bra med ditt arbete nu och kanske kan du känna mer gemenskap med en viss kollega den här perioden.
Kärlek: För dig som är singel kan det dyka upp ett oväntat möte med någon du tycker om inom kort.
Ekonomi: Inkomster och utgifter brukar normalt jämna ut varandra. Men om du har problem så skynda dig att ta hjälp av någon kunnig för att rätta till det hela så fort som möjligt.
Turnummer: 5-7-10-12-13-26-30

 

Kräftan (22/6-22/7):
Ditt självförtroende, visdom och återhållsamhet har betalat sig. Du har gjort ett utmärkt arbete och förberett för den här tiden i ditt liv. Detta har gjort det möjligt för dig att ta det lugnt och njuta av lite lyx. Du sätter värde på ditt eget sällskap. Du finner frid och förnöjsamhet i din tysta ensamtid. Speciellt nu så uppskattar du djur och natur mer. Du söker en djupare mening i livet så du går inåt för inspiration.
Jobb: Du är trygg i dig själv och i ditt arbete. Om du är arbetslös, kommer du inte att uppleva någon nöd utan känna att pengarna flödar in ändå utan någon ansträngning från din sida.
Kärlek: Det kan hända att du just nu får en känsla av att du inte riktigt vet var du har din partner. Varför inte tala ut om hur du känner det så du får klarhet i er situation.
Ekonomi: Förvänta dig en ökning av dina inkomster. Du kan just nu ha en oväntad ekonomisk tur!
Turnummer: 2-3-13-15-16-30-34

 

Lejonet (23/7-22/8):
Nu är det nog dags att förnya dina planer och se saker från ett nytt perspektiv. Fråga dig själv: är det möjligt att ett annat tillvägagångssätt skulle fungera bättre? Även om det känns som om det inte händer någonting, är det tillfälligt. Använd därför den extra tid du har fått till att tänka över dina strategier. Det är också en bra tid för att vara generös med din tid, uppmärksamhet och gåvor.
Jobb: Känner du dig lurad eller sårad av något på jobbet så är du är besviken just nu, men tiden läker alla sår.
Kärlek: Om det är lite konflikter i relationen så kanske du känner att du får kämpa ensam. Men ta mod till dig och tala ut med din partner så kommer din oro att släppa.
Ekonomi: Din inkomstkälla är stabil och du har kompetens till att hantera din ekonomi
Turnummer: 3-4-5-17-19-29-33

 

Jungfrun (23/8-22/9):
Det är dags att gå iväg och omfamna gryningen av en ny dag. Förvänta dig att dina omständigheter ska förbättras. Kanske har du nyligen avslutat en situation eller ett projekt. I så fall är det nu dags för en helt ny början. Sätt inga gränser för vilka underbara saker som kan hända i framtiden. Det kan uppenbaras de mest fantastiska möjligheter för dig. Var positiv och nyfiken på vad som kan ske.
Jobb: I ditt jobb, gäller det att bli betraktad som någon som andra kan lita på. Dina chefer kommer att ge dig alltmer ansvar om du lyckas övertyga dem om att du är pålitlig.
Kärlek: Det finns en sann person i ditt liv. Det kan vara den rätta för dig!
Ekonomi: Nu finns det möjlighet att öka på ekonomin genom någon form av säker investering på sikt.
Turnummer: 2-6-17-20-29-33-34

 

Vågen 23/9-22/10):
Har det varit en stressig eller orolig tid så verkar det nu som allt lugnar ner sig och du kan se fram emot ljusare tider. Stress och ansträngning försvinner. Förändringens tid är inne och det blåser en gynnsam vind som för dig framåt. Det här är en bra tid för att göra förändringar i din karriär, ditt hem eller i din framtidsplanering. Det kan också bli aktuellt med en resa inom kort.
Jobb: Kanske är det så att du inte trivs med det jobb som du har nu. Då är det rätt tid att se sig om efter något annat som bättre passar dina ambitioner.
Kärlek: Relationer verkar nu ha lugn och harmoni. Singelpersonen kan nu få hjälp av någon som verkligen tycker om dig.
Ekonomi: Det finns nu en chans att inkomsterna kommer att öka. Kanhända ett nytt jobb eller nya arbetsuppgifter ger dig en lönehöjning.
Turnummer: 4-5-7-9-14-17-35

 

Skorpionen (23/10-21/11):
Det verkar bli en riktigt trevlig vecka det här. Relationer med familj och vänner känns nu extra positiva och man får hjälp och stöd när det behövs. Kan vara så att det är nya idéer på gång och även om det kan se lite besvärligt ut så finns nu den kraft och styrka som hjälper dig fatta de rätta besluten.
Jobb: På jobbet är du en tillgång som kommer med ovanliga idéer som ger dig respekt och du är omtyckt av dina kollegor. Även om det är någon konflikt så finns lösningen där nu om du bara visar vad du tycker.
Kärlek: Om du befinner dig i en relation ser det ut som att er kärlek kommer att vara länge. Om du är singel, kan du när som helst möta någon nu.
Ekonomi: Kan hända det dyker upp ett ovanligt problem i ekonomiska frågor. Men du hittar också en ovanlig lösning på detta. För en del är ekonomin just nu riktigt bra och du har vad du behöver och lite till.
Turnummer: 2-4-11-20-26-27-33

 

Skytten (22/11-21/12):
Om du har något problem eller en situation som du funderar över, så säger korten att du inte behöver oroa dig längre. Det kan vara ett möte med någon som du kan tala förtroligt med som gör att du ser på det hela med helt andra ögon och lösningen bara finns där framför dig.
Jobb: Du har gjort så gott du kan gällande arbetet och väntar tålmodigt på resultatet om det är bra eller dåligt. Du fattar inga avgörande beslut nu.
Kärlek: Kanske ett möte med en attraktiv person kan pigga upp dig inom kärleksområdet. I relationer finns det risk för smågräl men inget att oroa sig över.
Ekonomi: Din ekonomi behöver nog en granskning nu så att du inser att inkomster och utgifter kan balanseras på ett bättre sätt.
Turnummer: 5-13-14-19-21-26-34

 

Stenbocken (22/12-19/1):
Det kan nu vara en bra tid för att göra en investering. Överväg alla möjligheter noggrant. Du kan snart få ta emot några viktiga juridiska dokument, kontrakt eller brev. Du kan få en befordran, löneförhöjning eller oväntade pengar. Perioden är gynnsam för tecknet nu så se till att ta vara på de möjligheter som kommer i din väg. Turen verkar också vara på din sida.
Jobb: Du kanske är alltför inriktad på ditt arbete och glömmer att pausa för att ladda batterierna. Det är viktigt att koppla av helt emellanåt.
Kärlek: Nya drömmar och nytt hopp kan infinna sig på kärleksområdet nu. Är du i en relation så ser allt ut att bli bättre nu.
Ekonomi: Du är duktig på att finna nya lösningar för att din ekonomi ska kännas hållbar.
Turnummer: 1-13-15-17-23-24-25

 

Vattumannen (20/1-18/2):
Du har etablerat en hållbar framgångsgrund i ditt arbete, hobby eller det du just nu sysslar med. Du har nu (eller kommer snart att få) en större materiell bekvämlighet och tillfredsställelse över det du har åstadkommit. Glöm inte bort att det fortfarande är viktigt att uppskatta de små tingen i livet. Ditt familjeliv är starkt och tryggt och du får stor hjälp och stöd av familjemedlemmar.
Jobb: Just nu kanske du är lite passiv i ditt arbete. Men att pausa är bra för att fylla på kreativitet och energi så du kan ta nya tag inom kort. Är du arbetslös kan det kännas lite frustrerande för tillfället men bättre tider kommer.
Kärlek: Glöm inte bort din partner som också behöver känna av gemenskapen med dig.
Ekonomi: Håll lite extra hårt om slantarna nu och tänk dig noga för innan du lånar ut till någon som kanske inte håller sitt löfte om återbetalning.
Turnummer: 8-17-20-24-28-34-35

 

Fiskarna (19/2-20/3):
Det kan hända att du nu får en chans till ett äventyr. Ett nytt tillfälle att göra något spännande finns, men det finns en del irritation i det hela. Du väntar spänt för att se vilken kurs ditt liv nu tar. Det kan bli en helt ny början av något slag. Det kan också vara så att du får någon sorts meddelande som är en riktig ögonöppnare och du kommer själv på hur du ska kunna gå vidare med något som intresserar dig mycket.
Jobb: Om du befinner dig i ett jobb, kan du nu komma att unna dig något väldigt vackert. Men tänk på att du kanske måste dra in på något annat för att pengarna ska räcka till nästa lön.
Kärlek: Just nu känner du kanske att du inte har tid för kärlek, så mycket annat som upptar din tid.
Ekonomi: Du kanske behöver se över dina inkomster och utgifter och liksom tänka ut nya lösningar.
Turnummer: 2-4-17-28-32-33-35

 

❤Ha en fantastiskt fin vecka❤

       Kram