9. jun, 2019

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-24

Här kommer Horoskopet för 10 juni - 16 juni

 

 

Väduren (21/3-19/4):
Nu är det nog dags att ta ett beslut i en viss situation. Du har kanske tyckt att det här är väldigt viktigt men med lite meditation över saken inser du nu att det inte finns så mycket att göra åt och du beslutar med lättnad att lämna allt bakom dig. Beslutet kan också tyda på att du planerar göra en resa och då troligtvis över vatten.
Jobb: Situationen på jobbet kanske inte är precis så som du vill ha det. Har du planerat att satsa på något annat har det inte hänt mycket där. Men det kommer sakta men säkert att växa sig starkare och bli bättre framöver.
Kärlek: Har det varit en tid av problem, väntar du helt enkelt på bättre tider. Det ger dig tid att tänka över ganska mycket, meditation ger dig svar.
Ekonomi: Din ekonomi ser ut att sakta bli bättre. Kanske hittar du nya lösningar som gör allt stabilare.
Turnummer: 9-14-16-20-32-33-35

 

Oxen (20/4-20/5) :
Är det så att du haft det lite kämpigt en tid så finns det nu en chans att allt kommer att ordna upp sig. Några problem finns kanske ännu att lösa men har du kommit så här långt så går resten också. Kanske är det något från ditt förflutna som gör sig påmint, en gammal vän som hör av sig och plötsligt vet du hur du ska gå vidare.
Jobb: Den motighet som varit kan eventuellt ha med jobbet att göra, men då kommer allt att ordna upp sig inom kort.
Kärlek: Är du singel är det inte läge för att gå in i någon ny relation den här veckan, bättre att avvakta ett tag. Den som är i relation kanske har svårt att lita på sin partner just nu. Det är dags att tala ut med varandra för att inte gå omkring med obesvarade frågor som kanske bara är "hjärnspöken"
Ekonomi: Känns det som din ekonomi är rena katastrofen? försök att ta det lugnt och fråga dig om det verkligen är så. Det finns en möjlighet att det dyker upp lite slantar som du borde ha fått för länge sen eller du får hjälp av en gammal vän.
Turnummer: 2-6-18-27-28-30-35

 

Tvillingarna (21/5-21/6):
Nu gäller det att hålla fokus på det du har för handen. Att göra klart en sak i taget ger ett bättre resultat än att hoppa mellan olika uppgifter som tar mycket mer energi ifrån dig. Det kan komma ett råd ifrån någon som är duktig på kreativa lösningar och det kan vara en god idé att fundera på om det här skulle passa dig. Är det så att du ska tala inför en grupp snart så kan du göra stor skillnad om du står för din övertygelse.
Jobb: På jobbet kan du komma att stå mycket nära en viss person och detta kan leda till en stark vänskap.
Kärlek: En bra period för dem i relationer. Är du singel kanske du nu uppnår dina drömmars mål.
Ekonomi: Lite växlande inkomster nu kanske men det verkar som din budget håller bra ändå.
Turnummer: 5-6-16-25-28-29-30Kräftan (22/6-22/7):
Verkar bli en bra vecka det här. Det finns utrymme för lite festligheter och glädje där du känner stor gemenskap. Kan också vara så att det är dags för ett barns födelse, för dig själv eller någon närstående eller att en önskan går i uppfyllelse. Det här kan bli början till en helt ny dimension i livet, med härliga känslor och förhoppningar inför framtiden.
Jobb: För den som nyligen sökt arbete finns det nu en chans till att man kan få det. Du som har jobb kan snart se fram emot en löneökning.
Kärlek: Är du singel så kan det nu dyka upp en person som du attraheras av, det kan senare leda till ett förhållande.
Ekonomi: Det ser ut som att du nu har tillräckligt på ditt konto för att känna dig nöjd med din ekonomi. Men se till att tänka om vad det gäller impulsköp.
Turnummer: 4-6-8-17-28-32-33

 

Lejonet (23/7-22/8):
Det här är tiden då du ska hitta din egen väg. Stegen du tar för att förbättra din karriär eller dina affärer är på rätt spår. Modiga val är nödvändiga när du förflyttar dig framåt och de kommer att bli belönade. Fortsätt att kämpa och bli inte avskräckt av tillfälliga förseningar. Tillåt heller inte någon att hindra dig i dina framsteg. Överväg att arbeta med en partner vars kunskaper kompletterar dina egna.
Jobb: På jobbet kan du lita på att en arbetskamrat eller kvinnlig chef stödjer dig och ser till att du får det bra.
Kärlek: Du kan känna att alla är emot dig eller att du måste kämpa ensam för att hålla kärleken vid liv. Slappna av och ta fram din positiva sida.
Ekonomi: Ha extra koll på ekonomin nu så att du inte överskrider din budget.
Turnummer: 8-20-24-26-27-31-33

 

Jungfrun (23/8-22/9):
Kanske står du nu i valet och kvalet gällande någon situation eller person. Du tvivlar kanske på din förmåga att fatta rätt beslut och istället drar du dig undan och det händer ingenting. Ta tag i det och ge dig tid att fatta det här beslutet och låt dina tankar och önskningar finna balans. När du väl nått din lösning eller kommit fram till ditt svar så agera enligt det utan att tveka!
Jobb: Även om det känns som inget händer så står inte allt stilla utan du rör dig sakta men säkert mot lugnare vatten.
Kärlek: Om du är i relation, så verkar det vara så att ni måste arbeta med er relation för att den ska fungera friktionsfritt.
Ekonomi: Se upp så du inte blir utnyttjad eller lurad på något sätt i ekonomiska transaktioner.
Turnummer: 6-7-13-18-31-34-35

 

Vågen 23/9-22/10):
Du utvecklas genom egna ansträngningar och veckan kan komma att bli riktigt lyckad om du bara inte isolerar dig. Framtiden kan då bli riktigt lovande. En varning finns dock med att hålla känslorna i styr och inte bli egoistisk.
Jobb: Efter en tid av besvikelse på jobbet, kommer en ljusning. Om du är arbetslös kommer snart ett tillfälle för dig som du väntat på länge. Det betyder dock inte att jobbet är ditt, utan att chansen är ganska stor att du får det.
Kärlek: Nya drömmar, nya mål, nytt hopp infinner dig på kärleksområdet. Det börjar se riktigt bra ut och även dina relationer verkar bli allt bättre.
Ekonomi: Ekonomin kan bli bättre, men det räcker inte bara att önska sig saker. Det är dags att handla nu, medan du fortfarande känner dig positiv och inspirerad.
Turnummer: 1-4-13-14-17-18-20

 

Skorpionen (23/10-21/11): 

En innerlig vänskap kan fortsätta att fördjupas nu. Ni delar en hel del idéer och tankar och trivs väldigt väl tillsammans. Svårigheter mellan personer eller grupper får en positiv upplösning. Konflikter avslutas och förlåtelse ökar. Kanhända dyker det upp en oväntad gåva.
Jobb: Känner du av någon anledning att du blivit lurad eller förd bakom ljuset på ditt arbete, så försök att inte lägga någon vikt vid detta. Var själv vänlig och positiv så kommer situationen snart att vända till din fördel.
Kärlek: Det är inte dags att lämna en relation nu. Något verkar kunna inträffa som får parterna på helt andra tankar och relationen kan mycket väl bli bättre än någonsin.
Ekonomi: Ekonomin kunde vara mycket bättre om det inte spenderades så mycket på onödiga saker. Så gör en lista varje gång du ska handla och låt bli impulsköp så kommer du snart ha mer pengar över.
Turnummer: 2-3-9-14-20-27-33

 

Skytten (22/11-21/12):
En händelse nyligen har kanske varit som en väckarklocka för dig till att göra förändringar i livet. Det här kan vara en ny upptäckt eller något som du har vetat om men skjutit upp. Nu har du insett att den här situationen inte kan ignoreras och ett beslut är nödvändigt att ta. Tillåt dessa nya insikter att motivera dig att följa ditt hjärtas sanna röst och din intuition.
Jobb: Om du söker jobb, känns kanske allt meningslöst och du tror inte på att du kan hitta jobbet som passar just dig. Men ha lite tålamod och positiva tankar så kommer det ändå.
Kärlek: Kanske har du nyligen blivit förälskad eller så finns det någon som blivit kär i dig fast du inte vet om det ännu.
Ekonomi: Kanske dyker pengar, som du borde ha fått för länge sedan, upp eller du får pengar av en gammal bekant.
Turnummer: 3-4-8-19-25-28-29

 

Stenbocken (22/12-19/1):
Du kommer troligen att ta emot ny information som medför en utmaning eller förseningar. Budskapet kan komma från någon som talar rakt på sak och utan eftertänksamhet, men ta det inte personligt. Det som är viktigt är budskapet och inte budbäraren. Det kan även gälla juridiska ärenden som ett kontrakt eller någon form av överenskommelse.
Jobb: Är du just nu helt uppslukad av ditt arbete så är det dags att du tar en paus. Det är viktigt att du ägnar dig åt något roligt du tycker om för att koppla bort jobbet.
Kärlek: Antingen är du förälskad i någon eller kommer att bli uppvaktad av någon som har ett verkligt intresse för dig.
Ekonomi: Har du lånat ut pengar till någon kanske du nu känner oro för att bli blåst på pengarna. Vänta inte för att se tiden an utan tala ut ordentligt med personen.
Turnummer: 2-3-10-15-22-28-33

 

Vattumannen (20/1-18/2):
Det finns inget som är omöjligt. Även om du kanske har fått den känslan just nu så kan du hitta andra vägar att gå. Det kan vara så att du behöver tänka om på något sätt. Du har kanske fastnat i fel tankebanor. Slappna av och meditera i lugn och ro så kommer svaret till dig.
Jobb: Har det blivit något tillfälligt hinder i jobbet och det känns som problemen hopar sig. Öppna ögonen och sök efter nya lösningar för de finns alldeles nära.
Kärlek: Om någon blandar sig i din kärleksrelation och har åsikter som inte gagnar dig, så är det dags att ta kommandot och tala om vad du anser om personen ifråga.
Ekonomi: Tycker du att pengarna inte kommer in fort nog, så är det dags att du ser över din ekonomi. Det vill till att planera så de pengar du har nu räcker till nästa gång. Detta är något som bara du själv kan åtgärda.
Turnummer: 7-10-20-21-26-27-34

 

Fiskarna (19/2-20/3):
Du tillhör kanske dem som sällan tappar modet, men på senare tid har din framtidstro bleknat av någon anledning. Men tänk efter om det inte är så att du redan fått en hel del av det du längtat efter utan att ens vara medveten om att du nått dit. Risken finns att du omedvetet skaffat dig ett rykte av att vara envis och inflexibel, en perfektionist, som andra tröttnar på. Det går att ändra på genom att öppna upp mer mot omvärlden och vara mer lyhörd för andras önskningar och åsikter. Kanske är en resa på gång nu.
Jobb: Dina förväntningar om något har kanske inte infriats. Du känner dig lite modfälld och fundersam.
Kärlek: Om du befinner dig i en relation kan det vara så att du just nu inte är riktigt säker på var du har din partner någonstans. Kanske har du alltför stora och overkliga illusioner angående relationen. Tala ut för att få sinnesfrid.
Ekonomi: Har du inte redan uppnått dina ekonomiska mål så borde du i alla fall vara på god väg. En stram budget ger dig utrymme framöver.
Turnummer: 4-6-11-15-18-21-30

❤Ha en fantastisk vecka och var rädd om dig❤

        Kram