16. jun, 2019

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-25

Här kommer Horoskopet för 17 juni - 23 juni

 

 

Väduren (21/3-19/4):
Kanske kan det nu vara dags att få lite balans i tillvaron. Det kan gälla olika områden som ekonomi, relationer, arbete mm. Så känner du att du har något problem så försök att ta tag i detta nu och hitta en lösning som är bra för alla parter. Korten vill säga att du inom den närmaste framtiden kommer att ha en mycket bättre balans i det eller de problem som du brottas med nu. Men inget löser sig av sig självt, det är ett givande och tagande inom alla situationer.
Jobb: Det kan hända att det är inom ditt jobb som problem föreligger. Kanske har du en alltför stor arbetsbörda. I så fall måste du tala ut med någon och kanske finns möjlighet att få andra arbetsuppgifter som passar bättre, eller ett helt nytt jobb.
Kärlek: Om din relation inte känns trygg och stabil bör du kanske ta tag i saken och tala ut med din partner. Känn inte att allt är ditt fel, för du duger så bra som du är. Men brist på kommunikation mellan parter kan få onödiga konsekvenser.
Ekonomi: Dags att hitta på lite nya idéer om hur du ska få bättre balans i din ekonomi. Inget är omöjligt, allt går att förändra bara viljan finns där, och man inte blundar för eventuella problem.
Turnummer: 1-3-5-6-12-20-24

 

Oxen (20/4-20/5) :
Den här veckan kanske du måste vara lite mer flexibel och göra lite förändringar i din vardag. Det gäller ju att kunna balansera sina uppgifter och inte lägga all kraft på en sak. Kanske kan det bli en del förändringar som gör att du måste omprioritera och se över dina rutiner. Men allt talar för att du kommer att fixa det här till glädje för alla inblandade.
Jobb: Den här veckan kan det bli svårt att hitta jobb för den som söker. Du som har arbete kanske känner att du har för stort ansvar som tynger dig. Se om det finns möjlighet att dela upp eller få andra arbetsuppgifter.
Kärlek: Relationer verkar vara stabila och harmoniska den här veckan. Kanske har ni en del gemensamma intressen att utöva under veckan.
Ekonomi: Om du upplever ekonomin som oroväckande så är det nu upp till dig att ta tag i denna. Det finns lösningar om du bara ser dig om eller ber om råd av någon du litar på.
Turnummer: 3-5-6-12-23-24-31

 

Tvillingarna (21/5-21/6):
Det kan nu bli en lyckosam period för dem som är födda i tecknet. Stora möjligheter finns nu för att kunna få en ny bostad och det finns chans att få flytta inom kort. Kan även vara så att du nu har uppnått ett mål i livet och det finns utrymme för att fira och en segerkänsla infinner sig. Den här perioden strålar starkt av frid och harmoni och det kan också innebära oväntad tur.
Jobb: På jobbet har du lyckats få allas respekt. och du är omtyckt av alla.
Kärlek: I din relation tar du och ger. Du kan också få viktig hjälp av någon som tycker om dig.
Ekonomi: Din ekonomi kan komma att förändras plötsligt, förmodligen till det bättre.
Turnummer: 6-7-20-21-25-27-30

 

Kräftan (22/6-22/7):
Du har så mycket bra och fina resurser inom dig, så det är nu dags att plocka fram dem. Har det varit något problem eller situation som du blundat för ett tag och inte orkat bry dig, så ta dig tid att reda ut detta, om du bara tror på dig själv kommer du att lyckas över förväntan.
Jobb: Just nu blir det inga större förbättringar på jobbet utan det får flyta på som det är ett tag till. Söker du arbete är du kanske inne i en passiv period och då händer inget på den fronten. Du behöver öppna upp och bli mer aktiv.
Kärlek: Kanske behövs det lite kompromissande i kärleksrelationen nu för att ni ska känna harmoni i vardagen.
Ekonomi: Har du ekonomiska problem så lär de bli oförändrade om du inte tar tag i dem. Du har alla möjligheter att få rätsida på det hela om du lägger upp en budget nu.
Turnummer: 3-5-10-11-24-30-33

 

Lejonet (23/7-22/8):
En underbar ny person kommer in i ditt liv! Det kan innebära en spirande romantisk relation eller nyväckt romans inom din nuvarande relation. Positiva känslor såsom glädje, njutning och lycka är sannolika. Dina psykiska förmågor, särskilt din känsla att känna in (intuitiva känslor) sätter fart nu. Kan också innebära att du skapar ett nytt hem, antingen där du bor nu eller att du flyttar.
Jobb: På jobbet kan en person från ditt förflutna att dyka upp.
Kärlek: Du känner dig kanske tveksam i din relation och funderar på om allt står rätt till. Tala ut med din partner lugnt och sakligt och ta därefter beslut om fortsättningen.
Ekonomi: På det ekonomiska området ser det ut som du kan göra säkra framsteg.
Turnummer: 3-4-6-13-16-29-34

 

Jungfrun (23/8-22/9):
Ett viktigt beslut kan vara på gång nu. Det kan gälla en ny idé som du fått och som kan ge dig förbättringar framöver. Det kan också gälla en ny relation där starka känslor är involverade. Korten vill mana dig att se dig om efter tecken som hjälp till att fatta ditt beslut. Det ser ut att bli en lyckosam utgång av detta.
Jobb: På jobbet blir allting bättre. Du kan också få tillfälle att möta nya människor via jobbet. Om du är arbetslös, kommer du att få en ny idé. Vänta dig en förändring i dina attityder. Du kommer att ändra dig i en viss fråga.
Kärlek: Snart kanske du träffar någon som du känner dig attraherad av. Ni tycker om varandra och chansen är stor att ni inleder ett varaktigt förhållande.
Ekonomi: Du kanske råkar ut för ett ovanligt ekonomisk problem, som kräver ovanliga lösningar. Men du klarar ut det här om du ser över din ekonomi ordentligt.
Turnummer: 6-7-14-25-27-29-33

 

Vågen 23/9-22/10):
Det finns en möjlighet till att du hamnar i en brydsam situation den här veckan, som du inte riktigt vet hur du ska klara av. Men tvivla inte på dig själv för du är mycket starkare än du tror. Bästa sättet att klara ut den här situationen är genom att visa medlidande och förståelse istället för att svara igen på ett hårt sätt. Se på utmaningar som möjligheter att lära och lägg till din kunskap och din egen magi.
Jobb: Du arbetar för framtiden och det du gör har även andra glädje av. Du bör i alla fall tänka på att göra annat då och då. Det finns annars en risk för isolering.
Kärlek: Om du känner det som du misslyckats i din relation ska du veta att det inte beror på dig eller är ditt fel. Tala ut med din partner och ta ett beslut utifrån det.
Ekonomi: Är ekonomin ett stort problem så är det dags att ta professionell hjälp nu.
Turnummer: 4-5-13-16-18-22-30

 

Skorpionen (23/10-21/11):
Du kan känna dig överrumplad när frenetiska aktiviteter tar över. Det är uppiggande och lite överväldigande men det känns bra att se sina drömmar uppfyllas. Plötsligt har du många saker på gång. För många bollar i luften kanske? Du behöver ta emot nödvändig information. Kanske kommer det att bli en resa framöver eller en oväntad nivå av framgång.
Jobb: På jobbet har du lyckats få allas respekt. Du är omtyckt av dina arbetskamrater.
Kärlek: Efter en tid av eventuella problem, väntar du helt enkelt på bättre tider. Det ger dig tid att tänka över ganska mycket.
Ekonomi: Var inte rädd för att använda dig av hela din kreativa potential, då finns förutsättningar för att din ekonomi får ett uppsving.
Turnummer: 10-12-14-16-27-28-29

 

Skytten (22/11-21/12):
Kanske är det nu dags för lite förändring i din livssituation? Känner du av stress eller oro för att du har för mycket att göra, eller för ekonomi eller annat, även om du nu klarar av detta är det nu dags att bryta det här mönstret. Var öppen för nya kreativa idéer och om du inte tar allting så allvarligt så kommer du nog finna att det finns lösningar för din situation. Försök göra dina val på ett lekfullt och öppet sätt så har du lättare att finna svaret.
Jobb: Kan vara lite motigt på jobbet nu kanske. Är det dags att se sig om efter något som passar dig bättre?
Kärlek: Det ser ut att vara en god balans i kärleksrelationer nu. Dina drömmars mål kan uppfyllas.
Ekonomi: Ekonomin kan bli bättre, men det räcker inte med att önska sig det. Det finns möjligheter så se dig om efter dessa med en positiv och kreativ attityd.
Turnummer: 3-5-8-12-13-19-22

 

Stenbocken (22/12-19/1):
Kanske behöver du ha tålamod ännu en tid inför det du väntar på. Efter lite återhämtning för kropp och själ måste ett beslut fattas och korten visar på att det blir rätt beslut. Därefter blir du belönad och kan se fram emot en tid av glädjefullt välstånd. Kanske som belöning för utfört arbete, en gåva eller ett arv kan finnas inom räckhåll.
Jobb: Du har gjort ditt bästa och nu väntar du på resultatet, för att se om ditt arbete har lönat sig eller inte, om du är på rätt spår eller inte. Du har det nödvändiga tålamodet.
Kärlek: Allmänt så känner du dig tillfreds med kärlekslivet och dina relationer.
Ekonomi: Du behöver kanske se över dina inkomster och utgifter och tänka ut nya lösningar. Men snart borde du kunna njuta av en stabil ekonomi och unna dig något vackert.
Turnummer: 7-10-16-22-27-29-34

 

Vattumannen (20/1-18/2):
Det gäller nu att ha en övergripande blick över allt som händer och sker. Ditt liv står under ständig förändring vilket får dig att växa genom att du vidgas och expanderar. Låt denna förvandling och utveckling ske. Kanske överväger du något, och kan ha svårt att veta vad du vill samtidigt som du kan ha svårt att avvakta. Saker är på gång, förändringar i ditt liv, det sker en utveckling och olika valsituationer kan uppkomma. Men du är flexibel och anpassar dig lätt.
Jobb: Om du söker jobb behöver du se upp med auktoriteter som försöker hitta en plats för dig.
Kärlek: I kärlekslivet kan du få en känsla av frustration, du och din partner kan komma i konflikt med varandra. Konflikten får inte ses som allvarlig eller avgörande för förhållandet mellan er.
Ekonomi: Du bryr dig kanske inte så mycket om din ekonomi - pengar kan dyka upp i små mängder, men de försvinner lika snabbt. En budget skulle vara det bästa nu.
Turnummer: 1-4-10-19-22-29-35

 

Fiskarna (19/2-20/3):
Du ska veta att du är starkare än du själv tror! Du kan mycket väl hantera din nuvarande situation. Men istället för att driva på hårt bör du hantera detta med mildhet och vänlighet. Din styrka och effektivitet ökar när du tror på dig själv och din förmåga att växa av erfarenheterna du har här i livet. Se på utmaningar som möjligheter att lära.
Jobb: Har du nyligen sökt jobb finns det chans att du får det och jobbet kommer att visa sig vara lönsamt.
Kärlek: Har det varit problem i relationen väntar du nu kanske på bättre tider. Detta ger dig en chans att tänka över ganska mycket.
Ekonomi: Känns ekonomin ovanligt bra just nu så tänk dig för innan du gör några impulsköp, det är alltid bäst att ha lite sparat för kommande tider.
Turnummer: 1-5-7-11-16-26-35

❤Ha en magiskt fin vecka❤

        Kram