19. jun, 2019

Veckans DRAKE onsdag 19 juni

Här kommer veckans Drake med budskap om det fördolda.

 

 

"Dold i den Gamla Drakens tempel finns Boken som innehåller hemligheten om Kraft. Du måste förbereda dig själv innan du ställer din fråga. Samla energi, studera det forntida språket. Fördjupa dig i dig själv och slå bort alla dina tankar för att öppna upp för din intuition från ditt överlägsna jag".

 

 

Den här veckan uppmanar Draken dig till att söka svar inom dig själv. Ta dig tid till att, i lugn och ro, sjunka ner i ditt innersta. Glöm bort dina tankar och omgivningen kring dig. Ha gärna papper och penna framför dig och skriv ner sådant som kommer till dig.

Du ska inte tänka att det ska vara noggranna meningar utan det kan också vara enstaka ord som kanske inte verkar ha något sammanhang men det är helt ok bara skriv precis vad som kommer upp utan eftertanke.

Låt sen papperet ligga ifred någon dag och titta sen på det du skrivit, kanske det inte säger dig någonting första gången, då får du försöka fler gånger.


Det finns så mycket kunskap och kraft inom oss alla som vi inte är medvetna om. Men att göra sådana här övningar lite då och då, kan få dig att inse saker om dig själv eller något annat som du faktiskt inte trodde var möjligt.


Lyssna till din intuition och lita på ditt hjärta!

 

❤Ha en vecka med nya upptäckter❤

        Kram