26. jun, 2019

Veckans DRAKE onsdag 26 juni.

Här kommer veckans Draktarot kort med följande budskap:

 

"Skymningsdraken kommer från Skuggorna och landet däremellan som är bebott av spöken och rastlösa själar. Här är den mäktigaste kung och den lägsta slav likvärdiga. Har du någon gång haft mardrömmar och där sett skugglika vingar (skepnader) och brottats med skräck? När dessa drakar genomtränger din kropp genom att andas kall eld mot dig så öppnas ditt sinne upp till förståelse för Universum och skuggbilderna kommer att stråla av ljus."

 

 

Den här veckan kanske du känner dig begränsad på något sätt. Något negativt har möjligen hänt och du känner en oro över att inte kunna delta i den vanliga gemenskapen. Det är lätt att bli låst i en nedåtgående spiral och man kan känna sig oförstådd och bortglömd på något vis.


Men detta är inte värre än att du kan ta dig ur den här svackan som på något vis har påtvingats dig. Försök att inse vad som egentligen ligger till grund för din modfälldhet. När du väl inser det så kan du också slå bort alla negativa tankar och förstå att det här är en av livets prövningar som gör att du blir ännu starkare i ditt sinne.


Var extra uppmärksam på små glädjeämnen i vardagen och försök behålla dem i ditt inre så länge som möjligt så kommer du stärkas av den här situationen. Efter regn kommer alltid solsken, så även på vår livsväg.

 

❤Ha en skön vecka där glädjen tar överhand❤
           Kram