1. jul, 2019

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-27

Här kommer Horoskopet för perioden 1 juli - 7 juli

 

 

 

Väduren (21/3-19/4):
Du kan nu uppleva utmaningar. Andra människor runt omkring dig har andra mål och värderingar och det finns oenigheter om hur ni ska fortskrida och många olika viljor. Framgång är fortfarande möjlig men den kräver stor ansträngning. Du kan njuta av den här sortens utmaning eller den kan göra dig utmattad. Saker måste redas ut för att kunna komma till ett beslut.
Jobb: Ditt arbete kan kännas monotont, men du trivs nog på ett sätt ändå. Du är trygg i dig själv och mår bra.
Kärlek: På kärleksområdet kan något inträffa helt plötsligt. Du kanske inser något som gör att du vaknar upp.
Ekonomi: Är du osäker på din ekonomi nu, så försök med lite sunt förnuft eller vänta på större klarhet innan du fattar några beslut.
Turnummer: 4-7-9-11-13-24-25

 

Oxen (20/4-20/5) :
Du har kanske nu ditt hjärta i ditt arbete, projekt eller studier och har förbundit dig att lära dig saker om din karriär, yrke eller projekt. Du är definitivt på rätt spår. Ditt engagemang, skicklighet och dina talanger är uppskattade och blir snart belönade. Det finns dock fortfarande mer att lära. Du uppmanas nu till ett seriöst engagemang i studier eller i att forska. Det kan vara dags att gå tillbaka till skolan.
Jobb: Du får löneförhöjning eller får dina varor sålda. Dina affärer går bra. Om du sökt arbete, kommer du ha möjlighet att få det. Jobbet kommer att visa sig vara lönsamt.
Kärlek: Kan vara så att du känner dig utanför. Du tror inte att din partner älskar dig, han eller hon lämnar dig eller så tappar du tron på kärleken. Stärk din självkänsla och tro på dig själv!
Ekonomi: På det ekonomiska området har du nu möjlighet att göra säkra framsteg.
Turnummer: 1-2-3-8-11-12-35

 

Tvillingarna (21/5-21/6):
Positivt tänkande är nödvändigt just nu. Dina egna tvångsmässiga, negativa tankar är de värsta brottslingarna bakom problemen som du oroas över. Släpp din skuldmedvetenhet och förstå att ånger är en bortkastad känsla. Vänd din uppmärksamhet till de fantastiska möjligheterna i framtiden och lämna det förflutna bakom dig.
Jobb: Dina chefer kommer att ge dig alltmer ansvar om du lyckas övertyga dem om att du är pålitlig.
Kärlek: Du kan nu komma att möta någon som du redan känner och som du tycker om. Det kan också vara någon okänd som visar sitt intresse.
Ekonomi: Håll hårt i slantarna nu, finns risk för en förlust, eller känslan av att man har blivit blåst på pengar.
Turnummer: 1-3-11-17-26-32-35

 

Kräftan (22/6-22/7):
Det är viktigt att skapa logik, disciplin och ordning just nu. Tillåt dig att ta ledningen i din karriär och alla projekt du arbetar med. Struktur och ordning är dina vänner när du går från förberedelsestadiet till verkställande av dina planer. Tro på din förmåga att vara en positiv och diplomatisk ledare. Organisera allt så att du kan bli mer effektiv. Din önskan om framgång kan uppfyllas om du tar kloka beslut.
Jobb: Du har gått genom rätt så mycket på jobbet och du står på din vakt. Kanske är det befogat, kanske inte. Släpp alla negativa tankar och se framåt med positiv inställning så kommer läget att förändras.
Kärlek: Lycklig period för relationer. Är du singel kan du när som helst träffa den rätta.
Ekonomi: Kan bli lite jobbigt med ekonomin nu så det gäller att tänka sig noga för innan man gör några extra inköp.
Turnummer: 3-5-7-14-26-30-32

 

Lejonet (23/7-22/8):
Ibland händer det att något bra tar slut och kan göra att man känner sig deprimerad för att det inte går att göra något åt situationen. Men som ordspråket säger så är det "ingen idé att gråta över spilld mjölk". Korten visar att nya möjligheter kommer i din väg så se framåt med optimism och förtröstan. Allt kommer att bli bättre.
Jobb: Det verkar som du trivs väldigt bra på jobbet och du har de arbetsuppgifter som passar dig.
Kärlek: Relationer verkar vara harmoniska nu och det finns glädje och framtidsplaner.
Ekonomi: Det finns nu möjlighet att få ett ekonomiskt uppsving. Kanske hittar du ett nytt sätt att utöka dina inkomster.
Turnummer: 3-7-10-16-17-22-24Jungfrun (23/8-22/9):
Förväntningar ligger i luften! Du känner dig kanske otålig eftersom något viktigt är på väg att hända. Kanske en resa ligger framför dig eller någon sammankomst där du får träffa nya vänner. Det kan också vara så att en ny beundrare nu upptar dina tankar och spännande scenarior uppenbarar sig. Någon kan också få ett meddelande från någon som finns på stort avstånd. Hur som helst så blir det snabba beslut och en lycklig utgång av det hela.
Jobb: På jobbet är atmosfären väldig bra och angenäm. Du och dina arbetskollegor jobbar fint tillsammans.
Kärlek: Korten kan stå för att ni vårdar er relation och att ni har det bra men kanske lite tråkigt tillsammans. Allt sker enligt rutin. Så det är dags att göra något kul tillsammans.
Ekonomi: Du har kanske ingen klar vision angående din ekonomi. Försök med lite sunt förnuft eller vänta på större klarhet innan du fattar några beslut.
Turnummer: 2-5-9-16-17-28-34

 

Vågen 23/9-22/10):
Möjligen har du nu en utmaning framför dig men det är något som du kommer att klara av på ett bra sätt i så fall. Du har det som krävs för att med energi och entusiasm kunna uppnå dina mål. Det kan också vara så att du får ett meddelande med riktigt goda nyheter. När du uppnått ditt mål kan du känna att du får respekt från allmänheten och en känsla av att ha klarat av dina utmaningar på bästa sätt.
Jobb: Du är väldigt kreativ och din kreativitet kommer till uttryck på jobbet. Det hjälper dig att nå framgång oavsett yrke.
Kärlek: Korten kan ibland komma att symbolisera bröllop och förmågan att hitta sin plats i samhällets hierarki.
Ekonomi: Se upp nu så du inte glömmer bort att kontrollera din ekonomi. Att överskrida sin budget kan kännas surt efteråt.
Turnummer: 2-8-13-15-16-33-34

 

Skorpionen (23/10-21/11):
I veckan kan det uppstå någon sorts konflikt, antingen av yttre orsaker eller något som gnager inom dig. Det kan innebära att du utsätts för motstånd, hinder och kanske konkurrens från din omgivning. Det är viktigt att inse att kampen som utspelas inte är så allvarlig som den känns, det finns plats för allianser och för lek. Så om du skrider till handling med energi och entusiasm så kommer du att uppnå dina mål.
Jobb: Du kanske är besviken på någon/något just nu, men detta är övergående och tiden läker alla sår.
Kärlek: Om du är singel, kan du när som helst möta någon person som du fattar tycke för. Är du i en relation så verkar ni ha en fin balans och harmoni i förhållandet nu.
Ekonomi: Har du inte full koll på din ekonomi för tillfället så bör du nog se igenom om du inte har missat något den här månaden.
Turnummer: 6-8-14-16-23-28-30

 

Skytten (22/11-21/12):
Trygghet kan vara på väg. Det handlar främst om pengar men tryggheten kan också handla om känslor. Det kan också betyda att man är för snål eller att man sätter den materiella tryggheten först. Så en varning kan vara på sin plats om att inte begränsa sitt liv till det materiella. Du är så mycket mer än det du äger! I alla fall finns det antydningar om säkra tillgångar och något som har med en gåva eller ett arv att göra.
Jobb: Har du funderingar på att starta eget så finns det goda möjligheter nu.
Kärlek: Du ser kanske kärleken som något som man studerar sig till och du ger varje detalj en betydelse. Släpp allt vad detaljgranskande heter och följ ditt hjärtas röst fullt ut.
Ekonomi: Just nu känns det kanske som om du inte orkar med ekonomin, men om du inte tar tag i detta nu så kommer du ångra dig sedan.
Turnummer: 2-9-11-17-27-30-32

 

Stenbocken (22/12-19/1):
Korten står för en period i livet då man har alltför stort ansvar och att man knappt klarar av att klara av allt som skall göras. Du befinner dig i en svårhanterlig situation, du är stressad, och har tappat målinriktningen. Men troligtvis är du nu i slutfasen på en cykel, och det hela kan vändas till handling, energi, entusiasm och förmågan att uppnå sina mål. Du kan nu drabbas av en tur-period, bara tacka och ta emot!
Jobb: Du kanske nu tar en chans eller en risk som gör att du kommer ett steg närmare ditt kall i livet.
Kärlek: Det känns kanske som att du ofta får stå för den du är och känner dig motarbetad. Du kan känna att alla är emot dig eller att du måste kämpa ensam för att hålla kärleken vid liv.
Ekonomi: Du kan nu göra en investering som blir en källa till inkomst. Kanske behöver du arbeta mindre tack vare den här investeringen. Men pengarna kommer inte på en gång.
Turnummer: 7-9-16-26-27-30-33

 

Vattumannen (20/1-18/2):
Det kan nu hända att du börjar en aktivitet som är smart, t ex när man omvandlar en hobby till ett jobb. Du går "all in" i ditt projekt och gör allt för att det skall bli ett mästerverk. Du älskar det du gör. Kan då innebära en inlärningsperiod som skall öka din skicklighet och förbättra dina kunskaper inom ett visst område. Du är helt inne i det du gör och du kommer att göra ett bra jobb som kan ge dig belöningar i framtiden och som du kommer att tjäna på.
Jobb: På jobbet ser saker och ting positiva ut och det finns absolut inte så mycket att oroa sig över.
Kärlek: Det kan vara så att du befinner dig i första början av en förälskelse, alternativt har någon blivit kär i dig.
Ekonomi: Kanske inleder du ett nytt projekt som kommer att ge avkastning i framtiden. Det kan vara fråga om ett företag eller ett kreativt projekt.
Turnummer: 6-12-16-21-23-32-35

 

Fiskarna (19/2-20/3):
Lyckliga familjen skulle man kanske kunna säga för tecknet den här perioden. Familjelivet känns helt underbart nu och allt är i frid och harmoni. Du känner stort stöd och kärlek från dem som står dig nära, kan då även gälla dina närmaste vänner. Det kan också vara en period då du känner dig upplyft och i balans med hela tillvaron, såväl med människor som universum och bortom det.
Jobb: På jobbet blir allting bättre. Du kan också få tillfälle att möta nya människor via jobbet.
Kärlek: I kärlekslivet kan du vänta dig en starkare och mer kärleksfull relation till din partner. Korten informerar om bröllop, för dig eller någon närstående.
Ekonomi: Du verkar nu ha uppnått ditt ekonomiska mål, eller är på god väg till det. Du kan nu känna dig glad och kanske unna dig något extra.
Turnummer: 6-8-9-13-18-20-33

❤Ha en fantastisk vecka o ta hand om dig själv❤

        Kram