10. jul, 2019

Veckans DRAKE onsdag 10 juli

Här kommer veckans Draktarotkort med följande budskap:

 

"Vårt hem är krigets flammande hjärta, där larmet från våra vingar dränker skriken från krigarna och klangen från när hundratusen svärd korsas. Inget slott kan stå emot vår eld, ingen kedja kan betvinga oss. Det här är facklan som tänds av vår eld. Det är upp till dig att använda den till att förstöra eller för att skapa."

 

Den här perioden kan du komma att känna av starka energier som får dig att vilja sätta igång med något nytt. Du sprudlar av idéer och en vilja av att förbättra eller förändra dig själv eller något som du funderat på en tid.


Stora förändringar har nu möjlighet att äntligen bli av om du bara gör bruk av all den energi som nu omger dig. Det kan gälla vad som helst t.ex. byta arbete eller bostad, starta ett projekt eller företag. prova något som du alltid har drömt om. Det kan också vara något som redan är pågående, som nyss har påbörjats eller en relation vilket nu kan få en nytändning.

Möjligheter finns bara du tar tag i dem genast. Kortet kan också visa på en hastigt uppkommen förälskelse med mycket passion.
Så ta nu vara på det energiflöde som finns omkring dig och se till att det blir lite fart på tillvaron.

 

❤Ha en fantastiskt energifylld vecka❤

 

             Kram