13. jul, 2019

Helgens ORAKELKORT ...

Här kommer helgens Orakelkort som förmedlar om tidigare liv.

 


Vi bär med oss känslor och erfarenheter från tidigare liv inom oss utan att egentligen vara medvetna om detta.


Om du just nu befinner dig i en situation där du inte vet hur du ska agera, men något inom dig vill driva dig i en viss riktning utan att du vet varför, så kan det mycket väl vara att du i ett tidigare liv upplevt något liknande och då lärde dig vad som var rätt väg att gå, som nu visar sig genom att din magkänsla talar om hur du ska göra. 

Du bär med dig välförtjänt visdom från detta tidigare liv, så tillåt den att vägleda dig i den situation du nu befinner dig i genom att lita på din magkänsla och dina aningar. De intuitiva impulserna härstammar från den kunskap du tillägnat dig i ett tidigare liv - lita på den!


Människor från detta tidigare liv ger sig tillkänna för dig under det här livet, däribland familjemedlemmar och en själsfrände. Du har karmiska band till alla dessa människor.

 

** Hur många av oss har inte upplevt s.k. "deja vu" (kommer från franskan = "redan sett eller upplevt"). eller vi kommer till en helt ny plats, ort eller land, där vi känner oss otroligt hemma och nästan vet vad som finns bakom nästa gathörn osv. Det vore väl nästan en omöjlighet om vi inte på något vis varit på den platsen tidigare fast inte i detta liv. **

 

❤Ha en makalöst härlig helg❤
         Kram