14. jul, 2019

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-29

Här kommer Horoskopet för perioden 15 juli - 21 juli:

 

"Tänk på att veckan blir precis vad du själv gör den till.  Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

 

 

Väduren (21/3-19/4):
Du brottas kanske med ett beslut där du har delade känslor eller tankar om vilken väg du ska ta så du undviker att ta beslut nu. Intuitivt vet du ändå vad du ska göra men du är rädd för att agera och är i ett dödläge. Ha tillit till din egen vishet och gå framåt! Det kan vara ett dödläge mellan parter. En kompromiss är nödvändig. Hitta en opartisk medlare för att komma till ett beslut.
Jobb: Den här perioden bör du nog se upp lite så inte någon sviker ett löfte.
Kärlek: Kanske känner du att du inte har den tid tillsammans med din partner som du vill ha. Tala ut med varandra så ni vet var ni står i nuläget.
Ekonomi: Du kanske behöver se över dina inkomster och utgifter liksom tänka ut nya lösningar för att få det hela att gå runt.
Turnummer: 4-12-15-16-20-21-25

 

Oxen (20/4-20/5) :
En spännande ny möjlighet dyker upp i ditt liv. Kreativa och inspirerande karriärmöjligheter kommer i sikte. Nu är det dags att helt och fullt ta emot nya äventyr som dyker upp. Utvecklande idéer bör ivrigt eftersträvas. Det här är en tid god som någon för att ta risker för att följa dina drömmar Om du vill förändra ditt liv, gör det nu!
Jobb: Du får löneförhöjning eller får dina varor sålda. Dina affärer går bra. Om du sökt arbete, kommer du ha möjlighet att få det. Jobbet kommer att visa sig vara lönsamt.
Kärlek: Kanhända att du nu omvärderar din relation. Ta dig tid att tänka igenom vad du faktiskt har att vara tacksam över. Gräset är sällan grönare på andra sidan.
Ekonomi: För att få din ekonomi i den balans som du vill ha den, kanske du måste söka lite nya lösningar. Allt går bara viljan finns.
Turnummer: 2-3-8-9-10-20-22

 

Tvillingarna (21/5-21/6):
Nu är det dags att gå vidare och lämna sådant som ändå inte går att göra något åt bakom dig. Det finns nu alla möjligheter att införskaffa de kunskaper eller utbildningar du behöver inom det område som intresserar dig. Det kommer i sin tur att innebära att det kan bli större inkomster framöver.
Jobb: Du känner nu en allt större uppmuntran att satsa på det som du verkligen vill.
Kärlek: Kanske har det varit lite oenigheter i relationen, men du har säkert accepterat allt nu och bryr dig inte längre. Istället kan ni nu planera lite mer för framtiden.
Ekonomi: Kanske har ekonomin varit lite jobbig ett tag. Men nu har du alla möjligheter att lägga grunden för en framtida bättre ekonomi. Men det kommer kanske inte så fort som du önskat så tålamod behövs.
Turnummer: 5-7-12-13-21-23-27

 

Kräftan (22/6-22/7):
Försök nu att hitta din inre styrka för du behöver fokusera och centrera din kraft för att bli herre över en situation. Du utstrålar framåtanda, oräddhet, oberoende, äventyrs- och stridslystnad. Du är kraftfull och har bra inflytande på en utmanande situation. Lita på din energi och ge inte efter för falska kompromisser.
Jobb: Kanske kan det bli något tillfälligt bakslag på jobbet och allt inte blir som det var tänkt. Det kan också innebära att man inte riktigt har fullt intresse för sitt jobb.
Kärlek: Något kanske kommer i vägen i en kärleksrelation kanske någon har synpunkter på din relation som du inte håller med om. Det kan också vara så att du inte har det rätta intresset för en viss person.
Ekonomi: Antingen väntar du på ett beslut om pengar eller upplever att pengar inte kommer in så lätt som det var tänkt.
Turnummer: 1-2-11-14-23-26-32

 

Lejonet (23/7-22/8):
Du försöker kanske att välja mellan två alternativ men du gör det svårt för dig själv och känner dig obeslutsam. Vänta då till dess att förvirringen släpper. Ibland har du helt enkelt inte tillräcklig information och om du väntar kan saker hinna utveckla sig av sig själva. Även om det verkar svårlöst nu så ge det lite tid. Något oväntat och oförutsett kan ske.
Jobb: Du har fastnat mentalt, och kan inte hitta nya lösningar. Men det är bara att öppna ögonen och se dig om eftersom de finns närmare än du tror
Kärlek: Just nu kanske du känner dig blockerad eller utanför i en viss relation och känner att allt är helt omöjligt. Men bara ta det lugnt och fundera inte så mycket på detta så kommer allt att lösa sig ganska snart.
Ekonomi: Det finns något i din ekonomi som du inte vill se eller som du förbiser. Försök se allt från en ny synvinkel och ta itu med det som du vet behöver göras.
Turnummer: 1-2-4-5-21-28-33

 

Jungfrun (23/8-22/9):
Någon situation kräver kontinuerligt arbete. Det är värt att lägga in fullt engagemang på den här situationen. Du kommer att se resultat och molnen på din himmel skingras. Bestäm dig noga för vad du vill först och var beredd på att framgången inte kommer över en natt utan steg för steg. Fortsätt bara ditt arbete med tålamod och övertygelse så kommer du dit du vill.
Jobb: Du befinner dig kanske i de inledande faserna av ett nytt arbete. Du får ständigt ny uppmuntran och vägledning och du lär dig mer och mer varje dag.
Kärlek: Om du är i en relation så kan du och din partner göra upp framtidsplaner nu. Den som ännu inte hittat sin livskamrat känner sig nu redo att påbörja något nytt.
Ekonomi: Du bygger grunden till en framtid som kommer att ge dig ökade vinster. Just nu är förbättringen i inkomsterna liten, men den kommer att bli allt större.
Turnummer: 4-11-12-16-26-33-34

 

Vågen 23/9-22/10):
Du har kreativa idéer som gör livet stabilare och mera produktivt. Du möter gamla rädslor om misslyckande. Du löser problem rörande familjen. Du funderar på vad som håller dig tillbaka och gör dig ofri. Du börjar studera eller lär själv ut något. Ja, det finns mycket att fundera och lösa i veckan men allt ser ut att sluta positivt.
Jobb: Kanske kan det bli tal om lite moraliska frågor på jobbet och du känner inte acceptans av dina kollegor. Eller kan det vara så att du vägleder andra.
Kärlek: Det kan vara tal om bröllop den här veckan. Ditt eget, någon släkting eller vän som antingen planerar för eller har bestämt sig för bröllop.
Ekonomi: Du behöver se över din ekonomi och planera långsiktigt nu.
Turnummer: 6-11-12-13-15-19-20

 

Skorpionen (23/10-21/11):
Just nu kanske du upplever en övergångsperiod i ditt liv. Lite stillhet och ensamhet kan vara vad du behöver för tillfället. Du kompletterar eller avslutar något från det förflutna. Du avslutar relationer som inte längre känns viktiga för dig. Din kreativitet kan ta sig uttryck i att du lär ut något till andra.
Jobb: Nu kanske du tänker över din jobbsituation och om det här är det du verkligen vill. En dragning till litteratur, författarskap eller någon form av undersökande verksamhet kanske hägrar nu.
Kärlek: Det verkar inte vara någon himlastormande kärlek på gång så koppla av och låt det ta den tid det tar.
Ekonomin: Även ekonomin ser ut som den brukar. Inga större förändringar där just nu.
Turnummer: 9-10-15-25-26-28-34

 

Skytten (22/11-21/12):
Här kan det bli tal om en ny början av något slag. Förbered dig på att något nytt kommer in i ditt liv. Det kan vara början till en utbildning, studier eller start av ny verksamhet. Försök att inte tappa balansen och jämvikten trots allt det nya.
Jobb: Kanske är det dags för att invigas i ett nytt yrke, och du kanske då kan känna att du får lite betalt i jämförelse med andra.
Kärlek: En känsla kan infinna sig att du inte känner din partner så väl som du borde. Ta i så fall tag i saken och tala ut med motparten. Att tiga still är helt förkastligt.
Ekonomi: Veckan ger inga löften om några stora inkomster utan det blir att hålla hårt i slantarna det tar ännu en tid innan små steg av bättre tider kommer.
Turnummer: 3-4-10-18-26-30-34

 

Stenbocken (22/12-19/1):
En situation kan verka hopplös just nu men den innehåller sin egen lösning, det gäller bara att hitta den. Du behöver stanna upp, hämta andan, tänka igenom saker och skaffa dig ett helhetsperspektiv på något. Försök att se på allt med nya ögon och var öppen för okonventionella lösningar så hittar du rätt svar.
Jobb: Du tar en längre semester, kanske sjukskriver du dig eller är långtidsarbetslös. Om du jobbar, vänta dig en lugn period. Det är återhämtning som gäller nu.
Kärlek: Verkar vara en period med lite konflikter på kärleksfronten. Men detta är övergående och inget att gräva ner sig för. Desto större känns det när ni återförenas igen.
Ekonomi: Kan kännas en aning jobbigt med ekonomin just nu. Men för den skull går det inte att skjuta problemet framför sig, då blir lasset så tungt till slut att man aldrig orkar med att ta tag i det hela.
Turnummer: 4-5-10-16-17-28-29

 

Vattumannen (20/1-18/2):
Du har kanske ställts inför utmaningar och frustrationer eller utsatts för motstånd, hinder och kanske konkurrens från din omgivning. Men du behöver inte oroa dig korten visar på att du har förmågan att fatta rätt beslut och att ta nödvändiga steg mot ett mål. Du kan njuta av framgångar och belöningar, vinster, trevliga överraskningar, och plötsliga förbättringar i ditt liv.
Jobb: Arbetsuppgifterna kan innebära en utmaning för dig men du kommer att klara av dem på ett riktigt bra sätt. Du blir belönad för din ansträngning.
Kärlek: Du känner att du har tillräcklig med självförtroende i din relation. Du är inte rädd för att vara ensam och du har inget emot en relation. Allmänt så känner du dig tillfreds med kärlekslivet och dina relationer.
Ekonomi: Du ska inte oroa dig över din ekonomi. Om du har problem så går dessa att lösa. Kan du inte själv så be någon pålitlig person om hjälp.
Turnummer: 3-10-12-16-24-30-35

 

Fiskarna (19/2-20/3):
En otroligt positiv vecka visar korten på nu. Härlig gemenskap med familj och vänner. Allt tyder på en glädjefull period. Det kan också vara så att något väldigt stort och fint kommer att inträffa inom de närmaste månaderna, något som kanske tar sin början den här veckan. Så njut av varje tillfälle som ges nu.
Jobb: På jobbet ser det ut som du är omtyckt av dina arbetskollegor. Inget smolk i bägaren syns i korten nu så allt går din väg. Är du arbetslös kan du nu finna en inkomstkälla av något slag.
Kärlek: Är du singel så finns nu möjlighet att du kan träffa någon inom kort. I relationer ser det ut att fungera friktionsfritt.
Ekonomi: Det verkar som ekonomin är stabil och i balans nu. Inom de närmaste månaderna kan det bli en förändring till det bättre.
Turnummer: 4-5-7-10-12-20-22