17. jul, 2019

Veckans DRAKE onsdag 17 juli

Här kommer veckans GryningsDrake med budskap:

 

"Vi kommer från dagarna före dagarna, i en tid när Världen var en dröm, och människan ännu var en själ. Vi har svävat över kristallhav och vi har varit nere i de djupaste avgrunder. Sökandet är nu klart. Själens bägare finns nu i människans hjärta. Hjältarnas era har börjat."

 

 

I natt flög Draken i fullmånens sken som bilden visar. Den symboliserar ditt eget liv som nu också påverkas av månens kraft.


Många kan nu känna att det är dags att göra en större förändring i livet. Det är nu rätt tid att lämna allt sådant som tynger din vardag och gör att du känner dig låst och inte kommer någon vart på din livsväg.


Det har kanske varit en tid av grubblerier, missnöje och beslut som du ensam behövt ta utan hjälp från andra och du har känt dig ensam och isolerad. Det bästa är nu att verkligen ta tag i problemen och anpassa ditt liv så som du egentligen vill ha det. Du kan inte längre skylla på att andra inte bryr sig utan du behöver nu ta ansvar för ditt eget liv.


När du väl börjar din förändring så kommer en stor vändpunkt då du öppnar upp dig för mer och söker dina svar på ett djupare plan. Om du verkligen går in för en förändring i ditt liv så kommer lättnaden och frihetskänslan och du kommer att uppleva andra saker som alltmer viktiga.

 

❤Ha en fin "flygtur" den här veckan❤
           Kram