20. jul, 2019

Helgens ORAKELKORT ...

Här kommer helgens Orakelkort med följande budskap:

 

BLI FRI FRÅN BEROENDE

 

"Det är dags att släppa beteenden som hindrar dig att nå det ditt hjärta längtar efter. Be Ärkeängel Rafael att hjälpa dig med detta helande."

 

Det här kortet ser du som en bekräftelse på det du redan vet. Det är dags att släppa beroendemönster eftersom de påverkar din hälsa, din lycka och ditt livssyfte.
Änglarna ber dig att vara helt ärlig mot dig själv och erkänna att dessa beroenden slösar bort din tid, stjäl din energi och ditt självförtroende och hindrar dig från att nå svaren på dina böner. Lyckligtvis finns Änglarna här och stöttar dig genom varje steg när du låter begäret och andra beroendesymtom läka ut.


Det börjar med att du tar ett tydligt beslut om att släppa ditt beroende, eller dina beroenden. Väg för och emot med beroendemönstret. När du är redo att släppa det känslomässigt går du vidare till övningen nedan.

ÖVNING

Hitta en tyst och lugn plats där du får vara ostörd. Högt eller tyst säger du:            "Ärkeängel Rafael, kom till mig nu."
Tänk så på vad du skulle vilja släppa (det kan handla om sådant som destruktiva mönster, tvångsbeteende, skadliga relationer eller sug efter ohälsosam mat mm). Föreställ dig att det här beroendet, eller en symbol för det, sitter i ditt knä. Du kanske känner eller ser beroendet och du kan också uppfatta hur det sitter fast i din mage med trassliga band, nät och rötter.

Andas djupt medan du säger: "Ärkeängel Rafael, nu är jag redo att släppa det här tidigare beroendet till dig och Universum. Klipp av alla rötter, band och nät som binder detta beroende till mig och lyft upp det i ljuset, där det omvandlas och helas."


När Rafael har avlägsnat beroendet så fyller han dig med sitt smaragdgröna ljus för att nära, lindra och ge dig en känsla av tillfredsställelse. Du kommer att märka en drastisk minskning av begäret. Om det behövs kan du upprepa den här processen tills beroendet är helt borta.

 

❤Ha en läkande och helande helg❤
          Kram