24. jul, 2019

Veckans DRAKE onsdag 24 juli

Här kommer ett underbart kort ur veckans Draktarot.

 

 

"Som magin av en trollformel är de älskande en del av varandra. Inga hinder kan förstöra deras förbund. Själen kan se bortom utseende och djupt erkännande av jaget är idealet att sträva efter. En del kallar detta kärlek."

 

 Kortet representerar en djup samhörighet mellan något eller någon. Det kan vara kärlek mellan två personer men också en magisk känsla av samhörighet till en vän, familj, djur, natur eller vad som helst som uppfyller hela ditt inre av en lyckokänsla.


Men det är lätt att svepas med av en sådan lyckokänsla och tro att den är bestående. Du behöver därför också finna en djup förståelse inom dig själv och vara fullt medveten om att inget varar för evigt om man inte också vårdar och tar hand om sin underbara relation.


Om du just nu ställs inför ett val så behöver du rannsaka dig själv och inte direkt följa känslan från ditt hjärta utan att först ha sökt svar inom dig själv så att det inte finns minsta tvivel där. Om så är fallet bör du avvakta tills allt känns helt och fullkomligt i hela dig.

 

❤Ha en helt magisk och kärleksfull vecka❤
          Kram