31. jul, 2019

Veckans DRAKE onsdag 31 juli

Här kommer veckans Drake med följande budskap:


*******************************************


"Vårt hem är krigets flammande hjärta, där larmet från våra vingar dränker skriken från krigarna och klangen från när hundratusen svärd korsas. Inget slott kan stå emot vår eld, ingen kedja kan betvinga oss. Det här är facklan som tänds av vår eld. Det är upp till dig att använda den till att förstöra eller för att skapa." 

 

Kortet visar ett vulkanutbrott som ger en flammande himmel där Drakarna svävar runt i glädjeyra. Detta utbrott kommer plötsligt så det gäller att hinna fånga den uppstigande energin.


På samma sätt blir det också snabba förändringar för oss den här veckan enligt kortet. Du kanske redan känner en otålighet inom dig och vill ha förändring i ditt liv. Nu har du då stora möjligheter att lyckas med vad du än vill. Det gäller bara att ta chansen och hänga med i de uppåtgående energierna.


Behöver du rensa dig från gamla energier som håller dig tillbaka så är det nu ett utsökt tillfälle att bränna bort allt gammalt och bara se framåt med optimism och tilltro.


Det kan hända mycket den här veckan såsom: mer umgänge med andra (som Drakarna dras till samma uppåtgående energi), det kan komma trevliga och uppiggande nyheter eller en resa inom kort mm.
Så bara häng med i tempot som råder och om du bara tror på dig själv och satsar fullt ut på det du vill så har du alla chanser att lyckas.

 

❤Ha en underbar vecka full av energi och nya möjligheter❤
         Kram