4. sep, 2019

Veckans DRAKE onsdag 4 sept

Här kommer veckans Drake som är en Skymningsdrake med följande budskap:

"Skymningsdraken kommer från Skuggorna och landet däremellan som är bebott av spöken och rastlösa själar. Här är den mäktigaste kung och den lägsta slav likvärdiga. Har du någon gång haft mardrömmar och där sett skugglika vingar (skepnader) och brottats med skräck?                            När dessa drakar genomtränger din kropp genom att andas kall eld mot dig så öppnas ditt sinne upp till förståelse för Universum och skuggbilderna kommer att stråla av ljus."

*********************************************************************************************

Nu kan det komma en period då du känner en inre frid och lugn. Då kan det nu vara ett bra läge att fundera över ditt förflutna, nuet och framtiden. De val du nyligen gjort eller snart gör, där du litar på din intuition ger dig detta lugn och balansen i ditt liv kommer tillbaka.


Detta kan också vara slutet på en långtgående konflikt där beslut som du tagit/tar nu, ger dig ett inre lugn och harmoni och en tillfredsställelse på alla plan i livet.


Ny inspiration och nya idéer som kommer till dig när du uppnått denna inre frid kommer att ta dig vidare till nya möjligheter. Tro på dig själv och följ din egen magkänsla och allt blir så mycket enklare.


💔Ha en underbar vecka💔
         Kram