7. sep, 2019

Helgens ORAKELKORT ...

Helgens Orakelkort från Änglaterapileken har följande budskap till dig:

 

SKYDDA DIG SJÄLV

 

Det här kortet visar på att du kan ha en förhöjd känslighet för energier just nu. Det innebär att du tar på dig andra människors energier utan att veta om det. Det kan göra att du känner dig trött, ofokuserad eller upprörd fast du inte förstår varför du känner så.


På samma sätt som att du inte skulle gå ut i ösregn utan paraply är det viktigt att använda ett "energiparaply" när det regnar energier. Om du känner av negativ energi eller om folk grälar, konkurrerar med varandra eller använder hårda ord, i din närhet är det viktigt att du skyddar dig.


Det gör du genom att föreställa dig en bubbla av skyddande ljus som omger hela din kropp. Du kan också be Ärkeängel Mikael att han skyddar dig från lägre energier eller till och med låna hans sköld som skyddsbarriär.


Här en övning:


Visualisera att du omges av ljus i en eller flera färger. Du kan använda flera lager av färger för olika syften, som ett vitt närmast dig för skydd i allmänhet, följt av et grönt skikt för helande och ett täckande lila skikt för andligt skydd.


Färgernas betydelse:


Blå --- Ökad kommunikation och klarhet.
Grön --- Helande och skydd för hälsan.
Rosa --- Sorglöshet och romantik.
Lila --- Andligt skydd (skärmar av psykiska attacker)
Vit --- Skydd i allmänhet


Ljussköldarna skyddar i ungefär tolv timmar (kortare tid under tuffa förhållanden) så förstärk dem ofta.

Att föreställa sig en skyddande bubbla av en eller flera färger varje morgon kan göra att dagen blir så mycket positivare än vanligt.

 

💔Ha en skimrande ljusfylld helg💔
         Kram