11. sep, 2019

Veckans DRAKE onsdag 11 september

Här kommer veckans Draktarot som denna gång är ett budskap från en GryningsDrake:

 

"Vi kommer från dagarna före dagarna, i en tid när Världen var en dröm, och människan ännu var en själ. Vi har svävat över kristallhav och vi har varit nere i de djupaste avgrunder. Sökandet är nu klart. Själens bägare finns nu i människans hjärta. Hjältarnas era har börjat."

 

 

Den här perioden kan vara då du öppnar upp ditt hjärta för kärlek och glädje. Det kan vara början på en ny kärleksrelation eller kan du nu genom dina drömmar öppna upp dig för intuitiva budskap.


Tycker du om nya saker och nya känslor så kommer det här att bli en positiv period. Du har lättare än vanligt att känna gemenskap med alla du har runt omkring dig. Då även med naturen, djur och med den andliga sidan av livet. Detta innebär också att du har lättare att känna kärlek och gemenskap med dig själv och ditt inre rika känsloliv.


Skönhet och njutning vandrar tillsammans med dig nu och kärleken gör att allt blir som nytt igen. Positiva känslor, intryck och inspiration kommer nu från djupet av vem du är. Glädje och positiv energi blir din följeslagare nu om du bara öppnar upp och låter energin flöda inom dig.

 

💔Ha en underbar vecka fylld av glädje och positiv energi💔
                 Kram