15. sep, 2019

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-38

Här kommer veckans Horoskop för perioden 16 sept - 22 sept

 

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till! Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

 

 

Väduren (21/3-19/4):
Den här veckan behöver du kanske vara lite på din vakt. Saker och ting som presenteras för dig är kanske inte vad det verkar att vara. Det kan vara någon som försöker vilseleda dig eller kan det vara så att du missuppfattar alltihop. Så undersök noga innan du tar några beslut för säkerhets skull. Det kan också innebära en inre konflikt av något slag som du oroas över. Men är du alert och uppmärksam klarar du ut den här perioden.
Jobb: Om du söker jobb just nu så behöver du vara bestämd över vad du vill och inte låta andra bestämma över vilket jobb du ska söka.
Kärlek: Är du singel verkar det som du har lagt kärlekssökandet på is för tillfället. Om du studerar eller har ett krävande arbete så är det nog lugnast så. Allt har ju som sagt sin tid.
Ekonomi: Ekonomin verkar också ligga på is just nu. Det gäller att hålla i pengarna så de räcker till nästa utbetalning.
Turnummer: 13-24-27-28-29-32-35


Oxen (20/4-20/5) :
Den här veckan kan det vara bra att ta det "lilla lugna" för att samla tankarna och få tid att tänka över eventuella problem som du har just nu. Det kan behövas lite nya insikter som kan ge dig en ny inriktning över problemen annars är risken stor att det du redan tänkt ut kan leda till ett misslyckande. Tänk igenom vad som skulle kunna fungera eller inte, innan du fattar något beslut. Tålamod i problematiska situationer brukar löna sig till slut.
Jobb: Just nu är du kanske lite less på ditt jobb och känner ingen större tillfredsställelse med det. Men du står ut för att det trots allt är din inkomstkälla. Det finns en liten chans till att få bättre villkor eller ett nytt kontrakt inom kort.
Kärlek: Det finns en antydan om konflikt med din partner som mycket troligt kan grunda sig i svartsjuka. Men låt inte detta gå för långt utan klara bevis, troligen löser ni det här genom att tala ut med varandra.
Ekonomi: Visst kan ekonomin bli bättre, men då gäller det att ta tag i det hela och inte bara låta tiden gå.
Turnummer: 16-21-26-28-30-32-34


Tvillingarna (21/5-21/6):
Den här veckan kan du känna av en inspirerande energi som får dig att känna optimism och självförtroende. Följ med i den här känslan och utveckla eller handla inom det område där ditt intresse ligger. Det kan även innebära att du tar hjälp ifrån en kunnig och intelligent person som har sinne för affärer. Korten för Tvillingarna den här veckan är mycket positiva för att kunna uppnå sina mål vad det gäller affärer, hobby eller vad du än önskar dig.
Jobb: Kanske kan det nu bli en löneökning eller om du säljer varor så kommer de att bli sålda nu.
Kärlek: Är du singel har du nu möjlighet att träffa på en person som är pålitlig och som även har det gott ställt.
Ekonomi: Tar du nu hjälp med din ekonomi, om den är i obalans, så blir det ett rejält uppsving framöver.
Turnummer: 6-7-15-17-22-24-27


Kräftan (22/6-22/7):
Allt ser ut att kunna bli bättre framöver även om det kommer att ta lite tid. Någonting som har med vetenskap eller intellektuella lösningar att göra ligger nu i tiden. Du har nog en hel del tankar och idéer om vissa problem och där kommunikation är en del av lösningen. Korten talar också om resor över vatten, men det kan också innebära en metaforisk resa över problemens hav. Någon person kan dyka upp i ditt liv med budskap som du verkligen har nytta av.
Jobb: Just nu verkar det vara lite stiltje på ditt arbete och det är inte mycket som händer.
Kärlek: Om du befinner dig i en relation kan du vänta dig passion och resor med din partner. Det kan också bli frågan om små oenigheter.
Ekonomi: Du verkar ta hand om din ekonomi och har koll på din budget.
Turnummer: 1-2-9-21-28-29-33


Lejonet (23/7-22/8):
Du är kanske i behov av återhämntning i fysisk och psykologisk mening. Det är dags att tillåta sig att göra sig av med all mental stress, så att stressen inte börja manifestera sig på fysisk nivå i form av en sjukdom. Låt högre makter eller livets gång ta hand om problemen. Du kan ta hand om dig själv och din hälsa i stället. Stress är ju en av de största bovarna till många sjukdomar, så att koppla av och ta hand om sig själv borde vara lika naturligt som att andas. Meditation en stund varje dag kan göra underverk med kropp och själ.
Jobb: På jobbet är inte allt som det verkar vara. Se upp för manipulation och lögner.
Kärlek: Just nu finns det inte så mycket plats för kärleken i ditt liv. Du behöver ensamtid och ta hand om dig själv i första hand.
Ekonomi: Kanske har du en idé om hur du ska kunna tjäna lite extra pengar, men kolla i så fall noggrant så du inte blir blåst av någon.
Turnummer: 9-11-12-14-17-30-33


Jungfrun (23/8-22/9):
Detta kan bli en mycket positiv vecka fylld med glädje och optimism. Mycket kretsar nu omkring familjemedlemmar och nära vänner, och det kan bli en hel del sammankomster tillsammans med nära och kära. Korten kan också innebära att du nu nått slutet på en cykel och att något helt nytt tar sin början nu. Dina tidigare drömmar och förhoppningar ser ut att kunna börja infrias och din glädje över detta smittar av sig på många av dina närmaste.
Jobb: Eventuellt kan det uppstå en konflikt på jobbet som kommer att lösas med ovanliga medel.
Kärlek: Nyväckt intresse från din partner nu kanske? Om ni har haft problem i förhållandet, eller om rivaler finns, kan du vänta dig att vinna över dessa.
Ekonomi: Nu finns det en möjlighet att det kan bli en ökning av dina inkomster.
Turnummer: 2-3-8-15-21-26-35


Vågen 23/9-22/10):
Korten visar på en del skvaller eller förtal under den här veckan. Så försök att ta sådant som sägs med en nypa salt och inse att det andra säger om en person inte alltid stämmer med verkligheten. Det kan vara en person som sätter igång alla rykten och kanske till och med anklagelser, så försök att ta reda på vem som spridit ut detta från början och ställ den personen till svars för sitt agerande. Det är inte säkert att detta gäller dig som person, men kanske någon du känner väl.
Jobb: Har du ett arbete som upptar mycket tid från annat så måste du nu sätta ner foten och bestämma dig för att lämna alla tankar på jobb när du går hem därifrån. Försök att hitta mer tid tillsammans med vänner eller familj och även egentid för dig själv.
Kärlek: Den här veckan verkar kärlekslivet att gå på sparlåga.
Ekonomi: Din ekonomi kan förbättras om du lägger ner lite jobb på en budget.
Turnummer: 3-17-23-24-31-33-34


Skorpionen (23/10-21/11):
Oj, här kan det bli en helt fantastisk vecka om allt faller i bördig jord! Har du funderingar på att göra en väl genomtänkt investering av något slag så verkar alla energier vara positiva i det fallet och den kommer att löna sig senare. Din materiella standard kan förbättras och du kan kosta på dig lite vardagslyx ibland. Detta kan också stå för att du får en inkomst på annat sätt t.ex. löneförhöjning eller ren och skär tur! En ny början och en stor möjlighet ligger framför dig.
Jobb: Är du arbetslös så kan det just nu vara lite kämpigt med jobberbjudande. Det gäller att ligga i för att nå framgång här.
Kärlek: Är du singel så kan du nu stöta på någon av en slump där ljuva känslor kan uppstå.
Ekonomi: På det ekonomiska området, kan det nu hända att man inleder ett nytt projekt som kommer att ge avkastning i framtiden. Det kan vara fråga om ett företag eller ett kreativt projekt.
Turnummer: 7-11-13-16-23-26-28


Skytten (22/11-21/12):
Trygghet på väg säger korten för den här veckan. Det handlar främst om pengar men tryggheten kan också handla om känslor. Kan också betyda att man är för snål eller att man sätter den materiella tryggheten först. Därmed också en varning om att inte begränsa sitt liv till det materiella. Du är så mycket mer än det du äger. Men mycket tyder på att det finns säkra tillgångar och i detta kan då också finnas en antydan om en gåva eller ett arv.
Jobb: Om du jobbar, vänta dig en lugn period. Inget händer. Allt står stilla.
Kärlek: Om du är i en relation kan din partner försöka lura dig eller manipulera dig så be om fakta.
Ekonomi: Kanske har du lite svårt att fatta beslut om din ekonomi just nu. Men gör inga extra inköp innan du har helt klart för dig att det blir en påfyllning i kassakistan.
Turnummer: 5-9-17-19-18-23-34


Stenbocken (22/12-19/1):
Den här veckan får du kanske en energiboost som gör att du känner dig mer stark och självständig än på länge. Ta tillvara på detta och se till att få gjort allt det som du tidigare dragit dig för av rädsla att du skulle göra något fel. Du har lärt dig av tidigare erfarenheter så du vet säkert inom dig vad som är rätt i någon speciell situation. Stå på dig och ta vara på den här energin som hjälper dig framåt.
Jobb: På jobbet har du en möjlighet att nå en högre position men du måste visa vem du verkligen är och stå på dig i vissa diskussioner.
Kärlek: Kanske visar en person ett visst intresse för dig, men gå fram varsamt, personen kanske inte är den som du först trodde.
Ekonomi: Det kan inträffa en förändring i din ekonomi, bra eller dåligt? Det kan också betyda att du ser på din ekonomi med andra ögon och gör de förändringar du behöver.
Turnummer: 1-5-12-24-25-29-34

 

 

Vattumannen (20/1-18/2):                                                                Korten för den här veckan står oftast för framgångar, men även för planer inför framtiden! Detta kan innebära att man nu kommit över de största hinder i ett projekt och att man kommit många steg vidare. Men ännu kan en tid av väntan äga rum, men nu har du kommit ganska nära ditt mål. Korten kan också innebära att du nu planerar resor inom en snar framtid, antingen med familj eller så kan det ha med arbete att göra eller för att vidga vyerna inför ett kommande projekt.

Jobb: Ditt arbete kan innebära flera helt olika arbetsuppgifter. Korten kan betyda att man för tillfället har flera bollar i luften.
Kärlek: I kärlekslivet kan du vänta dig en starkare och mer kärleksfull relation till din partner.
Ekonomi: Du söker ny inspiration och nya lösningar för att bättra på ekonomin. Men gör upp en hållbar budget tills vidare så kanske det öppnar upp sig för nya mål.
Turnummer: 1-8-15-24-25-28-34


Fiskarna (19/2-20/3):
Den här perioden står för vårt behov av balans i livet. Oftast tvingas vi göra kompromisser för att få en känsla av balans. Då inträder en känsla av harmoni när man väl uppnått detta inre tillstånd av jämvikt . Detta innebär att man söker en jämvikt genom att kompensera något dåligt med något bra. Det kan betyda att du behöver vara lite mer sparsam och återhållsam med hushållets resurser för att kunna uppfylla en önskan eller anpassa dina åtaganden så du får mer tid över för dig själv eller din familj.
Jobb: Du är nu duktig på att lösa problem på ett kreativt sätt. Det kan innebära en framgång på jobbet.
Kärlek: En romans kan uppstå i veckan, men varning för att det kan vara en opålitlig person.
Ekonomi: Din ekonomi borde nu vara i balans och om du tänker efter så har du nog det mesta du behöver.
Turnummer: 5-6-10-13-29-33-35

 

💔Ha en magisk vecka och fånga dagen💔

         Kram