18. sep, 2019

Veckans DRAKE onsdag 18 september

Här kommer veckans Draktarot kort med budskap från Välståndets Drake:

 

 

"Vi är moder Jords förstfödda och vi känner till hennes hemligheter. Vi vaktar Skatterna och vi håller vakt utan att sova, i djupa underjordiska passager, dit vacklande krigare kommer för att utmana vår vrede. Dessa försök att stjäla kommer att omintetgöras. De som inte är rädda för att se in i våra ögon kommer att upptäcka den största prakten av alla, och det är inte guld utan snarare den av inre rikedom."

 

 

Förändringens vindar blåser nu extra starkt.


Ditt liv står under ständig förändring och det får dig att växa genom att du vidgas och expanderar. Låt denna förvandling och utveckling ske men försök ha en övergripande blick över saker och ting. Kanske överväger du något, och kan ha svårt att veta vad du vill samtidigt som du kan ha svårt att avvakta.


Troligen har du nu flera bollar i luften samtidigt och visst är det möjligt att vandra längs två vägar samtidigt så länge som du ser till att ha balans i din tillvaro. Du är nu flexibel och har lätt för att anpassa dig. Men du kommer att klara alla förändringar och problem som du nu möter med glans och dessutom kommer du att ha roligt.

 

💔Ha en fantastisk och givande vecka💔
          Kram