22. sep, 2019

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-39

Här kommer Horoskopet för perioden 23 sept - 29 sept.

 

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till! Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

 

 

Väduren (21/3-19/4):
Någon form av meddelande kan dyka upp under veckan nu. Det kan vara något som du väntar på eller något helt överraskande! I alla fall bör det vara något positivt för din del, tex. att du kommer in på de studier eller arbete du sökt till, en graviditet eller början till något helt nytt. Även kan det innefatta framgång inom det materiella eller ekonomiska området.
Jobb: Du kan nu befinna dig i de inledande faserna av ett nytt arbete. Eller andra arbetsuppgifter. kanske även befordran på det jobb du nu har.
Kärlek: Något överraskande kan inträffa på kärleksområdet som gör att du ser med andra ögon på din nuvarande situation.
Ekonomi: Din ekonomi kan komma att lösa sig på ett positivt sätt !
Turnummer: 5-13-15-21-22-27-31


Oxen (20/4-20/5) :
Här kan det dyka upp goda nyheter inom kort! Du har kanske en utmaning framför dig men det ser ut som du kommer att klara av detta på ett bra sätt. Du lyckas med det du strävar efter och kommer nå dina mål. På din väg har du knutit nya kontakter med starka och energiska människor (precis som du själv). Du är generös och en stor inspirationskälla för andra.
Jobb: På jobbet ser det ut som att allting blir bättre.
Kärlek: Kanske är du lite för beroende av den du älskar och tror kanske att du inte är bra nog för personen! Gör dig av med alla sådana tankar för du duger så bra precis som du är.
Ekonomi: Känns ekonomin som ett stort problem behöver du verkligen ta tag i den och se hur du kan spara in på onödiga saker så det räcker till dina fasta utgifter.
Turnummer: 2-5-14-17-28-31-34


Tvillingarna (21/5-21/6):
Se upp nu så inte andras behov blir viktigare än dina egna! Du behöver nu vara inriktad på, och inte kompromissa med, det som du känner är viktigt för dig. Tycker du om att vara ute i naturen, ge dig ut på en promenad och njut av den uppfriskande luften, fåglarnas kvitter och avsaknaden av störande ljud. Dags att ta hand om dig själv med andra ord och inte låta andra styra dina åtaganden.
Jobb: Har det varit lite turbulens på jobbet så kommer nu allt att lugna ner sig igen.
Kärlek: Korten menar på att du förväntar dig att saker och ting ska lösas av sig självt om det är problem i relationen, vilket sällan sker. Tala ut med din partner istället så löser ni säkert eventuella problem tillsammans.
Ekonomi: Kanske gör du en investering, efter att noga övervägt för- och nackdelar som kan bli en källa till inkomst.
Turnummer: 3-5-14-18-24-33-35


Kräftan (22/6-22/7):
Det kan uppstå en situation där det vill till att du plockar fram ditt affärssinne. Du behöver inte lyssna på andra, du har redan den kunskap du behöver inom dig. Lita på det du känner även om andra har åsikter, det kommer de att ha ändå. Du vet själv att du har rätt. Den förvandling och de inre genombrott du har gjort, har gett dig nya kunskaper som du med ödmjukhet kan använda och dela med dig av till andra.
Jobb: Det kan nu hända att du tar en chans eller en risk som gör att du kommer ett steg närmare ditt kall i livet.
Kärlek: Se upp nu ifall du nyligen träffat på någon lovande kandidat. Det kan vara så att personen inte menar fullt allvar med er relation.
Ekonomi: Håll lite extra i plånboken den här veckan så du inte blir blåst av någon.
Turnummer: 3-4-9-18-28-29-30


Lejonet (23/7-22/8):
Det är möjligt att du nu står i en valsituation och börjar göra upp planer och strategier inför nästa steg. Oftast antar allting en ny inriktning, bättre eller sämre. Ibland kan det vara så att man upprepar ett mönster och att samma problem uppstår om och om igen. Det gäller därför att inte förhasta sig utan beväpna dig med lite tålamod tills du verkligen vet vad som fungerar eller inte.
Jobb: Bäst att visa upp den bästa sidan på jobbet nu. Det kan hända att ni granskas av överordnade.
Kärlek: Det kan tänkas att mer pengar, genom arv eller liknande, gör att ni känner framtiden tryggad tillsammans.
Ekonomi: Din ekonomi kan komma att förändras plötsligt, förmodligen till det bättre.
Turnummer: 4-14-15-19-20-27-33


Jungfrun (23/8-22/9):
Kanske har du nu en känsla av att vilja förändra något – men du vet kanske inte precis vad. Bara att det är något. Det kan kännas som att du sitter fast och inte kommer någonstans. Livet lunkar på i samma gamla spår som det alltid gjort. Du ser kanske inte möjligheterna just nu för du sitter fast i ett gammalt tänk. Du behöver nog dra dig undan lite ibland och meditera, släppa allt som tynger på, och sväva bort i dagdrömmeri så ska du se att glädjen kommer tillbaka. Tänk på allt positivt som faktiskt har hänt och allt du redan uppnått.
Jobb: Känns inte jobbet som det ger dig något så sök andra jobb under tiden, det kan hända att allt vänder.
Kärlek: I kärlekslivet kan en auktoritär person dyka upp, liten varningsflagg där!
Ekonomi: Din ekonomi kan komma att förbättras fortare än du tror.
Turnummer: 2-4-7-8-12-13-23


Vågen 23/9-22/10):
Nu verkar du ha kommit till slutet på en cykel av tråkigheter eller oro. Nu finns det bara ett håll att gå åt och det är framåt mot bättre tider. Känner du ännu tvivel och oro så är de till för att du ska ta dig över dem, att du ska kämpa och se att du är starkare än du tror och att du klarar det som livet erbjuder. Så från idag släpp dessa tankar, acceptera att det känns jäkligt men låt inte de känslorna förlama dig från att gå framåt och från att använda din inre styrka.
Jobb: Du är säkert omtyckt på jobbet och gör bra ifrån dig.
Kärlek: Det tycks som att någon beundrar eller har blivit kär i dig! spännande tanke.
Ekonomi: Det finns kanske något i din ekonomi som du inte vill se eller som du förbiser!
Turnummer: 2-7-16-20-21-25-27


Skorpionen (23/10-21/11):
Nu är det en bra vecka att ge sig hän åt sina kreativa idéer och tankar, kanske kan du inte göra något åt dem just för stunden, så skriv då ner dem och spara till ett senare tillfälle. Har du något som du går och funderar på är det viktigt att du klurar ut rätt frågor att ställa. Man kan ställa hur många frågor som helst och få lika många bra svar tillbaka. Men är inte frågan den rätta så kommer inte heller svaret att vara det.
Jobb: Nu kan det bli tal om ett helt nytt jobb eller ett nytt projekt. Eller får du helt enkelt ny inspiration till att ta nya tag.
Kärlek: Är du i en relation så kanske du inte ska ta allt din partner säger på fullt allvar. Undersök fakta om något är oklart.
Ekonomi: Du kanske får lite oväntad hjälp med din ekonomi om den känns betungande.
Turnummer: 2-9-19-26-27-32-34


Skytten (22/11-21/12):
Det kan nu bli aktuellt för en avresa eller frånvaro. Kan också vara en ändring av bostad. Var vaken och redo för människor och situationer som kan ge dig utvecklande förändringar i ditt liv och i ditt medvetande. Var tacksam för de möjligheter och utmaningar du får för att växa som människa. Ta emot det, engagera dig fullt ut men släpp det sedan.
Jobb: Just nu känns det lite tungt och motigt med jobbet, men det blir bättre snart.
Kärlek: Du kanske fattar intresse för en karismatisk person, men se upp så du inte blir förd bakom ljuset.
Ekonomi: Det kan dyka upp nya möjligheter till extra inkomster.
Turnummer: 2-3-15-24-26-30-31


Stenbocken (22/12-19/1):
Kanske känner du dig lite missnöjd med din situation för tillfället. Du behöver då anpassa ditt liv till det du vill ha, det är bara du som kan ändra på saker och ingen annan. Det bästa är att ta tag i problemen och skapa en förändring. Försök ta reda på vilka känslor det är som dränerar dig på energi. Ett bra sätt är att meditera, antingen på en lugn plats hemma eller ännu hellre ute i naturen. Där kan du släppa allt och få ny inspiration och se saker på nytt sätt.
Jobb: Jobbet flyter på och du verkar vara omtyckt av arbetskollegor.
Kärlek: Just nu verkar det vara lite trögt på kärleksfronten.
Ekonomi: Ekonomin kan bli bättre men du måste nog engagera dig lite mer i din budget.
Turnummer: 2-5-15-19-28-32-33


Vattumannen (20/1-18/2):
Nu säger korten att det är hög tid att rensa bort allt sådant som inte längre har något positivt värde för dig. Har du taskig självkänsla för att du ständigt blev kritiserad som liten? Gör uppror mot den inre röst som fortfarande hackar på dig. Gör ett aktivt val att välja att tänka bättre om dig själv. Varje dag är en möjlighet att börja om så släpp gammalt skräp och starta om på ruta ett.
Jobb: Du kan nu få stöd från dina arbetskamrater så att du uppnår dina mål på jobbet.
Kärlek: Det verkar som att du och din partner nu gör upp planer för framtiden.
Ekonomi: På det ekonomiska området ser det ut som du kan göra säkra framsteg.
Turnummer: 2-9-11-16-24-29-30


Fiskarna (19/2-20/3):
Korten visar på att du planerar för framtiden och sätter rättvisan framför allt, genom att väga för och emot när du tar ditt beslut. Om du har goda avsikter så kommer resultatet vara positivt. Du hittar modet att ta ansvar för dina handlingar och verktygen att motverka orättvisor i vardagen. Lär dig att väga dina beslut så att du kan backa upp dem och stå för dem. Kämpa för det som är rätt så faller allt på plats för framtiden.
Jobb: Du kommer att stå ut med eventuella problem som kan uppstå, och det är något som är ytterst positivt.
Kärlek: Just nu verkar det som kärlekslivet går på sparlåga.
Ekonomi: Kanske oroar du dig för ekonomin. Men om du verkligen tar tag i din budget och granskar dina utgifter kan du nog finna lösningar på det.
Turnummer: 2-5-7-11-19-21-35

 

❤Ha en magisk vecka och utmana morgondagen❤

              Kram