25. sep, 2019

Veckans DRAKE onsdag 25 september

Här kommer veckans Draktarot kort som är en Kampens Drake med följande budskap:

 

"Vårt hem är krigets flammande hjärta, där larmet från våra vingar dränker skriken från krigarna och klangen från när hundratusen svärd korsas. Inget slott kan stå emot vår eld, ingen kedja kan betvinga oss. Det här är facklan som tänds av vår eld. Det är upp till dig att använda den till att förstöra eller för att skapa."

 

 

Den här veckan sänder Draken ut energi som stärker din samarbetsförmåga med andra. Du kan nu nå framgång inom alla former av grupparbete där du kan uppvisa gott ledarskap. Har du haft funderingar på att starta något nytt projekt är det nu en mycket bra tid att göra slag i saken. Nu är det dags för dina kreativa idéer att få komma fram.


Låt ingen hindra dig att nå dit du vill men var samtidigt ödmjuk och ta emot hjälp från andra. Även om du har yttersta ansvaret för vad du gör med ditt liv så behövs det andras hjälp för att nå dit. Ensam är inte alltid stark. En annan aspekt är att tro på sig själv och ha tillit till att det man försöker åstadkomma är genomförbart och kommer att lyckas! För om inte du tror på ditt projekt hur ska då andra kunna göra det?

 

❤Ha en härligt kreativ vecka❤
          Kram