29. sep, 2019

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-40

Här kommer veckans Horoskop för perioden 30 september - 6 oktober:

 

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till! Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

 

             ❤❤❤❤❤

Väduren (21/3-19/4):
Nu behöver du hitta balansen i din tillvaro. Det går inte an att rikta in sig på endast en sak och låta andra viktiga saker ligga i skymundan. Du behöver kanske strukturera upp dina åtaganden så att allt får sin beskärda del av din tid eller omsorg. Det kan också dyka upp glada budskap inom kort. Kanske kan det gälla en längre utlandsresa eller om en flytt är planerad så kanske den blir lite längre bort än vad som var tänkt från början.
Jobb: Du får kanske tillfälle att träffa nya människor och stifta nya bekantskaper inom ditt yrkesområde.
Kärlek: Om du är singel, kan du behöva sömn och vila på grund av stress eller av andra orsaker. Du kan också behöva en tid av återhämntning efter en period av problem.
Ekonomi: Var extra försiktig i ekonomiska frågor nu för det kan dyka upp oväntade utgifter.
Turnummer: 6-9-16-19-27-29-34


Oxen (20/4-20/5) :
Kanhända blir det en lite jobbigare vecka nu på olika plan. Möjligtvis lite gruff och bråk inom familjen eller med vänner, arbetskamrater. Det kan också innebära att du känner att du har förlorat i en uppkommen situation. Men det är en del av livet att ibland få stå ut med lite negativ energi. Försök att inte fästa för stor vikt vid det som inträffar. Det är bra om du fokuserar på positiva saker den här perioden så det negativa drar över fort.
Jobb: På jobbet kan en känsla av osäkerhet infinna sig. Dels vill du byta jobb, dels vill du stanna kvar. Du känner en viss svårighet i att fatta beslut. Det är viktigt att du hittar en lösning.
Kärlek: Om du är singel betyder korten att du eventuellt träffar någon som verkar intressant men som kanske inte tänder något i ditt hjärta.
Ekonomi: Känns ekonomin jobbig så söker du kanske ny inspiration och nya lösningar nu.
Turnummer: 1-2-3-16-23-25-29


Tvillingarna (21/5-21/6):
En vecka då det kan dyka upp nya idéer och insikter. Energierna som omger dig nu sätter fart på dina tankar så du kan se saker och ting på ett helt nytt sätt. Det kanske inspirerar till ett nytt sätt att leva och agera på. Rättvisa och sanning känns extra viktigt för dig nu. Men viktigt att du också tar dig lite egentid nu och kommer ner i varv för att kunna känna in att det du nu funderar på att verkställa verkligen är din innersta önskan och inte något som du gör av ren impuls.
Jobb: På jobbet kan det nu finnas möjlighet att få testa på nya arbetsuppgifter eller du får nya idéer om hur du ska förändra ditt arbetssätt.
Kärlek: Just nu är det väldigt lugnt på kärleksfronten.
Ekonomi: Om du haft ekonomiska problem, inser du att situationen kan lösas om du bara tar tag i det och inte ger upp.
Turnummer: 1-6-10-11-15-18-33


Kräftan (22/6-22/7):
Den här perioden kanske du känner dig låst och fångad av omständigheter, utan att ha något val. Något håller dig tillbaka och du känner dig nog begränsad. Inget flyter på och inget känns lätt. Mycket krånglar, blir försenat och verkar struligt. Detta är en utmaning, som kan klaras ut, men du får nog hitta en bra strategi. Men veckan visar också på att med viljekraft, idérikedom och handling, har du ändå förmågan att uppnå dina mål. Korten visar på en förändring mot slutet av perioden så du har all anledning att se framåt.
Jobb: Korten kan innebära irritation och bråk på ditt arbete, liksom att kämpa för rättvisa.
Kärlek: Inget nytt inom kärlekslivet den här veckan enligt korten.
Ekonomi: Det kan komma lite tillskott i kassan under den här perioden.
Turnummer: 2-4-5-10-15-21-24


Lejonet (23/7-22/8):
Enligt korten har du nu alla möjligheter att se fram emot en fantastisk period. Det kan handla om andlig seger, framgång, klarhet, genombrott och samlande av dina energier. Turen och framgången står på din sida nu och med en optimistisk inställning har du möjlighet att nå det du vill ha! Din självkänsla är god och du har förmodligen bra ledaregenskaper. Glöm bara inte etik, moral och höga andliga värderingar i processen du går igenom. Rent spel och rättvis seger vinner alla på. Det gör världen lite bättre.
Jobb: På jobbet rör du dig sakta men säkert mot lugnare vatten.
Kärlek: Är du singel så kan personen du väntat på vara på väg in i ditt liv.
Ekonomi: Din ekonomi påverkas i stor utsträckning av ditt sociala liv så håll koll på din budget.
Turnummer: 1-3-7-10-16-19-33


Jungfrun (23/8-22/9):
Har du funderingar på att starta upp något projekt eller företag så kan det nu vara en bra period enligt korten. Du har den skicklighet som man behöver för att bygga upp något. Det kan handla om ett projekt, ett företag eller annat som man bygger upp steg för steg. Projektet eller företaget kommer att bli framgångsrikt. Engagera dig totalt. Det är värt det. Du kommer att se resultat och molnen på din himmel skingras. Bestäm dig noga för vad du vill engagera dig i först och bered dig på att framgången inte kommer över en natt .
Jobb: Du är en stark person och kan nå en hög position om du sköter dina kort rätt.
Kärlek: En diskussion med din partner kan ta ert förhållande till en högre nivå.
Ekonomi: Din ekonomi är kanske nu under granskning, av dig själv eller någon annan.
Turnummer: 2-7-9-12-24-26-33


Vågen 23/9-22/10):
Kanske känner du dig lite trött och orkeslös den här veckan. Något kanske tynger dina tankar och du har svårt att släppa detta. Försök att se dig om vad som verkligen händer i livet, säkert finns det en hel del positiva saker som du kan ta till dig för att komma ifrån dina grubblerier. Ge dig ut i naturen och se så mycket vackert det finns ändå. En stunds stilla meditation där du ger dig hän i dagdrömmeri kan också få dig att komma bort från din dysterhet.
Jobb: Du kommer kanske att behöva göra vissa kompromisser och ge upp vissa saker för att allt ska flyta på friktionsfritt.
Kärlek: Det kan vara så att du känner att du blir hindrad i ditt val av partner.
Ekonomi: Det verkar som du hanterar din ekonomi på ett bra sätt.
Turnummer: 5-8-9-11-22-32-34


Skorpionen (23/10-21/11):
Du har kanske haft det lite kämpigt en tid, men nu ser det ut som att den här processen lider mot sitt slut. Lita på den inre vägledningen du får nu. Du kanske känner för att delta i grupper som hjälper dig att utvecklas. Var uppmärksam på dina drömmar. Din intigritet stärks och ditt oberoende ökar. Du går inte i någons ledband utan är din egen boss. Använd din styrka som ett ljus i ditt eget inre mörker och du får en känsla av helhet som belöning.
Jobb: Du ser nu möjligheterna i stället för att se alla begränsningar och hinder. Därför har du stor chans att bli framgångsrik.
Kärlek: Se till att vårda din relation och gör något roligt tillsammans.
Ekonomi: Kanske är ekonomin ett orosmoln, men med en noggrann budget klarar du detta bra.
Turnummer: 7-11-15-19-24-31-35


Skytten (22/11-21/12):
Nu är det dags att ta itu med saker som du kanske blundat för eller som känts för jobbiga att ta tag i. Det har funnits en oförmåga att veta vad man bör göra och därför har du valt att göra ingenting - för fredens, eller diplomatins skull. Du är nu i ett bra läge att undersöka ditt förflutna, nuet och framtiden. Skriv ner dina insikter. Du har förmåga att vara diplomatisk och objektiv och kunna fatta beslut nu. Du kan lugnt lita på ditt omdöme och ett inre lugn kommer att infinna sig.
Jobb: Dina förväntningar om något har kanske inte infriats och du känner dig lite bitter.
Kärlek: Kanske är det dags att diskutera med din partner och få klarhet i vad ni verkligen vill.
Ekonomi: Glöm för all del inte bort att hålla koll på dina utgifter så du inte överskrider din budget.
Turnummer: 7-10-11-13-16-18-28


Stenbocken (22/12-19/1):
Det här kan bli en mycket positiv vecka då du känner dig nöjd och glad för det mesta. En hel del umgänge med familj eller vänner kan ge många glada skratt. Du strålar och känner dig tillfreds med tillvaron på alla områden av ditt liv. Du är inspirerad och inspirerar andra. Inget speciellt behöver göras. Allt är bra som det är och du är nöjd.
Jobb: På jobbet kan du kanske få njuta av en del framgångar.
Kärlek: Kanske känner du dig beroende av personen som du älskar och tror att du inte är bra nog. Men slå bort alla sådana tankar för du duger precis så som du är.
Ekonomi: Tar du bara hand om din ekonomi ordentligt så räcker pengarna längre.
Turnummer: 2-6-8-10-15-26-27


Vattumannen (20/1-18/2):
Korten symboliserar öväntad tur och lycka, frid och harmoni i hemmet, liksom välstånd. Nu finns alla möjligheter att avsluta pågående projekt eller att börja om på nytt. Du har förmågan att se din egen helhet i yttre sammanhang nu den närmaste tiden. Du bör avsluta och/eller fullborda det gamla för att kunna gå vidare. Konflikter mellan olika inblandade parter kan lösas nu på ett sånt sätt att det för alla till deras högsta mål. Olikheter kan ibland komplettera en relation eller en situation.
Jobb: På jobbet kommer du att stå väldigt nära en viss person som du känner gemenskap med.
Kärlek: I kärlekslivet kan du vänta dig en starkare och mer kärleksfull relation till din partner.
Ekonomi: Dina ekonomiska mål kommer att uppfyllas på sikt.
Turnummer: 3-7-8-9-10-19-33


Fiskarna (19/2-20/3):
Det kan nu vara en tid med många visioner och många drömmar. En del drömmar är realistiska, andra inte. En del drömmar är skrämmande, andra är storslagna. Detta kan till viss del bero på en osäkerhet om att du inte riktigt vet vad du skall tro om en person, situation eller om din egen framtid. Då är det lätt hänt att skapa olika bilder av verkligheten så man till sist inte vet vad som är sant och vad som är ren fantasi. Det är dags att öppna ögonen och ta en titt på verkligheten, sådan den nu är, även om det är smärtsamt. Bara genom att erkänna och acceptera din egen inre verklighet kan du känna dig befriad till slut.
Jobb: Du kanske tar en chans eller en risk som gör att du kommer ett steg närmare ditt kall i livet.
Kärlek: Om du befinner dig i en relation, ser det ut som att ni får mer förtroende för varandra, att ni gör en inköp tillsammans eller att du får en gåva.
Ekonomi: Det kan komma in lite extra pengar nu, kanske något du väntat länge på.
Turnummer: 1-7-15-21-22-26-35

 

❤Ha nu en underbar vecka❤

        Kram