2. okt, 2019

Veckans DRAKE onsdag 2 oktober

Här kommer ett kort från en Skymningsdrake med följande budskap:

 

"Skymningsdraken kommer från Skuggorna och landet däremellan som är bebott av spöken och rastlösa själar. Här är den mäktigaste kung och den lägsta slav likvärdiga. Har du någon gång haft mardrömmar och där sett skugglika vingar (skepnader) och brottats med skräck? När dessa drakar genomtränger din kropp genom att andas kall eld mot dig så öppnas ditt sinne upp till förståelse för Universum och skuggbilderna kommer att stråla av ljus."

 

 

Nu kanske du går igenom en lite mer negativ period, där du känner tvivel och tycker det mesta känns meningslöst. Varför känner du så här är något du måste fråga dig själv. Kan det bero på utomstående faktorer som till exempel att du fått höra av någon att det du gör eller den du är, inte stämmer med din egen självbild? Istället för att stänga in dig i dig själv med negativt tänk, bör du inse att det andra tycker och tänker inte är du.


Det är lätt att bli förd bakom ljuset av någon som man trott vara en ärllig och sann person. Därför är det viktigt att du inser vem du själv är och slå ifrån dig alla nedvärderande tankar som du tagit till dig. Du skadar bara dig själv och förlorar din energi och din uthållighet. Fundera på hur ditt liv skulle bli om du släppte dina tvivel. Förhoppningar finns dock om att saker kommer att lösa sig. Var inte rädd för förändringar och framför allt se framtiden an med positiv inställning då försvinner dina hjärnspöken.

 

❤Ha en fin vecka och stå upp för den du är❤
      Kram