5. okt, 2019

Helgens ORAKELKORT ...

Här kommer helgens Orakelkort 5 oktober. Nu är det dags att öppna upp mot ditt sanna jag!

 

   ❤❤❤❤❤❤❤❤

Den här dörren öppnas till den expansiva energirika världen där all ny början kommer ifrån. De ljusstarka Orberna guidar dig genom molnen i den jordiska världen och leder dig till en djupare förståelse av din själs identitet - källan av alla sanna värderingar och kraft.


Den här dörren öppnas till din verkliga obegränsade potential, för de förändringar som händer här når djupt in i kärnan av din själ. När så sker, det här kortet visar att du ökar dina krafter i den andliga konsten och du får en djupare kontakt med den andliga världen.


Bli inte förvånad om du märker att du blir mer intuitiv, mer känslig för andlig närvaro eller mer kraftfull i ditt eget utförande av healing. Nu är det tid att öppna upp mot den oväntade guidning och inspirationen från din själ och den magi och kraft som kommer från din sanna identitet.

 

Här en affirmation att utföra ofta
"Jag slappnar av och öppnar upp min sanna själs visdom och kraft. Jag lever i friden som min själ förmedlar, och jag vet att andevärlden stöttar mig."


Ha gärna bilden framför dig och följ Orberna ut genom den öppna dörren i din fantasi medan du mediterar med affirmationen.

❤Ha en upplevelserik helg i kraft och magi❤
               Kram