6. okt, 2019

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-41

Här kommer Horoskopet för perioden 7 oktober - 13 oktober

 

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

 

       ❤❤❤❤❤

Väduren (21/3-19/4):
Något viktigt kan nu vara på väg att hända. Det kan vara något som du väntat på och sett fram emot en längre tid. När det sker så blir det snabba förändringar och du har fullt upp att hinna med. Det kan också innebära en resa eller nya vänner och säkert blir det en hel del nya erfarenheter. Din förmåga att uttrycka dig i tal och skrift skärps också under den här tiden, så passa på att höra av dig till människor som du bryr dig om.
Jobb: Du känner kanske av lite stagnation i arbetet men det kommer snart att lossna.
Kärlek: En ny passionerad relation kan uppstå den här perioden.
Ekonomi: Har du ekonomiska problem så kan det komma en ljusning inom kort.
Turnummer: 3-4-15-18-20-23-33


Oxen (20/4-20/5) :
Din mentala och skapande förmåga kan nu vara på topp! Inspirationen kommer igång så se till att utnyttja den här tiden till kreativa projekt, det kan ge ditt liv ett nytt innehåll och ny inriktning nu. Du kanske behöver fatta några viktiga beslut men du ser klar skillnad mellan fantasi och verklighet så följ din intuition så blir det rätt. Turen kan nu vara med dig och lite spänning och äventyr väntar troligen bakom krönet.
Jobb: Kanske det varit lite trist att gå till jobbet sista tiden men håll ut, det blir bättre.
Kärlek: Kärlekslivet kunde inte bli bättre än det är nu.
Ekonomi: Din ekonomi är växlande men dina inkomster och utgifter jämnar nog ut varandra.
Turnummer: 2-3-5-6-10-24-25


Tvillingarna (21/5-21/6):
Verkar som det kan ske en del förändringar framöver, troligtvis blir allt till det bättre men har kanske lite att göra med hur du hanterar dessa mentalt. Du kan också få ett genombrott med något viktigt som du kämpat för en tid. Du är i ditt esse och klarar av att ta emot framgång på rätt sätt. De positiva korten förmedlar även att du kan ha turen med dig i ekonomiska frågor. Lyckan finns inom räckhåll!
Jobb: På jobbet kan du nu få stöd av en kollega.
Kärlek: Om du mot din vilja är singel så är det kanske dags att du rannsakar dig själv. Kanske ställer du alltför höga krav på en eventuell partner. Gå aldrig efter ditt första intryck utan lär känna personen under en tid först.
Ekonomi: Du verkar hantera din ekonomi på ett bra sätt.
Turnummer: 2-4-5-12-15-22-34


Kräftan (22/6-22/7):
En tid av lugn torde nu infinna sig då du har tid till lite eftertanke och funderingar över vad du redan har åstadkommit och hur du vill ha det i fortsättningen. Det kan innebära att du får en a-ha upplevelse och du nu ser med nya ögon på hur du ska gå vidare. Men det kan också handla om att du behöver ta några svåra beslut och kanske testas i någon form men du för fram dina personliga åsikter på ett bra sätt.
Jobb: Objektivitet och opartiskhet, och även beslutsfattande är viktiga på ditt arbete eller har du med en sådan person att göra.
Kärlek: Om du har en partner bör du se till att du avsätter tid till denna för att behålla harmonin i förhållandet.
Ekonomi: Kanske behöver du granska dina papper och räkningar så du inte förbisett något.
Turnummer: 3-8-20-23-29-30-35


Lejonet (23/7-22/8):
Om du är involverad i någon form av grupparbete med människor som känner gemenskap med varandra kan det nu bli firande, lycka och framgång. En önskan som du försökt manifestera går troligen i uppfyllelse. Använd din fantasi och alla dina utryck för att ge kärlek till de närmaste, de som du kan vara dig själv med. Du har nu tålamod och överseende med deras svagheter och du känner dig lyckligt lottad. Njut av livet!
Jobb: Någon beslutsfattande kanske nu håller ett öga på dig så skärp dig lite extra.
Kärlek: Verkar vara lugnt på kärleksfronten den här veckan.
Ekonomi: Någon auktoritet eller myndighet kan komma att påverka din ekonomi.
Turnummer: 5-14-22-25-29-33-35


Jungfrun (23/8-22/9):
Korten visar på framgångar men kan också innebära att du har planer för framtiden. Din tro på dig själv är stor och dina förmågor räcker till så nu är det rätt tid att våga ta steget mot nya riktningar. Du känner alltmer att livet är fullt av möjligheter. Lita bara inte till andras bekräftelse, jämför dig bara med dig själv och följ din innersta önskan.
Jobb: Kanske känner du dig motarbetad på jobbet av någon anledning. Men stå på dig med att visa att det inte bekommer dig. Håll en positiv attityd så lättar allt snart.
Kärlek: Söker du efter partnern i ditt liv så slappna av och hitta andra nöjen i livet. Kärleken kommer när du minst anar det.
Ekonomi: Tycker du ekonomin är jobbig så är det ingen anledning för att strunta i den. Ta tag i det hela och gör upp en budget så du inte gör allting värre än det är.
Turnummer: 4-8-20-25-28-34-35


Vågen 23/9-22/10):
Korten visar på att du nu har förmågan att fatta rätt beslut och ta nödvändiga steg mot det mål du har satt upp. Du kan njuta av framgångar och belöningar, vinster, trevliga överraskningar, och plötsliga förbättringar i ditt liv. Ja, allt kommer väl inte på en gång men om du bara agerar i den rätta riktningen så är allt möjligt. Det kan även vara tal om en gåva eller ett arv.
Jobb: Kanhända det blir lite strul på jobbet, men du kämpar för din rätt.
Kärlek: Kanske behöver du och din partner ägna er lite mer åt varandra, gör något kul tillsammans.
Ekonomi: Dina eventuella ekonomiska problem kan nu komma att lösa sig.
Turnummer: 1-4-5-24-25-26-35


Skorpionen (23/10-21/11):
Du känner kanske nu att du behöver förnya något i ditt liv. Det kan vara så att du söker nya vänner som har samma åskådning som du i livsfrågor. Du vill nog ha ett känslomässigt utbyte med likasinnade. Sök din sanna familj, den grupp där du känner dig hemma. Där kommer du att hitta kommunikationen du söker.
Jobb: Du har möjligheter att skaffa dig bättre villkor på arbetet om du agerar rätt.
Kärlek: Just nu händer inget speciellt på kärleksområdet.
Ekonomi: Kanske försvinner pengarna alltför fort nu. Bäst att dra in på onödiga köp genast.
Turnummer: 3-4-8-10-18-22-23


Skytten (22/11-21/12):
Det är nu viktigt att investera din tankeenergi på det du verkligen vill ha och inte på det som du inte vill. Det är lätt för oss att fastna i negativa tankar och glömma bort att universum är en givande och överflödande plats, att vi alltid får det vi behöver. Så idag tänk positivt även om det ser mörkt ut, försök att vända negativa inre påståenden till positiva.
Jobb: Du känner kanske ett behov att tänka över vad du verkligen vill.
Kärlek: Kanske uppstår det en konflikt med din partner. Konflikten får inte ses som allvarlig eller avgörande för förhållandet mellan er, ni klarar ut det hela.
Ekonomi: Om ekonomin känns lite osäker just nu så är det dags att ta ett beslut om hur du kan lösa situationen.
Turnummer: 1-3-10-12-19-29-32


Stenbocken (22/12-19/1):
Möjligen är humöret inte på topp just nu men låt inte ditt dåliga humör skymma sikten utan förbli sann mot dina ideal. Kanske kan du uppleva att andra tränger sig på och inkräktar för mycket i ditt liv? Stå upp för dig själv och våga tala om hur du känner det för annars kan inte andra veta vad du egentligen tycker och du får kanske mer förståelse än vad du hade trott.
Jobb: Kanske är det något lurt på jobbet, så var lite extra på din vakt den här tiden för manipulation eller svek.
Kärlek: Din partner och du verkar nu göra upp planer för framtiden.
Ekonomi: Din ekonomi kommer troligen att bli riktigt bra i framtiden så se framåt med optimism.
Turnummer: 1-2-6-8-33-34-35


Vattumannen (20/1-18/2):
Harmoni och glädje visar korten på för den här perioden. Familjelivet är viktigt nu. Ge uttryck för det du tänker och känner, det är ditt ansvar att få det du vill ha. Du känner skaparglädje och bejakar sidorna inom dig. Du känner kanske extra starkt för att resa, träffa nya människor och vara ute i naturen, men även det okända och det hemliga har dragningskraft på dig den här tiden.
Jobb: Du klarar dig bra på jobbet även om du får kämpa lite ibland.
Kärlek: En känsla av harmoni kommer att infinna sig.
Ekonomi: Ekonomin verkar gå ihop även den här månaden.
Turnummer: 1-2-9-14-23-29-35


Fiskarna (19/2-20/3):
Du har kanske fastnat i ditt eget sätt att tänka. Det finns andra alternativ av att handla och tänka på. Kanske är du överanalytisk, frustrerad och misstänksam nu. Du försöker att välja mellan två alternativ men du gör det svårt för dig själv. Möjligtvis har du helt enkelt inte tillräcklig information och om du väntar kan saker hinna utveckla sig av sig själva. Även om det verkar svårlöst nu så ge det lite tid. Något oväntat och oförutsett kan ske.
Jobb: En situation kan uppstå på jobbet, men du kan kontrollera den och allt blir bra.
Kärlek: Kanske är ert förhållande lite rutinmässigt. Hitta på något roligt tillsammans.
Ekonomi: Ekonomin kan bli bättre men du måste ta tag i den nu.
Turnummer: 4-6-15-20-21-28-32

❤Ha en härlig vecka nu❤

        Kram