19. okt, 2019

Helgens Orakelkort ...

Här kommer helgens Orakelkort från Änglaterapi leken ...

 

Gudinna

 

"Uttryck din gudomliga feminina energi och ta till dig dess magiska kvaliteter: intuition och omsorg."

      ❤❤❤❤❤❤

Det här kortet visar på ett behov av helig kvinnlig energi som bär med sig gåvor som intuition, omsorg och konstnärligt uttryck. Du kanske har ägnat för mycket tid åt tankearbete eller arbete som saknar kreativt innehåll. Om det stämmer, så är det här en signal om att låta din kropp dansa och att uttrycka dina intuitiva, kreativa och vårdande sidor.


Du vägleds också att kalla på välvilliga kvinnliga gudar för att få hjälp med den situation du befinner dig i. Du kan kalla på Lakshmi, hinduismens älskade överflödsgudinna; Brigit, helandets och modets gudinna hos kelterna; Maria, Jesu moder, det katolska helgonet som vägleder våra barn; Atena, grekernas vishetsgudinna; den egyptiska gudinnan Isis, som hjälper kvinnor balansera hem och familj, eller någon av de andra tusentals tillförlitliga heliga gudinnorna.


*Inom varje kvinna finns gudinnans tre delar; den unga flickan (det inre barnet, ibland renhjärtat, ibland äventyrligt och vågat), modern (omsorg) och matriarken (läraren). Män har motsvarande inre kvaliteter i form av pojken, fadern och patriarken.                               Det är viktigt att få uttrycka var och en av dessa tre sidor varje dag för att balansera lekfullhet, jobb och relationer. Om du ägnar tid varje dag åt att uttrycka alla dessa tre egenskaper så kommer du att märka att du får mycket mer energi och känner dig mer balanserad.*

 

❤Ha en gudomligt givande helg❤

       Kram