20. okt, 2019

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-43

Här kommer Horoskopet för perioden 21 okt - 27 okt.

 

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till! Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser"

 

                                         ❤❤❤❤❤

Väduren (21/3-19/4):
Känns det som att du har "gått vilse i din egen lilla värld"? Det är kanske dags att omvärdera din situation. Lösningen du söker är rakt framför dig. Lyckligtvis arbetar positiva krafter med att hjälpa dig nu. Öppna dina ögon för möjligheter och ta emot hjälpen som erbjuds dig. Det är möjligt att du genom att fokusera på vad du inte har, tar för givet alla goda saker som du faktiskt redan har.
Jobb: Arbetsuppgifterna kan innebära en utmaning i sig och kanske känner du nu konkurrens eller motstånd från arbetskamrater. Försök hålla en positiv attityd så blir det snart lättare.
Kärlek: Gynnsamt för relationer nu som verkar hållbara.
Ekonomi: Problem med ekonomin? Kanske har du lärt dig att tro att inga lösningar finns. Försök se allt från en ny synvinkel för de finns närmare än du tror.
Turnummer: 2-4-5-13-29-31-33


Oxen (20/4-20/5) :
Ditt arbete fortsätter att växa och skörd är nära förestående. Tålamod är väsentligt när du pausar för att planera dina nästa steg. Du kan tycka att du har långt att gå men glöm inte hur långt du redan har kommit. Granska och bekräfta dina framsteg från ett vidare perspektiv. Oro angående den nuvarande situationen är ogrundad. Det här är en bra tid för att vila eller ta semester för att ladda om dina batterier.
Jobb: Om du väntar dig förbättringar på arbetet, vänta dig en tid då inget händer. Om du är arbetslös, så får du nog vänta ett tag till på att något dyker upp.
Kärlek: Du kan vänta dig en starkare och mer kärleksfull relation till din partner. Korten tyder också på graviditet.
Ekonomi: Din ekonomi påverkas i stor utsträckning av ditt sociala liv, så överskrid inte din budget.
Turnummer: 5-9-15-16-17-24-25


Tvillingarna (21/5-21/6):
Kanske är du på gång med att fatta ett viktigt beslut. Det gäller då att tänka igenom det hela noga, för det är viktigt att det blir ett rättvist beslut för alla inblandade. Om du inte kan bestämma vad som blir bäst så försök hitta någon som kan verka som medlare. Beslut som fattas kommer att bli till din fördel. Om det skulle gälla en rättstvist så utfaller den positivt för din del, men läs noga igenom alla dokument eller avtal innan de skrivs under.
Jobb: Att jobbet är en källa till inkomst är ju självklart men ger det ingen stimulans utan bara känns som ett nödvändigt ont är det nog dags att se sig om efer något annat som passar bättre.
Kärlek: Har du nyligen träffat en person som du tror kan leda till ett förhållande, så bör du noga kontrollera om denna verkligen menar allvar eller bara är en övergående historia.
Ekonomi: Känns ekonomin betungande just nu, så kan det kanske bero på att det är lite oordning bland papper. Ta dig tid att sortera upp i pärmar eller mappar så får du en bättre överblick över din situation.
Turnummer: 1-2-4-7-11-21-30


Kräftan (22/6-22/7):
Det är rätt tid nu att våga gå vidare i nya riktningar. Du inser ditt eget värde och du har ett gott självförtroende. Du är en inspiration och en pionjär. Du känner (eller behöver känna) att livet är fullt av möjligheter. Lita bara inte till andras bekräftelse, jämför dig bara med dig själv.
Jobb: Du har gjort ett bra jobb nu och du kan vänta dig en bättre position i framtiden. Om du inte är nöjd med ditt jobb, kan det också vara så att du söker efter nya möjligheter.
Kärlek: I kärlek är tiden nu mogen att du och din partner kommer överens med varandra
Ekonomi: På det ekonomiska området, upplever du framgångar och du hittar nya sätt att expandera och att förbättra din ekonomi. Det finns många sätt att tjäna pengar på.
Turnummer: 1-4-7-17-27-28-33


Lejonet (23/7-22/8):
En period där du känner dig ganska nöjd med det mesta och önskningar har här en chans att bli uppfyllda. Det vill ju då till att veta vad du vill för det är första steget mot att förverkliga det. Det andra steget är att vara öppen för att ta emot med öppna armar. Det kan nu också vara en period där du öppnar upp för intressen för existentiella frågor och livsåskådning. Dags att le och bara njuta av livet.
Jobb: Du är en stark person, och har kanske en hög position men se upp så du inte är alltför hård mot andra.
Kärlek: Du vill nog lära känna din partner bättre. Är du singel är det inte troligt att du träffar någon utan att du går en utbildning i stället.
Ekonomi: Inte helt omöjligt att det nu kan bli en ökning av dina inkomster.
Turnummer: 4-5-6-8-13-14-22


Jungfrun (23/8-22/9):
Allt tyder på att det kommer en underbar tid för dig! Du lyckas på sätt du aldrig kunde drömma om var möjliga. Tänk positivt och allt kommer att bli fantastiskt. Det här är också en tid för lysande nya idéer och lösningar. Tro på dig själv! Arbetet du har gjort för med sig häpnadsväckande förändringar i ditt liv. Du är på rätt väg för din egen upplysning.
Jobb: Du vet inte riktigt hur situationen blir för dig framöver. Men oroa dig inte allt kommer att lösa sig till det bästa.
Kärlek: Du är kanske fortfarande förälskad i en gammal vän. Din kärlek finns i det förflutna. Bryt gamla mönster för att en ny vän ska kunna dyka upp i ditt liv.
Ekonomi: Dina eventuella ekonomiska problem kan lösas, men du måste handla nu.
Turnummer: 5-10-11-12-13-24-31


Vågen 23/9-22/10):
Kan hända att det uppstår någon konflikt eller en form av utmaning i veckan. Det är inte så allvarligt som det först kan tyckas, men kanhända du får försöka hitta en bra strategi för att klara ut det här. Förmodligen blir det inte några problem eftersom korten visar på framgång för dig. Konflikten kan också vara något som pågår inom dig själv och då är det nu rätt tid att fatta beslut.
Jobb: Det finns kanske lite osäkerhet om ditt jobb, du vet inte riktigt hur det kommer att bli framöver. Håll dig lugn för allt kommer att lösa sig till slut.
Kärlek: Relationer verkar ha en fin och harmonisk period nu.
Ekonomi: Känner du att dina ekonomiska problem är alltför stora just nu. Försök att släppa taget om alla negativa tankar för att kunna hitta nya lösningar.
Turnummer: 1-3-11-15-26-28-34


Skorpionen (23/10-21/11):
Nu verkar det vara dags att fatta ett beslut i en viss situation. Är det något som du känner dig obekväm eller nedstämd av så är det nog dags att lämna detta bakom sig nu. Se dig om efter tecken till hjälp att ta det rätta beslutet. Allt kommer att kännas så mycket bättre sedan.
Jobb: Något laddad situation på jobbet kanske? Undersök om det finns möjlighet att göra någon förändring till det bättre. Eller kanske dags att söka ett nytt jobb.
Kärlek: Relationen kan ha varit ansträngd av en eller annan orsak. Det kan gälla små oenigheter som du accepterar nu, men det kan också röra sig om en relation som du nu inser måste avslutas, för bådas skull.
Ekonomi: Kanske behöver du bli lite mer realistisk beträffande din ekonomi eller din ekonomiska situation. Enda sättet att få ordning på detta är att hålla stenkoll på utgifterna.
Turnummer: 6-11-13-15-27-31-32


Skytten (22/11-21/12):
Positivt tänkande är nödvändigt just nu. Negativa tankar och självförnekelse är de största bovarna i vår strävan att komma framåt i livet. Hitta din inre frid, genom att vistas mycket ute i naturen på platser du tycker om eller genom att meditera en stund varje dag. Försök att tänka framåt med en positiv syn och vet att du har många fantastiska möjligheter i framtiden. Kasta bort din börda av negativa tankar!
Jobb: På jobbet kan förändringar komma att äga rum. Antigen får du förändrade arbetsuppgifter eller uppgifterna kräver ett nytt sätt att tänka.
Kärlek: Kärleken kan verkligen komma att blomstra den här perioden.
Ekonomi: Du bör bli mer realistisk beträffande din ekonomi eller din ekonomiska situation.
Turnummer: 5-7-11-15-16-22-23


Stenbocken (22/12-19/1):
Vill du bli en vinnare får du inte dra dig tillbaka! Lita på din intuition hellre än på intellektet. Handla utifrån dina känslor mer än fakta. Tänk igenom dina valmöjligheter och tackla svårigheterna med entusiasm, av möjligheter vinner du erfarenheter. Du har säkert den kunskap och visdom som gör att du kan kämpa dig igenom det mesta genom att följa ditt hjärtas röst. Du har allt att vinna!
Jobb: Kanske får du veta något som länge varit dolt för dig. Ta detta som du vill - som en ny insikt eller som en besvikelse, men det ger dig ny erfarenhet som är positivt.
Kärlek: Om du inte redan har träffat partnern i ditt liv så finns en möjlighet att träffa på denna inom kort.
Ekonomi: En stor förändring kan nu ske som är spännande. Det uppstår möjligheter som låter dig göra nytta av hela din potential.
Turnummer: 1-15-19-20-28-31-34


Vattumannen (20/1-18/2):
Ibland blir inte allt så som man förväntat sig. Någon form av besvikelse kan infinna sig nu. Du hade kanske drömmar och visioner om något annat, något bättre. Men ge inte upp behåll dina drömmar och tro på dem. En dag kommer det att uppenbaras att den här besvikelsen var en prövning som ger dig lärdom och du hittar rätt väg mot dina drömmars mål.
Jobb: Kanske är inte allt på topp inom ditt arbete just nu. Kanske är du lite för passiv och behöver få ny inspiration för att hitta glädjen igen. Vila och återhämtning kan göra mycket för både kropp och själ.
Kärlek: Det kan kanske behövas lite kompromisser i kärleksrelationen nu för att du ska få den lugn och ro som du eftersträvar.
Ekonomi: Blunda inte för eventuella problem med ekonomin, det gör inte saken bättre och inget löser sig av sig självt. Ta tag i det hela, gör en hållbar budget så kommer du snart se allt mycket ljusare inom det här området
Turnummer: 3-4-8-19-24-25-31


Fiskarna (19/2-20/3):
I veckan ser det ut att bli en hel del samvaro med någon eller några av kvinnorna i ditt liv. Det är kvinnor som du kan lita på och som utgör goda vänner, syster eller mor - de ställer alltid upp för dig och de ser till att du får det som du behöver både känslomässigt och med hjälp i vardagens bestyr. Var tacksam för den hjälp eller det stöd som de erbjuder dig, du behöver inte oroa dig över att du är till besvär eller skämmas över att ta emot deras hjälp. Tacka och ta emot med glädje för nästa gång kan du själv ställa upp och hjälpa till.
Jobb: Kanske känner du ett behov av att tänka över vad du verkligen vill om arbetet inte ger dig den rätta känslan av att vara det ultimata för dig.
Kärlek: Är du inte helt säker på att din relation är rätt så kanske du omvärderar din relation, och funderar över vilket värde den egentligen har för dig.
Ekonomi: Är det så att du upplever problem på det ekonomiska området är det nu hög tid att göra något åt detta. Inget blir bättre av att strunta i problemen. Det finns lösningar och om du inte ser dem själv så tala ut med någon som du verkligen litar på.
Turnummer: 1-2-5-7-24-25-32

❤Ha en riktigt fin och upplyftande vecka❤

             Kram