23. okt, 2019

Veckans DRAKE onsdag 23 oktober

Här kommer ännu en magisk Drake med budskap till dig:

 

"Vi är moder Jords förstfödda och vi känner till hennes hemligheter. Vi vaktar Skatterna och vi håller vakt utan att sova, i djupa underjordiska passager, dit vacklande krigare kommer för att utmana vår vrede. Dessa försök att stjäla kommer att omintetgöras. De som inte är rädda för att se in i våra ögon kommer att upptäcka den största prakten av alla, och det är inte guld utan snarare den av inre rikedom."

                  ❤❤❤❤❤❤❤

 

Nu är det dags att bryta den magiska förseglingen av din själ om du ännu inte gjort det. Din själ vill växa och expandera, du har så många färdigheter inom dig som du ännu inte upptäckt.


Det största hindret för att nå resultat inom något område är Du Själv, om du tänkt att du gärna skulle vilja måla, utveckla din hobby, prova något inom det mediala eller vad som helst, så är kanske din tanke att "nej det här kan jag inte, jag är inte tillräckligt bra" och med det så låser du in dig själv och din själ får ingen chans att utvecklas.


Våga testa det du så gärna skulle vilja, vad gör det om det inte blir så bra i början, för varje gång du provar så utvecklas du. Låt det ta tid och när du minst anar det så märker du att det faktiskt fungerar, det som du trodde var omöjligt.


Precis som en planta behöver tid för att växa så behöver också vi tid för att utvecklas. Tro på dig själv och ta ett steg i taget så kommer du längre än du någonsin trott.


❤Ha en magisk och kreativ vecka❤
         Kram