27. okt, 2019

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-44

Här kommer Horoskopet för perioden 28 okt - 3 nov.

 

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till! Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

 

❤❤❤❤❤❤

 

Väduren (21/3-19/4):
Efter en lite knackig inledning på veckan verkar det sen som om allting kommer att gå din väg! Du har alla möjligheter att nå framgång inom vad du än föresätter dig. Gamla oförätter blir som bortblåsta och du kommer nu att se klart på din väg framåt. Du kommer att känna respekt från din omgivning.
Jobb: På jobbet kan du nu njuta av en del framgångar. Du är populär bland dina arbetskollegor nu.
Kärlek: En tid av lycka väntar inom kärleksområdet. Du sprider ljus och vitalitet omkring dig.
Ekonomi: Du behöver lita på din intuition i ekonomiska frågor. Annars verkar ekonomin bättre nu än vad du förväntat dig.
Turnummer: 3-7-13-14-17-19-21


Oxen (20/4-20/5) :
Förväntningar ligger i luften! Du känner dig kanske otålig eftersom något viktigt är på väg att hända. Kanske en resa ligger framför dig eller någon sammankomst där du får träffa nya vänner. Det kan också vara så att en ny beundrare nu upptar dina tankar och spännande scenarior uppenbarar sig. Någon kan också få ett meddelande från någon som finns på stort avstånd. Hur som helst så blir det snabba beslut och en lycklig utgång av det hela.
Jobb: På jobbet är atmosfären väldig bra och angenäm. Du och dina arbetskollegor jobbar fint tillsammans.
Kärlek: Korten kan stå för att ni vårdar er relation och att ni har det bra men kanske lite tråkigt tillsammans. Allt sker enligt rutin. Så det är dags att göra något kul tillsammans.
Ekonomi: Du har kanske ingen klar vision angående din ekonomi. Försök med lite sunt förnuft eller vänta på större klarhet innan du fattar några beslut.
Turnummer: 2-5-9-16-17-28-34


Tvillingarna (21/5-21/6):
Det är dags att gå iväg och omfamna gryningen av en ny dag. Förvänta dig att dina omständigheter ska förbättras. Kanske har du nyligen avslutat en situation eller ett projekt. I så fall är det nu dags för en helt ny början. Sätt inga gränser för vilka underbara saker som kan hända i framtiden. Det kan uppenbaras de mest fantastiska möjligheter för dig. Var positiv och nyfiken på vad som kan ske.
Jobb: I ditt jobb, gäller det att bli betraktad som någon som andra kan lita på. Dina chefer kommer att ge dig alltmer ansvar om du lyckas övertyga dem om att du är pålitlig.
Kärlek: Det finns en sann person i ditt liv. Det kan vara den rätta för dig!
Ekonomi: Nu finns det möjlighet att öka på ekonomin genom någon form av säker investering på sikt.
Turnummer: 2-6-17-20-29-33-34


Kräftan (22/6-22/7):
Korten visar på att familjen kommer att vara prio no 1 den här perioden och indikerar att familjerelationerna blir bra och att man kan lita på andra familjemedlemars stöd och kärlek. Detta innefattar också hemmets trygghet och lycka. Harmoni och fina stunder råder och det blir mysiga sammankomster inom familjen. Det kan också innebära att du tar dig tid att umgås med dig själv och lär dig att älska hela dig utan undantag utan restriktioner och utan dömanden. Det är en bra tid att börja älska dig själv.
Jobb: På jobbet kan en person från ditt förflutna komma att dyka upp.
Kärlek: Kanske finns det något problem inom relationen, det behöver inte vara känslomässigt, så kan det nu kanske lösas med hjälp av någon närstående.
Ekonomi: Om du söker en lösning på ett ekonomiskt problem, så dröjer det nog ännu ett tag.
Turnummer: 3-8-16-17-21-24-32


Lejonet (23/7-22/8):
Du har kommit långt i din personliga utveckling. Men kanske åtestår ännu några problem att lösa. Det är viktigt att inte dra sig undan och isolera sig från problemen, utan försöka att resonera sig fram till bra beslut och glädjen kommer att återkomma för dig, du har förmågan så tveka inte.
Jobb: Du kanske inte känner glädje i ditt arbete längre utan ser det som ett nödvändigt ont för att få en inkomst. Du har alla möjligheter att söka nya arbetsuppgifter på ditt nuvarande jobb eller söka ett helt nytt.
Kärlek: Här säger korten att det kan vara en ny romans på gång. Kanske en helt ny peson dyker upp eller att romansen blommar upp i ett etablerat förhållande.
Ekonomi: Din ekonomi är trygg och stabil, men ändå är du rädd för att förlora allt du har. Försök slappna av lite. Pengar är inte allt här i livet.
Turnummer: 7-10-11-12-27-29-32


Jungfrun (23/8-22/9):
Fortsätt på den inslagna vägen med det som du nyligen påbörjat! Var dock beredd på att det kan bli en hel del jobb framöver. Var inte rädd för att satsa på det du tror på. Du siktar högt och känner dig väl förberedd att bemöta eventuellt kommande motgångar och slåss för det du tror på. Den här perioden får du också stor hjälp av de positiva energier som just nu finns omkring dig. Det kanske finns en del problem att lösa, men du kommer att klara av dem och känna stor tillfredsställelse sedan.
Jobb: Du tar nu kanske en chans eller en risk som gör att du kommer ett steg närmare ditt kall i livet.
Kärlek: Se till att dina drömmar om kärlek inte är orealistiska. Släpp lite på de krav du har för att kunna hitta den rätta.
Ekonomi: Kanske behöver du nu granska din ekonomi lite extra noga.
Turnummer: 4-7-8-16-17-33-35


Vågen 23/9-22/10):
Korten antyder att det nu finns stora förväntningar på något. Risken finns att negativa tankar dyker upp som kan blockera det du hoppas på. Så att se fram med tillförsikt och tro på att allt kommer att bli så som du vill är det bästa du kan göra. Skulle det inte bli som du tänkt just nu, så kommer det rätta tillfället lite längre fram.
Jobb: Mycket kan hända i snabb takt på jobbet nu. Missa inte något viktigt telefonsamtal rörande ditt arbete.
Kärlek: Kanske du och din vän nu gör en resa tillsammans som stärker er relation.
Ekonomi: Dina eventuella ekonomiska problem kan lösas. Kanske måste du kontakta hjälpsamma personer i din närhet.
Turnummer: 1-5-6-7-22-29-34


Skorpionen (23/10-21/11):
En viktig relation kan nu finnas i dina tankar. Den kan vara romantisk till sin natur eller så kan det vara en intim men platonisk vänskap. Kommunikation är nyckeln just nu, och det är viktigt att utveckla tillit inom relationen. Det är också dags att ta ett viktigt livsbeslut. De slutsatser du kommer fram till nu påverkar din framtid starkt, så det är viktigt att väga dina alternativ noggrant, och att du har möjlighet att genomföra dem.
Jobb: Du har gjort ditt bästa och nu väntar du på resultatet, för att se om ditt arbete har lönat sig eller inte, om du verkligen är på rätt spår.
Kärlek: Har du en partner kan korten betyda att ni har vissa problem och oenigheter och att ni kompromissar för att få lugn och harmoni i relationen. Är du singel så trivs du bäst för dig själv just nu.
Ekonomi: Har du ekonomiska problem så verkar det som att det kommer att lösa sig. Du klarar av dem på ett bra sätt.
Turnummer: 2-6-7-16-20-26-35


Skytten (22/11-21/12):
Kanske står du nu i valet och kvalet gällande någon situation eller person. Du tvivlar kanske på din förmåga att fatta rätt beslut och istället drar du dig undan och det händer ingenting. Ta tag i det och ge dig tid att fatta det här beslutet och låt dina tankar och önskningar finna balans. När du väl nått din lösning eller kommit fram till ditt svar så agera enligt det utan att tveka!
Jobb: Även om det känns som inget händer så står inte allt stilla utan du rör dig sakta men säkert mot lugnare vatten.
Kärlek: Om du är i relation, så verkar det vara så att ni måste arbeta med er relation för att den ska fungera friktionsfritt.
Ekonomi: Se upp så du inte blir utnyttjad eller lurad på något sätt i ekonomiska transaktioner.
Turnummer: 6-7-13-18-31-34-35


Stenbocken (22/12-19/1):
Kanske medför perioden stressande tankar och att du har svårt att fokusera, du vet varken ut eller in. Du känner rädsla för att tappa kontrollen. Det bästa är att du är tapper, tål att bli förödmjukad och väljer att se humorn i det hela istället. Korten uppmanar till att släppa din rädsla och ta reda på varför du nu har behov av kontroll. Har något gjort att du nu måste ompröva hela din attityd och syn på dig själv, så ta tillbaka din kraft och tro på dig själv och din förmåga att lösa situationer i ditt liv.
Jobb: På jobbet är kanske inte allt som det verkar vara så se upp för att bli förd bakom ljuset.
Kärlek: Kan bli en del diskussioner i relationen, men ni löser det på bästa sätt.
Ekonomi: Eventuella ekonomiska problem kommer troligen att lösa sig inom kort.
Turnummer: 3-6-8-12-13-18-22


Vattumannen (20/1-18/2):
Det är viktigt att skapa disciplin och ordning just nu. Fast dina drömmar och visioner är bra, behöver de fortfarande riktlinjer och organisering för att kunna manifesteras ordentligt. Gör en detaljerad plan för hur du ska fortsätta och håll dig sedan till denna. Tro på din förmåga att vara en positiv och diplomatisk ledare.
Jobb: Om du har ett jobb kan du komma att känna dig utanför på något sätt. Eller kan det vara så att din hälsa är svag. Viktigt att du tar hand om dig själv, kanske ta ledigt ett tag.
Kärlek: Det kan kanske behövas lite kompromisser med partnern just nu för att få lugn och ro i er relation.
Ekonomi: Det verkar som ekonomin är i balans och det finns kanske lite utrymme till att unna dig något extra.
Turnummer: 4-6-7-19-22-25-29


Fiskarna (19/2-20/3):
Något viktigt kan nu vara på väg att hända. Det finns stora förväntningar med i denna händelse. Du umgås mycket med andra, är social och öppen för nya skeenden. Tiden är inne för att göra det du länge funderat på. Det kan till exempel vara en resa du planerat för eller gå med i någon grupp där du träffar nya vänner. Nu har du stora möjligheter att lyckas med det du vill, tro på dig själv och satsa på det som är viktigt för dig då du har stor chans att lyckas.
Jobb: Du kanske håller fast vid ditt arbete av bekvämlighet och kan inte släppa taget. Kanske möjligheter finns att ändra på detta.
Kärlek: Harmoniskt i kärleksrelationer säger korten. Kanske gör ni upp planer för framtiden.
Ekonomi: Kontrollera din ekonomi lite extra nu så att du inte har missat något.
Turnummer: 3-7-18-26-30-33-34

 

❤Ha en härlig vecka och njut av dagen❤

         Kram