3. nov, 2019

Horoskop m Tarotkort o Turnummer V-45

Här kommer Horoskopet för perioden 4 november - 10 november:

 

"Tänk på att veckan blir vad du själv gör den till. Med en positiv inställning drar du till dig positiva händelser."

 

❤❤❤❤❤❤❤

Väduren (21/3-19/4):
Det kan tyckas bli en helt fantastisk vecka, då allt går precis så som du vill. Men en liten varning finns det med bland korten. Se upp så ingen försöker manipulera dig och föra dig bakom ljuset. Så om något verkar alltför bra för att vara sant bör du dra öronen åt dig. I övrigt en mycket positiv vecka.
Jobb: På jobbet är du omtyckt av dina kollegor och allt ser onekligen bra ut. Men som sagt, se upp så du inte blir förd bakom ljuset.
Kärlek: På kärleksfronten ser det ut som du har många beundrare och du sprider glädje och vitalitet runt dig. Om din partner nu verkar lite tillbakadragen och inte riktigt sig själv, bör du tala ut med denna och inte låta saker bara rulla på.
Ekonomi: Lite sunt förnuft kan behövas vad det angår din ekonomi. Det kanske ser bättre ut än det verkligen är, så att noga kontrollera utgifter mot inkomster får dig att se klart i den här situationen.
Turnummer: 3-8-10-15-16-19-26


Oxen (20/4-20/5) :
Möjligen har du nu en utmaning framför dig men det är något som du kommer att klara av på ett bra sätt i så fall. Du har det som krävs för att med energi och entusiasm kunna uppnå dina mål. Det kan också vara så att du får ett meddelande med riktigt goda nyheter. När du uppnått ditt mål kan du känna att du får respekt från allmänheten och en känsla av att ha klarat av dina utmaningar på bästa sätt.
Jobb: Du är väldigt kreativ och din kreativitet kommer till uttryck på jobbet. Det hjälper dig att nå framgång oavsett yrke.
Kärlek: Korten kan ibland komma att symbolisera bröllop och förmågan att hitta sin plats i samhällets hierarki.
Ekonomi: Se upp nu så du inte glömmer bort att kontrollera din ekonomi. Att överskrida sin budget kan kännas surt efteråt.
Turnummer: 2-8-13-15-16-33-34


Tvillingarna (21/5-21/6):
Har det varit en stressig eller orolig tid så verkar det nu som allt lugnar ner sig och du kan se fram emot ljusare tider. Stress och ansträngning försvinner. Förändringens tid är inne och det blåser en gynnsam vind som för dig framåt. Det här är en bra tid för att göra förändringar i din karriär, ditt hem eller i din framtidsplanering. Det kan också bli aktuellt med en resa inom kort.
Jobb: Kanske är det så att du inte trivs med det jobb som du har nu. Då är det rätt tid att se sig om efter något annat som bättre passar dina ambitioner.
Kärlek: Relationer verkar nu ha lugn och harmoni. Singelpersonen kan nu få hjälp av någon som verkligen bryr sig om dig.
Ekonomi: Det finns nu en chans att inkomsterna kommer att öka. Kanhända ett nytt jobb eller nya arbetsuppgifter ger dig en lönehöjning.
Turnummer: 4-5-7-9-14-17-35


Kräftan (22/6-22/7):
Korten kan visa på ett kärleksfullt möte eller att vi finner balans och harmoni i oss själva. Det kan också handla om en fin gemenskap, harmoni och glädje i nya bekantskaper och umgänge. Viktigt att du lyssnar till ditt hjärta och inre röst om du nu behöver ta ett beslut i någon fråga eller situation. Det kan bli en hel del förtroliga samtal den här perioden och du kan känna en stor lättnad över att ha funnit någon som du kan anförtro dina innersta tankar med.
Jobb: På jobbet är det en bra atmosfär och du kan nu få tillfälle att träffa nya människor och stifta nya bekantskaper.
Kärlek: Du kan nu komma att möta någon på en fest - om du har en partner kan det bli fråga om framtidsplanering.
Ekonomi: Känner du dig orolig för din ekonomi så försök slappna av eftersom det inte gör saken bättre. Det finns möjligheter till förändring bara du ser dig om.
Turnummer: 6-9-10-13-29-32-33


Lejonet (23/7-22/8):
Något helt nytt kanske inträffar nu, något som också kommer att leda till personlig utveckling. Det kan också vara så att det dyker upp oväntade chanser, tillfällen och möjligheter som öppnar vägen för det nya och obekanta. Meditation och promenader i naturen kan hjälpa dig på vägen.
Jobb: Om det varit lite struligt på jobbet en tid, kan det nu finnas möjligheter för dig att ta en chans och komma närmare det mål du önskar.
Kärlek: För några kan det dyka upp en tillfällig romans under veckan. För andra blir veckan lugn inom det romantiska området.
Ekonomi: Håll koll på din ekonomi nu. Om du gör allting rätt nu så kan det leda till förändringar till det bättre längre fram.
Turnummer: 8-13-14-16-19-25-30


Jungfrun (23/8-22/9):
En härlig vecka för tecknet. Familj och vänner verkar vara det som du fokuserar mest på nu och du känner stort stöd och kärlek från dem. Så många positiva energier finns i din närhet som gör att du känner tacksamhet inför den kommande perioden. En känslomässig tillfredsställelse och din fantasiförmåga kan få vingar och ta dig till nya oanade höjder av lycka. Ta tillvara på din kreativa energi den här perioden som nu kan blomma ut för fullt.
Jobb: På jobbet är atmosfären behaglig och vänlig och du har möjlighet att träffa nya människor där.
Kärlek: Det ser ut som ni är redo att göra planer inför framtiden just nu.
Ekonomi: På det ekonomiska området kan du nu göra säkra framsteg.
Turnummer: 3-7-11-12-23-29-32


Vågen 23/9-22/10):
Nu kanske du ska vara förberedd på ett oväntat besök från någon du beundrar. Du kanske är en känslig person och kan lätt bli sårad och ser inte alltid det som finns framför näsan. Kom ihåg, en drömmare som kan balansera mellan drömmar och verklighet, åstadkommer mest. Du kan vara med om en trevlig utflykt tillsammans med någon du bryr dig väldigt mycket om. Sök balans i tillvaron.
Jobb: Har du haft en tid av besvikelse på jobbet, kommer det nu en ljusning.
Kärlek: Du kan vänta dig en tid av lycka på kärleksområdet.
Ekonomi: Du löser bäst din ekonomi efter eget huvud och söker lösningar själv.
Turnummer: 6-9-11-16-17-24-27


Skorpionen (23/10-21/11):
Saker och ting ljusnar och det värsta ligger nu bakom dig. Det finns äntligen ljus i slutet av tunneln och stress och ansträngning försvinner från ditt liv. Förändringens vindar blåser och det är en gynnsam vind. Det här är en bra tid för att göra förändringar i din karriär ... ditt hem .. eller i din framtidsplanering. Det finns också tecken på en resa inom kort.
Jobb: Ditt arbete kanske innebär flera helt olika arbetsuppgifter. Korten kan betyda att man för tillfället har flera bollar i luften. Försök hitta en bra balans för att undvika stress.
Kärlek: Har det varit en tid av problem i relationen, väntar du helt enkelt på bättre tider. Det ger dig tid att tänka över ganska mycket.
Ekonomi: Din ekonomi kommer att bli riktigt bra i framtiden. Du lägger grunden till något stort. Ditt hårda arbete kommer att löna sig.
Turnummer: 5-7-16-17-18-22-33


Skytten (22/11-21/12):
Du utvecklas genom egna ansträngningar och veckan kan komma att bli riktigt lyckad om du bara inte isolerar dig. Framtiden kan då bli riktigt lovande. En varning finns dock med att hålla känslorna i styr och inte bli egoistisk.
Jobb: Efter en tid av besvikelse på jobbet, kommer en ljusning. Om du är arbetslös kommer snart ett tillfälle för dig som du väntat på länge. Det betyder dock inte att jobbet är ditt, utan att chansen är ganska stor att du får det.
Kärlek: Nya drömmar, nya mål, nytt hopp infinner dig på kärleksområdet. Det börjar se riktigt bra ut och även dina relationer verkar bli allt bättre.
Ekonomi: Ekonomin kan bli bättre, men det räcker inte bara att önska sig saker. Det är dags att handla nu, medan du fortfarande känner dig positiv och inspirerad.
Turnummer: 1-4-13-14-17-18-20


Stenbocken (22/12-19/1):
Korten står för förmågan att fatta rätt beslut och att ta nödvändiga steg mot ett mål. Du kan njuta av framgångar och belöningar, vinster, trevliga överraskningar, och plötsliga förbättringar i ditt liv. Du skapar dig det du behöver och har möjligheter att göra någonting som du länge drömt om. Nya möjligheter ser ut att öppnas upp för dig. Det behöver inte betyda pengar utan kan vara något som du har kämpat för. Det är fullt av energi omkring dig och du ser många möjligheter till att förverkliga dina önskningar nu.
Jobb: På jobbet kan du vänta dig en lugn period. Kanske någon tar lite semester nu.
Kärlek: Något kan inträffa plötsligt som gör att du vaknar upp.
Ekonomi: Försök slappna av lite gällande ekonomin, den blir inte bättre av ständig oro. Gör upp en hållbar budget så slipper du oron.
Turnummer: 13-16-17-28-29-34-35


Vattumannen (20/1-18/2):
Kanske inser du att du förstorat upp negativa saker och gett dem mer betydelse än vad de egentligen har haft? Ditt sinne har gått på högvarv med negativa tankar, du har suttit fast i något som verkligen inte har gynnat dig på ett positivt sätt. Men nu har du kommit upp till toppen där molnen skingrats och du kan se gryningens ljus. När du släpper känslor av oro och tvivel så gör du det möjligt för dig själv att vara mottaglig för positiva känslor och upplevelser att komma in i ditt liv. Du kan då se en ny väg framåt, en annan väg att gå än du nu gjort.
Jobb: Kanske uppstår någon konflikt på jobbet men du klarar dig undan eftersom du använder dig av ditt skarpa intellekt.
Kärlek: Du och din partner kanske nu ska underteckna någon form av kontrakt tillsammans.
Ekonomi: Ekonomin kan kännas lite jobbig den här veckan.
Turnummer: 5-6-7-8-19-27-32


Fiskarna (19/2-20/3):
Veckan ser ut att gå din väg fullt ut. Allt du gör nu kommer att ge dig belöningar längre fram. Det kan vara någon hobby eller ett speciellt arbete som du håller på med. Så lägg in högsta växeln på det här stora intresset nu när du verkligen har flytet med dig.
Jobb: Du känner dig trygg i ditt jobb och har sinne för det vackra i livet. Inte fel att unna sig något extra för att förgylla vardagen. Är du arbetslös så går den här veckan trots allt ihop bättre än du själv trodde.
Kärlek: Du känner att du har tillräcklig med självförtroende i din relation. Allmänt så känner du dig tillfreds med kärlekslivet och dina relationer.
Ekonomi: Din ekonomi är stabil. Du kan nu njuta av din nyvunna ekonomiska självständighet
Turnummer: 3-4-5-17-21-22-29

 

❤Ha en fantastisk och givande vecka❤

        Kram