6. nov, 2019

Veckans DRAKE onsdag 6 november

Här kommer veckans Drake från skymningslandet med följande budskap:

 

"Skymningsdraken kommer från Skuggorna och landet däremellan som är bebott av spöken och rastlösa själar. Här är den mäktigaste kung och den lägsta slav likvärdiga. Har du någon gång haft mardrömmar och där sett skugglika vingar (skepnader) och brottats med skräck?                    När dessa drakar genomtränger din kropp genom att andas kall eld mot dig så öppnas ditt sinne upp till förståelse för Universum och skuggbilderna kommer att stråla av ljus."

 

Har det känts motigt och jäkligt en tid så visar detta kort slutet på en cykel, det blir inte värre än så här, nu finns det bara ett håll att gå åt och det är framåt mot bättre tider. Även om en situation är jobbig och känns som pest och kolera så kan det inte bli värre, ljuset i slutet av tunneln är här och nu ljusnar det. Bara kämpa på för du är starkare än du tror och du klarar det som livet erbjuder.
Du kan också göra en lista över dina rädslor och bekymmer och skriva om dem till positiva affirmationer för att kunna ”omprogrammera” dig själv.


❤Ha en toppenvecka i positiv anda❤
        Kram